donderdag 28 januari 2010

NOG MAAR EENS AUSCHWITZ

.





.
















NOG MAAR EENS AUSCHWITZ

Pas is mijn vorig stukje gepost, of daar komt Ben Kok met zijn eigen bijdrage mij onder ogen.

Hij zegt hetzelfde, maar beter en duidelijker. Niets nieuws dus. Dat ik het hier toch overneem, komt door wat hij vertelt over Netanyahu en de weerbaarheid van Israël.

Als ik het in mijn woorden zou moeten zeggen, zou dat zijn: we willen met iedereen goede buren zijn, maar kijk uit waar ge Uw voeten zet! En kom geen baas spelen in mijn huis!


Nooit meer Auschwitz holle kreet!

BEN KOK - 28 JANUARI 2010 in Het Vrije Volk

Nooit meer Auschwitz is een holle kreet ! Het drama gaat nog steeds door waar de islam infiltreert.




Een van de overlevenden sprak op de herdenking ter plekke op 27-01-2010 dat het gebrek aan meeleven, empathie het ergste was; je werd als untermensch beschouwd, als ding, door de Ubermenschen.
De les is: andersdenkenden accepteren, begrijpen, ipv. vernietigen.
Een andere overlevende fulmineerde tegen alle landen, die niet in actie kwamen, toen vanuit het verzet de feiten van de crematoria en kampen bekend waren, eind 1942.
Dat werd ook erkend toen door de geallieerden, maar men is nooit in actie gekomen om spoorlijnen en crematoria te bombarderen!
De moorden stopten pas toen de oorlog in de loop van 1945 werd beëindigd.
Tussendoor was er gesprek met Jules Schellevis, overlevende van 7 kampen en historica prof. Selma Leydesdorff, beiden Joods.
De interviewer vroeg of er nog steeds antisemitisme bestond, waarop Jules antwoordde, dat hij het niet zelf ervoer, het was er in zijn ervaring noch voor, noch na de oorlog, wel tijdens ja, dat dan wel natuurlijk.
En het CIDI meldt dan wel dat het stijgende is, maar hoe ze dat dan meten, hij had er zijn vraagtekens bij.
Prof. Leydesdorff vond wel, dat het heel kwalijk was, dat de Roma en Sinti het zo slecht hadden in Roemenië en Hongarije, als voorbeeld van onderdrukken van mensen.
Netanyahu stelde, dat Israel waakzaam bleef en beloofde “nooit meer Auschwitz”, dankzij de sterke Israel Defense Force, IDF.
Een heel verhulde, niet uitgesproken, maar wel gemeende waarschuwing aan Iran, maar dat moest je er dan wel zelf bij bedenken.
Ik was verbijsterd, na deze uitzending van de NOS, die overigens de ondertiteling verknoeide bij Netanyahu en het prachtige gebed van de rabbijnen, maar dat was niet mijn grootste verontwaardiging.
Mijn verbijstering kwam zelfs niet voort uit de schokkende beelden van Auschwitz, al blijven die elke keer weer verbijsterend.
Nee, die kwam voort uit het bewijs, dat “nooit meer Auschwitz” een holle kreet is gebleken!
Want als je weet dat de Groot Moefti van Jeruzalem een islambrigade moslims hielp opzetten om Hitler te helpen en intensief met hem samenwerkte in antisemitisme verenigd
http://brabosh.com/2009/12/05/de-grootmoefti-en-hitler-woensdag-9-december-2009-op-arte-tv

en als je weet, dat we vandaag de dag in tal van conflicten het antisemitisme van de islam tot uiting zien komen, dan is het toch verbijsterend, dat er geen waarschuwing uitgaat mbt. de islamisering wereldwijd?!
Darfur gaat al 20 jaar door, inmiddels 2 miljoen doden door een islamregering en Nigeria wordt steeds verder bedreigd door de moslims, vorige week nog honderden doden.
De week ervoor 6 Koptische christenen in Egypte vermoord door moslims, wat daar structureel doorgaat.
Zie www.thereligionofpeace.com waar de stand wordt bijgehouden van het aantal dodelijke aanslagen door moslims op niet-moslims , bijna 15.000 sinds 9/11 dus een veelvoud aan doden.
Er wordt amper wat gedaan tegen deze islammoorden, gelegitimeerd in koran/hadith, “mein jihad”
Het enige wat de regeringen doen is appeasement in de vorm van het Charter for Compassion http://torayeshua.nl/cms/?p=557 , islamiseringsinstituut LUCIS opzetten http://torayeshua.nl/cms/?p=472 ,
een “kairos”moment om eenzijdig Hamas/PA tegemoet te komen ten koste van Israel http://torayeshua.nl/cms/?p=646 en een islam-koninginnedag 25 jan. Utrecht houden. http://torayeshua.nl/cms/?p=734
Met allemaal dezelfde slogan: in alle religies en ideologieën is de gelijkwaardigheid van de mens de basis en naastenliefde centraal.
En vanuit deze keiharde leugen is Auschwitz een holle kreet en worden vanuit de islam nog steeds miljoenen mensen vermoord en verdrukt in al die islambrandhaarden en binnen het systeem zelf.
Omdat het een “ideologie is van vrede”, die “andersdenkenden accepteert”, zoals in de bronnen koran/hadith zou staan. Een ongekend gotspe, wat ontmaskerd moet worden.
Ik begrijp, dat Joden dit probleem liever niet benoemen, wellicht verdringen, na eeuwen antisemitisme uit christelijke hoek (hoe in triest en dwars tegen de Bijbel in! is dat geweest en nog ) en tegelijk ook uit de islam (triest en ook nog gelegitimeerd in koran/hadith).
Maar dat is, hoe begrijpelijk ook, nu net de foute aanpak en speelt de antisemitische islam vijand in de kaart; hoe meer de wereld de kop in het zand steekt, hoe harder de klap straks kan worden.
En sommige Joden nemen die moed wel, ik heb ze horen spreken op de ontmoetingsavond van het Joods-Marokkaans overleg 19 nov. In Felix Merites http://torayeshua.nl/cms/?p=574
Het is hoe dan ook de opdracht in de islam om de wereld voor de koranafgod Allah te veroveren en daarbij alle niet-moslims, zeker ook Joden en christenen, te zien als apen, varkens, dhimmi’s en brandstof voor de hel.
Netanyahu zei het niet expliciet, maar lijkt het beter door te hebben en neemt geen risico met nu bijv. Iran en A-mahdi-ne-jihad, de president, die Israel van de kaart zegt te willen vegen.
Met zijn nieuwste speeltje, een atoombom; of is die “kernreactor toch voor energie, als de olie op raakt ?”
Gaat de wereld echt wachten, tot de Iraanse/islambom barst, net als bij Hitler?
Graag sta ik naast elke Jood met veel begrip (zonder alles van Israel of elke Jood goed te praten of te idealiseren, dat doen ze echt zelf ook niet en de Bijbel zeker niet), in het bijzonder naast hen,die de moed hebben de waarheid onder ogen te zien en te verwoorden.
Dat is geen verdienste, maar een voorrecht, gezien de geschiedenis.
Want wat deden die ca. 6 christelijke geestelijken bij de Auschwitz herdenking?
Ze stonden er bij en keken er naar, maar m.i. hadden ze een groot spandoek bij zich moeten hebben met “vergeef ons de vervangingsthelologie en ons antisemitisme”.
En waar was de Nederlandse regering vertegenwoordigd?Niet aanwezig, Plasterk; wel diverse andere ministers van onderwijs. Niet uitgenodigd? Laten lopen, zelf niet alert geweest wellicht?
Het Joodse volk is en blijft het uitverkoren volk van de God van Abraham, Isaak en Jakob en door hen ontvingen we de Bijbel en Yeshua ha Mashiach (Jezus Christus) als lijdende Mashiach ben Joseph plus verhoudingsgewijs veel goede wetenschappelijke prestaties tot zegen van de wereld.
In hun midden zal te Yerushalayim de Mashiach ben David komen als Koning van deze wereld, om eerst Zijn volk te redden van nieuwe dreiging van de volken, zie Zacharias 14 en ook 12:10-14
Shalom, met liefde voor God en alle mensen,
Ben Kok (joods-chr. pastor) www.tora-yeshua.nl

Geen opmerkingen: