vrijdag 12 februari 2010

EUROPA OOIT ZONDER GELUKZOEKERS ?
.
















EUROPA OOIT ZONDER GELUKZOEKERS ?





De immigratie beperken….


Af en toe een beetje mist die op een wel doordachte manier weg geblazen wordt. Wat zou daar de bedoeling kunnen van zijn? Wacht eens! Morgen scheert men gratis….Het staat er wel niet zo in bijgaand artikel, maar de bedoeling ligt er toch vingerdik op.

Allez, men wil toch de indruk geven er me bezig te zijn. De mensen voelen aan hun elleboog dat het teveel wordt met al die gelukzoekers. Dus wijst de Overheid naar het einde van de tunnel : kijk, wij nemen zelfs het voortouw in Europa. Vergeet niet: binnenkort (2011) zijn er verkiezingen in Nederland – hoogst waarschijnlijk zelfs vroeger, afhankelijk van de uitslag van het proces Wilders – en men is er als de lieve dood voor, dat de PVV als grootste partij het land zou regeren. Men is niet alleen bang dat er aan de multiculturele waanwereld zou gesleuteld worden, men is er vooral bang voor dat van vele potjes de dekseltjes zouden gelicht worden. Ziedaar, voor wat betreft onze eigen situatie in Vlaanderen, de werkelijke eden waarom de kleurpartijen zo angstvallig het Vlaams Blok/Belang in een wurggreep houden. Ze weten, dat als de V-partijen aan de macht komen, zij voor eeuwig en een dag van de macht verdreven zullen blijven. Want dan ligt de weg open voor een mooi, vrij en zelfstandig Vlaanderen.

Zolang er in Vlaanderen niet een soort Lega Nord mee in ’s lands bestuur zetelt, blijft het verkeerd lopen. Kijk maar naar het economisch wonder (6de op de wereld ranglijst van de meest productieve landen) dat in Italië geschiedt : met de Partito del Popolo van Silvia Berlusconi en de Lega Nord samen, is er een nooit geziene stabiliteit terug gekeerd in het land. Zelfs een Marc Grammens moest daarover positief, over twee volle bladzijnden, zijn hart luchten in zijn Journaal van 28 Januari 2010. Hij gaat zelfs zover, Il Cavaliere te vergelijken met de immense populariteit van Mussolini, de Duce, natuurlijk van vòòr de rampzalige tijden waarin Hitler hem mee sleurde in WO II. Berlusconi, de ge-defasciseerde Mussolini! Men moet er maar opkomen, zonder dat er een gehuil van krijsende stemmen opgaat ter Linkxser zijde. Deftig repliceren kunnen ze immers niet! Het land Italië kruipt uit een diep moeras waarin de crypto-commuisten, socialisten en christen-democraten het 60 jaar lang hebben doen verzinken. En op openbare pleinen in de steden richt men nieuwe monumenten, kruisbeelden op!

Ja, dat immigratie-beleid in de Lage Landen….Er moet dus goed op tijd met strooizout rond gereden worden, zodat de bevolking niet uitglijdt in de armen van Wilders. Of bij ons in de armen van het Vlaams Blok/Belang. Een beetje beterschap in het vooruitzicht stellen: het kost niets en men vangt er vliegen mee.


Nederland wil verbetering van het Europese asiel- en migratiebeleid



Nederland wil dat de Europese Unie het asiel- en migratiebeleid over twee jaar op orde heeft. Dat heeft staatssecretaris Frans Timmermans van Europese Zaken laten weten. De Europese lidstaten praten al jaren over een gezamenlijk migratiebeleid, maar dat komt nog niet echt van de grond. De bewindsman wil dat dan geregeld is dat alleen nog echte vluchtelingen de Unie in komen. Hij wil duidelijkheid over welke migranten welkom zijn om binnen de EU te werken. Om dat te bereiken moeten volgens Timmermans de buitengrenzen van Europa beter worden gecontroleerd.

Ook moet er een ‘perspectiefvol’ ontwikkelingsbeleid komen in bijvoorbeeld Afrika, aldus de staatssecretaris. En de EU zou zich meer moeten richten op het aantrekken van kenniswerkers uit andere landen. De VS, Canada en Australië zouden op dat gebied voorlopen op Europa.

Bron BVN De Wereldrant

Geen opmerkingen: