maandag 8 februari 2010

DE VAL VAN ANTWERPEN (1585)

.

























DE VAL VAN ANTWERPEN (1585)

Wat niet al lachend
kan gezegd worden
is de waarheid niet.



De ‘ongeluks-profeten’, die jarenlang verguisd werden, hebben, nu het te laat is, gelijk gekregen.
Hoe het afloopt in Antwerpen, wordt geschetst zoals in Roubaix. Zie onderaan.
Het zal wel een beetje (veel) egoïstisch klinken, maar op het platteland van Italië, war wij het geluk hebben beland te zij, zal het nog niet voor morgen zijn. Per slot van rekening hebben we hier, de buren-Sicilianen, en dat zijn, zagen we in Lily & Marleen, geduchte messentrekkers. En als de Muzelmannen ergens bang voor zijn, of respect voor hebben, dan is het voor gewapend tegen-geweld. Voor mij persoonlijk : stem, zo lang het nog kan, voor de gewetenloze kliek die nu aan het bestuur is. Als het erger moest worden : in een handomdraai is het Italiaans staatsburgerschap aangevraagd. Ik zal jullie, die willen, gaarne behulpzaam zijn. Kunnen meepraten over Eddy Merckx strekt tot voordeel.
Ziehier een eerste tip, speciaal voor de bedreigde steden. Als de trend zich verder doorzet, zullen Uw onroerende goederen vlug in waarde dalen, want iedereen zal willen verkopen en weggaan. Hier is het leven goed. En in Kosovo, Kroatië, Albanië, aan de andere kant van de Adriatische Zee, waar het nu rustig is geworden, is het leven er bovendien spotgoedkoop. Weet U trouwens, dat ook daar wij ons thuis kunnen gevoelen? Het is gewoon een andere Romeinse provincie, zoals wij er een waren/zijn. Er zijn daar trouwens meer Romeinse tempels overgebleven dan bij ons….
En wat meer is, van al dat Linkx-progressief gedoe hebben ze daar voor vele jaren hun buik van vol.

Voor Antwerpen en de volgende burgemeester geldt het spreekwoord van die 2 vechtende honden. Mohammed zal er meer weg zijn…Aangaande het Vlaams Bolk/Belang in Antwerpen : bede zich klaar te houden om op het Stadhuis de kleur van jullie koord te gaan kezen.

Enne… de koers van de aandelen KBC, eigenaar van de Boerentoren, zal waarschijnlijk in de eerste dagen exponentioneel gaan stijgen. De Boerentoren beschikt namelijk over het grootste hoog gelegen terras van de stad. Is derhalve uiterst geschikt om bepaalde medemensen met het hoofd voor naar beneden te werpen…


56% kinderen van allochtone afkomst

07:33 In de stad Antwerpen is ruim de helft van de kinderen tot negen jaar van allochtone origine. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de stedelijke Studiedienst Stadsobservatie.
De studiedienst hanteert een methode waarin ook de etnische achtergrond van Antwerpenaars van allochtone origine die in België zijn geboren en de Belgische nationaliteit dragen, zichtbaar is. Uit de meest recente cijfers blijkt dat 36,1% van alle Antwerpenaars van allochtone origine is.
Leeftijd
Binnen die groep is het aandeel van mensen met een oorsprong in Noord-Afrika het grootst (10,4%), gevolgd door West-Europa en West-Azië (elk 5,4%) en Oost- Europa (5%).
Dat Antwerpen steeds meer verkleurt, blijkt ook uit de evolutie per leeftijd. Van de Antwerpse twintigers is 46% van allochtone origine, van de tieners 48% en van de kinderen tot negen jaar liefst 56%.
Huwelijken
Schepen Monica De Coninck schat dat tegen 2020 twee van de drie Antwerpse jongeren van allochtone origine zijn. VB-raadslid Wim Van Osselaer reageert: “Antwerpen moet krachtige signalen geven aan de federale overheid om een einde te maken aan de ongebreidelde immigratie. Eerste prioriteit: de migratiehuwelijken aanpakken. Als er nu geen werk wordt gemaakt van een immigratiestop, kunnen we binnenkort minderheidsbeleidsplannen gaan opmaken voor de autochtone Vlamingen”.
Bron GVA, voorlopig zonder repliek van de Linkxen….

Bij een collega-blogger stond vandaag verder te lezen:
Dit MOET ge lezen ..........Hoe de moslims over ons Europeanen denken

Vraaggesprek met de 25 jarige Algerijn Mohammed Sabaoui, student sociologie aan de univ van Lille en tot Fransman genaturaliseerd .....

vraag : - moet de opkomst van de islam niet een zekere vrees wekken in Frankrijk en de rest van Europa ?
antwoord : - zeker weten. Het islamistische rijk was ooit groter dan Rome en deed zijn invloed gelden over een groot gedeelte van de wereld.... zoals de profeet dat wenst.

vraag : - In Frankrijk is je godsdienst toch erkend en vertegenwoordigd. Er zijn méér dan 1500 moskeeen.
antwoord : - neen, want jullie wetten stemmen niet overeen met die van de koran. Jullie leggen ons jullie wetten op, terwijl mohammedanen alléén door de charia geregeerd kunnen worden. Wij gaan ons dus inspannen om de macht te grijpen. In Roubaix bvb waar er een islamitische meerderheid is van ongeveer 60%. Bij de volgende gemeenteverkiezingen zullen wij onze mensen mobiliseren en de volgende burgemeester zal een mohammedaan zijn. Na eventuele onderhandelingen zullen wij Roubaix tot onafhankelijke mohammedaanse enclave uitroepen en de charia opleggen aan alle inwoners.

vraag : - Zullen alle islamieten daarmee akkoord gaan ? sommigen onder hen zijn zijn verregaand geintegreerd.....
antwoord : - Jullie onderschatten de islamitische solidariteit, éénmaal arabier blijft men arabier zelfs als men geboren is uit het huwelijk van een arabier en een ongelovige. Uw vraag bewijst jullie naiviteit.....
vraag : - om terug te komen op Roubaix, wat gaan jullie doen met niet-mohammedanen ?
antwoord : - De christelijke minderheid zal de status krijgen van dhimmis, dit betekent, zij zullen een aparte categorie vormen en hun vrijheid kunnen terugkopen door een speciale belasting. Er wordt gepoogd hen te bekeren. Duizende Fransen hebben dit over het hele land al gedaan. Met dit doel voor ogen worden er nu al aan de univ van Lille geloofsgroepen opgericht want God wil dit. Zij die weigeren dit te aanvaarden zullen behandeld worden zoals het hoort. Als wij de sterksten zijn is het omdat God dit wil. Wij hebben niet die dwang van de christelijke verplichting tot bijstand en bescherming aan de weduwen, wezen enzomeer. Integendeel, wij moeten hen verpletteren als zij vanwege hun ongeloof een obstakel zijn.

opmerking : - wat u zegt is verbijsterend.....
antwoord : - Jullie vergeten jullie kruistochten, jullie kolomisaties. Jullie vergeten bovendien de enorme vruchtbaarheid van onze vrouwen, het aantal zal jullie overweldigen. Eén slogan : financiert en voedt hen die jullie meester zullen worden. De 6 millioen arabieren in Frankrijk vormen een leger van minstens 3 millioen soldaten van God. We overkoepelen een grondgebied met een dicht netwerk en zelfs jullie eigen autoriteiten erkennen 1400 buitenwettelijke gebieden.....

vraag : - Waarom wachten jullie dan nog met handelen ?
antwoord : - onze "vreedzame" missie op Europees niveau is nog niet ten einde. We willen in alle landen gelijktijdig handelen. Daar jullie voor ons een steeds grotere plaats voorzien zou het dom zijn om daarvan niet te profiteren. Wij zullen jullie "paard van Troje" zijn. Namens de rechten van de mens waarin jullie verstrikt geraakt zijn hebben jullie slechts jullie zelf gegijzeld. Mocht U in algerije of in saoudi-arabie bvb tegen mij spreken zoals ik nu momenteel doe tegenover U, dan wordt ik in het beste geval onmiddellijk gearresteerd. Jullie weten bij onze jongeren géén respect af te dwingen zodus waarom zouden zij bvb Frankrijk respecteren dat voor hen capituleert ? Men respecteert wat men vreest. Wanneer wij arabieren de macht zullen hebben zal de autobrandstichting stoppen, zullen de winkeldiefstallen stoppen, enz.....Zij weten dat een arabische leiding dit allemaal niet toelaat en zij weten dat de straffen meedogenloos zijn. Diefstal betekent nog altijd amputatie. Wij zullen overwinnen allah akbar.....
Overgenomen van http://blog.seniorennet.be/sociaal/

Bedenking.
Moet het CGKR hier in Roubaix niet dringend optreden? Ofwel, neen, dat gaat niet. De bedreigingen komen van een Islamist, en dat telt niet. Om als racistisch te worden bestempeld, moeten de bedreigingen van een wit-mens komen. En ook: het CGKR is om nog een andere reden onbevoegd. Dit is namelijk veel meer dan racistische praat, dat is oorlogstaal. Zich wenden Den Haag. Enne, ook waar, Roubaix…dat is Frankrijk, potverkoffier! Gaat ons dus niet aan!

Geen opmerkingen: