dinsdag 19 januari 2010

VIA MENSDOM NAAR DIERENRIJK

.



.














VIA DIERENRIJK NAAR MENSDOM



Vriend, (http://blog.seniorennet.be/sociaal/) wil dat AUB nooit meer doen! Al bent U dan nog zo SOCIAAL!

Ik schrok me rot, want op Uw blog staan meestal schaars geklede of al helemaal niet geklede ‘dames’, die dat niet doen met het oog op de reproductie van het menselijk geslacht. Ik moet zeggen : U hebt een dure smaak. Alhoewel elke dag champagne slurpen en kaviaar smullen, op de lange duur doet dat verlangen naar gezonde boerenkost…

Enfin, U doet maar….Ik blijf bij het gezegde :’Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’….

Maar bijgaande afbeelding, die ik in mijn verbeelding reserveer voor Dame OnkeLINX en geheel haar clubje van de PS, zo maar, zonder politie-begeleiding, loeiende sirenes en scheeterende zwaailichten, op de lezers loslaten, is ten hemel schreiend! Hoogzwangere vrouwen kunnen er een miskraam van opdoen, en dolende pubers kunnen een shock krijgen om aan het moorden te slaan uit racistische motieven, genre Hans Van Themssche, die voorheen nog nooit-ofte-nimmer verslaafd geweest was aan geweld-video’s.
Neem nu de blog van vandaag van de Frivole Rode Ster-Reporters : ik begrijp die jongens/meisjes toch niet goed! Tenzij, natuurlijk, moesten ze betaald worden per regel. Dan is de inhoud van geen belang, wel het aantal afgescheiden lijnen. Cfr De Morgen, maar daar rekent men af volgens het aantal woorden. De zaak moet opbrengen, ziet U…

In Brugge hebben nu onlangs 3 skinheads, Neo-Nazi’s en ander linkx of rechts gedraaid, maar gedrogeerd tuig van de richel, hun gerechte straf gekregen voor de moord op een onschuldig (?) zwart Sinterklaas-Kapoentje, misdaad in tijd en ruimte door hen in ’t lang en in ’t vierkant beschreven, of daar lichten ze ons vandaag in dat een der daders nu Och Arme! uit leven gestapt is. Deur achter zich dicht geklapt, fini, gedaan – Finito la Comedia! En de familie zit met de gebakken peren! So far, so good : het is hun blog, het is hun stijl en iedereen is vrij om te gaan met wie hij/zij wil. Zij (van het bedoelde blog) zoeken het niet in hogere sferen zoals bij bij Geert Wilders e.a., maar bij de ranzige onderkant der maatschappij. Bij losgeslagen hooligans die zij persé in het hokje bij het Vlaams Blok/Belang willen duwen. Een beetje zoals ze bij een Plechtig Communiekanten-zieltje een heroïne-hoertje op de foto willen plakken, om daarna te kunnen schrijven dat alle Plechtige Communicantjes omgang hebben met heroïne-hoertjes. In Oud-Kerkelijke termen luidde die zonde ‘zonde tegen de H. Geest’, en wat erger dan ‘het achterhouden van het loon der werklieden’, waardoor men nochtans ook in de hel kon komen. Nu is, onder Danneels, een ander en dus ook de ‘Zeven Wraakroepende Zonden’, afgeschaft. Thans mag men doen met het loon der werklieden wat men wil : nu springen de kleur-syndicaten in de bres. Het ACW neemt de kant van het ABVV, want beider zwarte kassen zitten in het buitenland. Werklieden en hun loon komen niet meer in aanmerking voor de tariefzetting voor de jaren hel. Dat heet dan ge-seculariseerd zijn…..

De zwarte haatmoord in Brugge : men zou kunnen zeggen : elk diertje zijn pleziertje. Gerechtigheid is geschied. Case closed. Maar neen! Bij bedoelde blog smijten ze graag hun eigen ruiten in!

Geven ze daar toch vandaag als een soort sinistere laudatio een uitgebreide levensbeschrijving van die ene ‘gezelf-doodde’ Skinhead, waaruit duidelijk blijkt dat het een rijkeluiszoontje was, die tot na zijn dood kon rekenen op het begrip (en financiële hulp?) van zijn ouders, die van zijn 15de van huis weggelopen was, in aanraking gekomen met de Amsterdamse Onderwereld, en waarschijnlijk stoned als de Rolling Stones (Sorry, Mates!) met 12 stielen en 13 ongelukken aan zijn boterham kwam. Hij was trouwens ook ergens een beetje van goede wil, want vrijwillig (rond de 35 jaar?) weer dapper aan het studeren om de laatste humaniora-jaren af te werken – de dagen dat hij nuchter was waarschijnlijk.
Kortom, een prachtvoorbeeld om als neven-doel naast het Vlaams Blok/Belang, hoof-doel, te dienen…Met deze redenering : wij moeten het Blok/Belang niet en speuren dus overal in ’t rond naar…str.nt!

Moest ik ’t Geneerd Carolientje een goede raad kunnen geven, ik zou zeggen: ze doen hun best, sta zo niet te zwaaien met dat A4-velletje, geef ze nog een kans. Betaal hen een abonnement op ’t Pallieterke en op Iskander van Mathias Storme, nadat U de Humo de Dag Allemaal, de Goedele, en vooral de Morgen hebt uitgebannen. U hoeft daarvoor niet in zotte kosten te komen (we beleven slechte tijden, dat weet ik) Iskander is gratis, en door één jaarabonnement op ’t Pallieterke zal Uw zwarte kas geen slagzij maken. Na 52 weken zal de heroriëntatie een feit zijn en zal er bij de gezuiverde EEN wel een plaatsje zijn vrijgekomen om daar te bloggen.

Bij Luc Vanden Branden op de thé gaan, kan helpen!

Geen opmerkingen: