woensdag 10 februari 2010

DE INSTROOM DUURT VOORT

.


















DE INSTROOM DUURT VOORT




Wanneer het zal stoppen? Als wij zo arm zijn als de herkomst-landen….
Dank U, Linkxse Grote Geesten! Dank U wolven in schaapsvacht! Dank U volks-misleiders! Dank U syndicaten! Dank U bisschoppen en pastoors! Wij zullen U gedenken in het kieshokje.


Aantal asielaanvragen neemt toe

vandaag, 07:47 In www.vandaag.be
Vorige maand werden er 1.184 enkelvoudige asielaanvragen genoteerd. Dat blijkt uit cijfers van het Commissariaat-Generaal voor de Vluchtelingen en de Staatlozen (CGVS). In december 2009 waren er zeker zeshonderd gevallen meer. In vergelijking met januari 2009 gaat het echter om een toename van 200 aanvragen.
Het eigenlijke aantal asielaanvragen ligt in principe nog hoger omdat het CGVS kinderen niet meerekent in de statistieken. Als dat wel gebeurd was, zouden in januari in totaal 1.539 mensen asiel in ons land hebben aangevraagd.
De meeste asielzoekers die aanklopten bij Fedasil, werden uit noodzaak doorverwezen naar een hotel.
"In de herkomstlanden klinkt het woord 'hotels' erg goed en is het goed bekend dat je in België als asielzoeker financiële steun krijgt", aldus Fabienne Crauwels van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten.. "Pas wanneer de asielzoekers die hotels hebben verlaten, zal de instroom verminderen."
Sinds november 2009 zouden er wel 1.300 opvangplaatsen bij zijn gekomen, meent staatssecretaris voor Maatschappelijke Integratie, Philippe Courard (PS).


________________________________________

An
België land van "pateekes en friet" behalve voor de Belgen .
Wanneer gaat het stoppen?
Gigi Marchal
NOOIT!! Nooit zal het stopen want het is hier voor hun het aartsparadijs alles is hier voor hun toegelaten en ze krijgen er nog geld bovenop.
Wannes
Inderdaad An, je laatste vier woorden zou men eigenlijk moeten uitschreeuwen! Als dat nog helpt. Het paradijs bestaat. Het is hier in ons landje maar niet voor ons. Wij zijn slechts melkkoeien. Ik werd kortgeleden op mijn 50ste zonder commentaar geschrapt van de loonlijst en wordt nu bijna als een parasiet en lamzak bekeken. Voor mij en tegenwoordig zoveel onslagen Vlamingen zullen de egoïstische laffe politiekers niets doen. Als ik geen werk meer vind, troost ik me met de gedachte dat ik na lang hard werken niet meer zal betalen voor alles wat België hier binnenlaat en rijkelijk steunt.
Francois Van den Bossche
Het zal stoppen, als die mensen het even goed hebben als wij in hun land.
Gigi Marchal
Beter in hun land? Het zal in hun land nooit beter kunnen zijn dan hier, welke land zet zijn asielzoekers of illegalen op hotel dat door ons, de belastingbetaler betaald word? Welke land geeft zijn asielzoekers een leefloon van minimum 900euro per maand? Welke land laat zijn asielzoekers gratis genieten van medische hulp? Geen enkel land doe dit buiten België en de reden dat er zoveel naar ons komen is gewoon omdat wij hun dat gewoon gemaakt hebben van bij ons alles gratis te krijgen. Het zal nooit beteren het zal eender verergeren.
@Gigi: ik denk er net zo over, groot gelijk.
Francois Van den Bossche
Gigi ik herinner mij de jaren 50 en 60 ,de miljoenen spanjaarden die emmigreerde.vooral naar Zuid Amerika maar ook hier in Belgie stonden ze in rijen aan te schuiven+vele illigaal.Nu zijn zij een immigratie land,je zie 't kan verkeren zei Bredero.

Geen opmerkingen: