zondag 17 januari 2010

O DIE OLIJKE KLIMMATJON?GENS

.




.







O DIE OLIJKE KLIMAATJONGENS












O wa zijde gij stom,
Zo stom, zo stom…
Dat heb ik in jaren niet gezien


Ik denk dat er vlug een Nieuwe Profeet moet gevonden worden, of onze HOERnalisten zullen herschoold moeten worden tot een beroep dat meer past bij hun vaardigheden. Een beroep op hun niveau. Vuilophalers, bijvoorbeeld! Of beter veer-ruimers, daar hebben de meesten al ondervinding in…
Ze spelen, na de val van het communisme, langzaam maar zeker hun Linkx-progressieve steunberen kwijt (maar ze houden, tegen beter weten in, vol!) , de ene mondiale ja zelfs globale leugen na de andere wordt blootgelegd : delocatie is niet goed voor de tewerkstelling – Mohbama is géén halfgod – de CO² uitstoor is geen fabeltje – de varkensgriep is een getrukeerde grap van de geneesmidelen-industrie – de Islam zal ons de wereldvrede brengen – van de massa-immagratie worden we allemaal beter van – Fuck you want Aids is good for yoy – de maatschappij is maakbaar lijk wij het willen – enz, enz….

So, what’s next?

Eens de eigen deontologie herlezen, mannen? Vooral de hoofdstukken die gaan over het checken en dubbel-checken van de bronnen. Om de kern van de waarheid te onthullen, en om, niet in de plaats, Uw eigen mening daarover te verkondigen. Best ware een groot addendum aan dat Grootboek der Plichtenleer toe te voegen, waarin haarfijn wordt uitgelegd wat papegaaien-werk is, en wat niet. Een enkele keer bij de buurman over het muurtje kijken zou al veel leren!
Mannen. Hou het simpel. Begin met wat Wiki e.a. weten. Surf een beetje links en rechts, en vraag dan aan de Bazen om te mogen gaan snuffelen in de dichtstbijzijnde bibliotheek. Werk op Uw eentje, maar doe het goed, precies alsof U in Uw eigen tuintje bezig was! Spreek van achter Uw bureau vrienden aan over de aardbol verspreid. Luister wat ze zeggen, en controleer. En gewapend met deze kennis, kunt U al 90% van Uw werk afmaken. De overige 10 % zijn ‘veldwerk’. 90 + 10, en niet 10 + 90, want dan gaan Uw bazen failliet of krijgen we nog meer pulp! Ik moet geen straalverbinding met Uw ‘correspondent te velde’ die net hetzelfde herhaalt als de presentator in de studio….Voor een nieuwsuitzending van ¾ uur, die begint met een overzicht, overgaat ot een uitgesponnen verslag en eindigt met een herhaling van de hoofdpunten. Vreemde zenders zeggen 10x meer in 10 maal minder tijd….O ja, ik vergat het bijna: we krijgen op 3 verschillende ogenblikken drie verschillende weerberichten – over telkens hetzelfde weer….

Over naar de orde van de dag. Haïtin een door de Goden gestraft paradijselijk eiland;..Jullie hoeven niet met 163 camera-ploegen van over de hele wereld als ramptoeristen naar de hel na de aaardbeving te trekken. Beter ware geweest 1 ploeg te sturen en de beelden, liefst niet de onmenselijkste eerst, over te kopen, maar 153 reddingswerkers mee te sturen, als Barmhartige Samaritanen, met water en voedsel en medicatie. Die de doden niet in close-up staan filmen, maar water geven aan de lijdenden en de stervenden! Misschien kon U er een tweede lading van 163 bijdoen, zo van het kaliber van de vroegere Paters en Nonnekens, die wel enigszins zwaaiden met hun Paternoster, maar die de mensen leerden vissen. Als U begrijpt wat ik bedoel! Het geld dat nu gestuurd wordt, komt in hoofdzaak, als het daar al geraakt, in handen van de corrupte bende die het land aan de afgrond gebracht hebben. Of nog beter! Neem al wat de ramp overleefd heeft van de vroegere ‘Overheid’ gevankelijk gevangen en installeer een Regime van Europese para-commonando’s die de Europese hulp-gelden beheren…onder toezicht van die Paters of die Nonnekens. Want die verwachten geen beloning hier beneden, maar Boven bij hun Lieve Heer, de Haïtianen ten bate…

Begin met de bouw van scholen en hospitalen, met blank bestuur, want de Zwartjes staan nog eeuwenver van deze parate kennis. Niet dat ze te dom zijn, maar alles heeft zijn tijd nodig en wij hebben er vele honderden jaren over gaan.
Maar vooral kap de handen af van iedere Europeaan die daar rijkdom wegrooft en zorg dat de inlanders die hert stelen geleerd hebben van de blanken, ver weg blijven van de verleiding en van de kassa’s.

Wie de moeite doet om op Wikipedia te gaan kijken, kenwoord HAITI, zal mijn uitleg begrijpen…Het begint al in 1492 met Cristoffel Colombus….
Ach ja! Ik was bezig met Internet en de Ondergang der Oude Media….Ik denk, dat jullie, broodschrijvers, gelijk hebben dat Internet een ware pest en een broodrover is voor jullie. Tot zo wat 10 jaar geleden konden jullie ons wijsmaken wat jullie goed vonden : als je allemaal hetzelfde verhaal weergaven, dan wisten wij niet anders of dat was de waarheid. Weliswaar een beetje naar elkaars hand gezet, maar toch!
Nu lees ik op Internet, O ramp voor jullie goed fatsoen, dat moest Winston Churchill, die andere halfgod, nu geleefd hebben, hij naast Geert Wilders voor de Rechters zou gesleept geworden zijn. Lees even mee wat die haatzaaier over de Islam durfde schrijven, maar zorg dat het CGKR het niet te weten komt :
(zie http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=10399 )
De religie van bloed en oorlog staat recht tegenover die van de vrede. Gelukkig is de religie van de vrede over het algemeen beter bewapend."
Hij stelde dat en nog vele andere zaken, te boek, bijna 100 jaar geleden…Hij kan dan misschien vele fouten hebben gehad (hij ruïneerde het Gemenebest en de rest van Europa, samen met Dolf-met-de-Snor, tot de bedelstaf) maar, U moet het toegeven, als ziener had hij zijn kwaliteiten…..Maar hij redeneerde als oorlogsvoerder die verstand had van wapens. Wapens die er nu zo te zeggen, niet meer zijn…



Nieuwe klimaatblunder: VN liegen over smeltende gletsjers

zondag 17 januari 2010 12:18 in Elsevier


Samen met de smeltende ijskappen op de Kilimanjaro waren de verdwijnende gletsjers in de Himalaya het symbool van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Nu blijkt echter dat het klimaatpanel van de Verenigde Naties (VN) fors heeft geblunderd: de bewering dat de ijsmassa's in het Aziatische gebergte verdwijnen, blijkt vrijwel nergens op gebaseerd te zijn.
Geen berekeningen
IPCC, het VN-orgaan dat klimaatverandering onderzoekt, beweerde tot nu toe dat de gletsjers in de Himalayain 2035 verdwenen zouden zijn, als de mens zijn gedrag niet zou aanpassen. De wetenschappers die dit berekend hadden moeten hebben, geven nu toe dat zij hun bewering slechts baseren op een artikel in het blad New Scientist. Er zijn dus geen berekeningen aan te pas gekomen. Ook blijkt het artikel acht jaar voor het IPCC-rapport in 2007 te zijn gepubliceerd.

Schrappen

Het opvallendste is misschien wel wie de schrijver van het artikel is. Het gaat om de volledig onbekende Syed Hasnain, een Indiase wetenschapper verbonden aan de Jawaharlal Nehru University in Delhi.
Hasnain heeft intussen toegegeven dat zijn voorspelling niet op berekeningen is gebaseerd, maar puur op speculatie. IPCC-lid Murari Lal, verantwoordelijk voor het hoofdstuk gletsjers, adviseert om het Himalaya-hoofdstuk te schrappen.

Dwaling

Eind vorig jaar meldde een wetenschapper dat de VN een rekenfout hadden gemaakt. De gletsjers zijn niet in 2035, maar in 2350 gesmolten, aldus J Graham Cogley, een Canadese professor. Volgens de Telegraph gaat het om de grootste dwaling van de VN in het klimaatonderzoek tot nu toe. Eerder bleek al dat er met cijfers geknoeid werd (Climategate) door het IPCC. Gegevens werden gemanipuleerd, waardoor de klimaatverandering erger leek dan in werkelijkheid het geval is.

Al Gore


Ook werd een ander symbool voor door de mens veroorzaakte klimaatverandering van zijn troon gestoten. De hoogste berg in Afrika, de Kilimanjaro zou zijn sneeuwmassa's verliezen door toedoen van de mens. Een Nederlandse wetenschapper toonde echter aan dat niet de mens, maar de natuur verantwoordelijk is voor de smeltende sneeuw. Daar ging een paradepaard van klimaatgoeroe Al Gore, die de verdwijnende sneeuw op de berg als het bewijs voor klimaatverandering door de mens zag.
Door Robin van der Kloor

Geen opmerkingen: