donderdag 14 januari 2010

GEERT WILDERS DAG EEN

.





















GEERT WILDERS DAG EEN


Nou breekt mijn klomp!
Zit ik hier al weken aan een stuk bij alle mogelijke instanties, ja zelf op het secretariaat van de Geert zelf, te bedelen om te mogen/kunnen meedoen, en vandaag wordt onderstaand dessertje zonder boe of bah op mijn bord gegooid!
Rare Hollanders, die Boven_Moerdijkse kwasten!
Het dessert wordt opgediend vòòr de hoofdschotel, ja zelfs voor het aperitief!


PST : Vlamingen die hun sympathie willen betonen met Geert zullen dit op eigen initiatief moeten doen, gezien ons geen enkele oproep bereikte.


Wat er verder in de oproep van Geert Wilders staat, om volgende week woensdag 20 januari te komen betogen, laat ik voor het is, maar voel toch koude rillingen bij het lezen van zijn eerste alinea.

Neem even Uw eigen ellebogen goed vast met de tast van een wichelroede-loper die onder zijn voeten de lang gezochte water-ader denkt te hebben gevonden, en zwelg even :

Vanochtend was het dan zover. In een ijzige sfeer in een ijskoude rechtszaal met een Officier van Justitie die mij totaal negeerde hebben we bezwaar aangetekend tegen de dagvaarding op onder andere het punt van groepsbelediging. Het OM heeft de dagvaarding uitgebreid met aanzetten tot haat en discriminatie jegens niet-westerse allochtonen en/of Marokkanen. Het politieke proces is begonnen.

Nou, het beste, Geert. Omdat wij geen ‘Nederlands Staatsaangehorige’ zijn, moet U het dus doen zonder de steun uit Vlaanderen. Enfin, de steun die Digitalia & C° U wilden bieden. Alle beetjes helpen, hé, zei de muis en ze plaste in zee…U kunt misschien als compensatie aan Uw belagers een mooi geschenkje aanbieden in de vorm van een oer-Hollands schilderijtje (reproductie natuurlijk!). Wat zou U denken van een Jeroen Bosch, De Maskers?....

Geen opmerkingen: