maandag 11 januari 2010

SERVEER EEN MOSKEE BIJ HET ONTBIJT

.













SERVEER EEN MINARET BIJ HET ONTBIJT



Hackers jagen muziek in plaats van gebed door minaretten
bij www.vandaag.be


Op lachen met de Islam staat der doodstraf…..

Een computersysteem dat 170 moskeeën in en rond de Turkse stad Rize aanstuurt, startte niet zoals verwacht de oproep tot het gebed maar joeg een Turkse hit door de luidsprekers.

'Dolmamis Cilem' van wijlen Zeki Muren, traditionele Turkse muziek, schalde door de straten. Tot grote verbazing van de inwoners, zoals te zien is op het kort videofragment hieronder. De daders van deze hacker-grap zijn nog niet bekend.
De stadsmoefti kondigde alvast aan dat er maatregelen volgen en dat de beveiliging beter moet. "Dit mag niet nog eens gebeuren. De mensen die naar de moskee kwamen, vonden het allesbehalve leuk", zegt hij in dagblad Radikal.

LIEVERDJES VAN MOSLIM-PRINSEN

Sjeik Issa is zondag in de Verenigde Arabische Emiraten vrijgesproken ondanks de vreselijke - op video opgenomen - marteling die hij een Afghaanse graanhandelaar toediende.

Sjeik Issa is de broer van sjeik Khalifa, dat is de president van de Verenigde Arabische Emiraten en de man naar wie de Burj Dubai hernoemd is nadat hij met bakken geld over de brug kwam om het emiraat Dubai van de ondergang te redden.
De aanklacht luidde marteling en verkrachting. Op een in april gelekte video is te zien hoe sjeik Issa de man martelt: Hij slaat graanhandelaar Mohammed Shah Poor met onder meer een zweep en een plank met nagels in. Hij strooit zout in de wonden, verkracht hem met een stok en rijdt uiteindelijk met een auto over de man heen. Hieronder kunt u op YouTube een enigszins toonbare versie zien van ABC News.
De sjeik herinnert zich volgens zijn advocaat niets van de marteling.
Niet verantwoordelijk

Volgens de rechtbank kon de sjeik niet verantwoordelijk worden gehouden voor zijn daden. Zijn verdediging beweert dat de sjeik tegen zijn wil was gedrogeerd door twee voormalige zakenpartners. Dat zijn de Libanees-Amerikaanse broers Bassam en Ghassan Nabulis die het voorval gefilmd hebben en sjeik Issa daarmee zouden afgeperst hebben.
De broers zijn bij verstek veroordeeld tot vijf jaar cel. Een Syriër, die ook bij het voorval aanwezig was, kreeg een jaar celstraf voor het slaan van de Afghaan. Twee andere medeverdachten, een Indiër en een Palestijn, werden beiden veroordeeld tot drie jaar cel voor het verkrachten van Shah Poor met een stok

Pssst
Meteen is het hoogste gebouw ter wereld naar verdienste, geëerd…met een video, waarin duidelijk de zeden van deze woestijn-bewoners naar voor komen. Allemaal kleine Himmler-tjes, die begerig lonken naar onze rijkdom. Let ook op de Arabische gewoonte om alles af te liegen. Een video die we niet mogen missen!

Geen opmerkingen: