maandag 11 januari 2010

PROCES WILDERS IS EEN JURIDISCHE JIHAZD

.













PROCES WILDERS IS JURIDISCHE JIHAD



BOTTEHOND - 09 JANUARI 2010





De strafzaak tegen Geert Wilders lijkt op het eerste gezicht vooral een botsing tussen islamcritici en islamapologeten. Maar een minstens zo relevant aspect aan deze vervolging lijkt zich aan het oog van het grote publiek te onttrekken en dat is het aandeel van islamisten in de aanklacht. Een korte verkenning.


In drie columns die ik eerder publiceerde op Het Vrije Volk zijn onder andere degenen die aangifte tegen Wilders gedaan hebben onder de loep genomen. Naast de gebruikelijke Gutmenschen, zoals Jörgen Raymann, zijn de aangevers vooral islamisten en wat onnozele "linksen" , die zonder het te beseffen door islamisten aangestuurd worden. Met dit laatste bedoel ik met name leden en sympathisanten van de "Internationale Socialisten". Deze zeer activistische groepering staat onder directe invloed van het mullahregime van Iran, middels haar stroman Peyman Jafari.

De laatste werd bekend door zijn strijd tegen Ehsan Jami. Jafari is de baas van de Internationale Socialisten en richtte, in samenwerking met o.a. islamist Mohamed Rabbae en Behnam Taebi, een tegencomité voor ex- moslims op. In nota bene een moskee werd het nep comité aan de pers gepresenteerd. Uiteraard heeft niemand hierna ooit nog vernomen van dit initiatief. Dat was ook niet de bedoeling. De bedoeling was om Jami te beschadigen "omdat hij zonder respect met de islam omgaat". Jafari en Taebi deden zich voor als ex- moslims, maar uit hun propagandistische publicaties voor het Iraanse regime in de voorbije jaren komt een heel ander beeld naar voren. Beiden zijn vanzelfsprekend gewoon moslim en agenten van het regime in Teheran. Hun fanatieke support voor Hamas en Hezbollah zijn geheel in lijn met de politiek van de mullahs. Uit hun netwerk en schare volgelingen zijn meerdere aangiftes tegen Wilders gedaan.

Vanzelfsprekend is dat geen toeval. Onder het mom van antiracisme heeft het kader van de Internationale Socialisten hun wat onnozele aanhang aangespoord aangifte tegen Wilders te doen. Maar de werkelijke beweegredenen zijn heel andere, namelijk het verbieden van islamkritiek. Ook door openlijk radicale moslims wordt deze strijdwijze gevolgd. We kunnen denken aan de zaak van Faizel Enait, die een aantal pogingen deed de islamitische mores gelegitimeerd te krijgen. In de rij aangevers tegen Wilders treffen we naast de Internationale Socialisten en hun schare volgelingen dan ook veel islamisten, waarvan Fawaz Jneid van de As Sunnahmoskee in Den Haag de bekendste is. Ook Fawaz Jneid en zijn islamitische mede-aangevers tamboeren op de trom van het racisme en het haatzaaien.

Peyman Jafari en zijn misleide kameraden, noch de andere islamistische aangevers tegen Wilders hebben deze strategie om islamkritiek te smoren middels de juridische jihad zelf bedacht. Al eerder wees ik op de vreemde veronderstelling die velen (onbewust) koesteren als zouden islamisten niet in staat en bereid zijn een strategie uit te knobbelen om de invloed van de islam in de westerse wereld te vergroten. Een kolossale en gevaarlijke misvatting.

Zoals de term "islamofobie" door islamisten is bedacht met het oog op de achilleshiel van het Vrije Westen is ook de juridische jihad een zorgvuldig ontworpen strijdmethode van de islamisten. De modus operandi is steeds dezelfde: men doet aangifte van belediging, haatzaaien en islamofobie en doet daarbij een beroep op grondrechten die in iedere beschaafde natie gelden. Zo keren zij het juridisch systeem tegen het gastland.

In vele westerse landen heeft men inmiddels kennis gemaakt met de juridische jihad. Overal waar islamisten verschijnen wordt al spoedig aangifte gedaan tegen deze of gene autochtone "islamofoob". Zo waren Mark Steyn en Oriana Fallaci al eens slachtoffer van de juridische jihad.

En zo dringt zich in dit verband het beeld op van een autochtone bevolking die tot op het bot verdeeld is over de islam en elkaar bevecht op leven en dood. Zowel de islamapologeten als de islamcritici zijn er tenslotte van overtuigd dat zij onze beschaving moeten beschermen. En dat lijkt op het eerste gezicht ook het meest relevant aan de strafzaak tegen Wilders. Echter: wie het proces tegen Wilders afzet tegen de mondiale juridische jihad zal inmiddels begrijpen dat die diepe verdeeldheid onder ook de Nederlanders uitsluitend in het voordeel is van de islamisten en dat zulks ook de bedoeling is. Zo bezien zal een ieder ook moeten toegeven dat de islamisten toch niet die domme woestijnsektariërs zijn voor wie men hen al te vaak verslijt.

Velen zien het proces met angst en beven tegemoet. "Wat als Wilders daadwerkelijk veroordeeld wordt?" De woede op politici en publicisten die dit politieke showproces toejuichen is groot en de weerzin tegen de rechterlijke macht groeit (mede) door het proces tot gevaarlijke proporties.

Naar mijn mening is de angst dat Nederlandse rechters Wilders zullen veroordelen gerechtvaardigd. Rechters verkeren meestal in kringen van Gutmenschen en staan bovendien ver verwijderd van de leefwereld van de burger. Iedere Gutmensch die op 20 januari op de stoel van de rechters in Amsterdam plaats zou mogen nemen zou een innerlijke titanenstrijd moeten voeren om de verleiding eindelijk af te rekenen met Wilders te kunnen weerstaan. Niets menselijks is ook rechters niet vreemd, tenslotte.

Echter: er is goed nieuws. Of Wilders veroordeeld zal worden of niet is van eminent belang voor de toekomst van onze Vrije beschaving. Maar tegelijkertijd zal Wilders wederom aantonen een exceptioneel politiek talent te zijn. Door vele, vele deskundigen, islamisten en ex moslims te dagvaarden zal namelijk niet Geert Wilders, maar de islam zélf terecht staan tijdens de proces tegen de PVV voorman. Wilders zal de juridische jihad tegen de islam richten, zoals de isbron lamisten ons rechtssysteem tegen onze beschaving richten.

En dat, dat is het beste nieuws in jaren.

Bron HVV


Boeketje Digitalis


(Gedrenkt in dezelfde bittere mihhre als de Romeinse soldaat
in een spons op zijn lans gespiest, aanreikte tegen de lippen van de Heer,om Zijn kruisdood te verzachten…..)


Het 2de Proces van de Eeuw

Het is nog wat vroeg op het jaar om nu reeds, in verband met het 2de Proces van de Eeuw, het Paasverhaal als beeldspraak te gebruiken. Immers, op Golgotha stonden drie kruisen, waar, aan de middelste de Heer te sterven hing. Weerzij een moordenaar, links een Slechte, rechts een Goede, die nog dezelfde dag met Hem in het Paradijs zou zijn….Toch zou ik nu reeds dat beeld voor ogen willen brengen, omdat na Zijn kruisdood, na drie dagen de Verheerlijkte Christus uit Zijn graf verrees. Om zowat na meer dan 2.000 jaar over de gehele wereld bekendheid te genieten. Van Hem werd dan ook gezegd dat Hij de Zoon van God zou geweest zijn. Wat Geert Wilders kennelijk niet is….

Maar, om op die Kruisdood terug te komen: met de woorden van het Evangelie dat, toen Hij het hoofd boog en stief, het voorhangsel van de tempel vanzelf scheurde….De hemel verduisterde, alhoewel het nog maar middag was….De aarde scheurde open, en de Romeinse soldaat riep uit :’Waarachtig! Dat was de Zoon van God….
Wanneer ontwaken bij de mens de godsdienstige gevoelenshet vlugst? Als er onheil in de lucht hangt….Als er met de handen smekend in de lucht kan gebeden worden: “De pofundis clamavit at te Domine” – Uit de diepten van (mijn smart) aanroep ik U, O Heer…..

Nooit liepen de kerken voller, dan binst de oorlog….
Hoe zal de wereld er uit zien na 20 januari?

Dat staat in de sterren geschreven, en in het geweten van de politiek benoemde Rechters…Nooit nog zal de wereld dezelfde zijn…..

Moge de Heer ons genadig zijn! Of moeten we al leren zeggen : “Inch’Allaah”?????

Geen opmerkingen: