woensdag 17 februari 2010

GEEN EDELE DELEN SCANNEN

.


















GEEN EDELE DELEN SCJANNEN


Islam-oplssing voor de Luchtvaart :
Elk vliegtuig van nu voort
Met een aanhang-bij-romp uitgerust.


Bij ons, in het zogezegd christelijke Westen (maar ook in het verderfelijke Amerika, mogen de duivel hen beiden halen!) bestaat er een spreekwoord dat zegt dat Gods molen langzaam maalt. Waarbij dient opgemerkt, dat de molen van de regime-pers nog langzamer werkt.

In de blogwereld vertellen wij elkaar al geruime tijd over het protest van dieven en inbrekers tegen bewakingscamera’s. Met het o zo verhelderende uitleg, dat zoiets tegen hun geloof is. De regime-pers, in die materie met de rug tegen de muur, tracht tevergeefs de andere kant op te kijken, niet wetend wie ze moeten sparen : de geit of de kool. Vandaag voor ’t eerst in HLN een tamelijk afstandelijk artikel, voor zijn historische waarde de moeite om te worden bewaard.

Want die edele delen van een Muzelman-gelovige zijn heel wat edeler dan die van ons! Die van hen zijn alleen bestemd voor intern Muzelman-gebruik. Of voor verkrachting, al naar gelang dat beter uitkomt.

Mag ik derhalve een suggestie toevoegen aan onderstaand advies van hun Hoge Raad? Zij die niet willen/mogen/durven gescand worden, en zeker niet handmatig afgetast en toch willen meevliegen : die dienen gezegde edele delen in bewaring te geven aan de incheck-balie.

Het zou natuurlijk eenvoudiger kunnen.

Het volstaat dat die Hoge Raad een paar bindende verbodsbepalingen voor kandidaat-terroristen uitschrijft, met daarbij als afschrikking enkele aanschouwelijke voorbeelden van bestraffing volgens woestin-gewoontes. Zodat er weer bom-vrij kan gevlogen worden.

Ondertussen kan er misschien gestart worden lijk in de moskee : met aparte ruimten voor mannen en voor vrouwen. In het eigenlijke vliegtuig zitten alsdan de mannen, en in een soort reddingsbootje, dat aan een kabel hangend voortgetrokken wordt lijk een sloepje achter een rivier-lichter, een aanhang-bij-romp voor de vrouwen. Veilig voor begeerlijke blikken op andersmans edele delen….

Persoonlijk ben ik absolute voorstander van het invoeren van ‘one way ticket’ voorbehouden voor uitsluitend Muzelmannen en Muzelvrouwen. Voor deze reizen hoeft zelfs niemand door de ‘security’ , laat staan door de scanners. Alles is welkom aan boord! Als de crew eveneens Muzels gezind is, kan er niets misgaan. Integendeel, in het slechtste geval kan alles maar meevallen!


Moslims mogen niet door bodyscanners op luchthavens

Moslims mogen van de The Fiqh Council of North America (FCNA) niet door de lichaamsscanners die op vliegvelden ingezet worden om aanslagen te voorkomen. De FCNA bestaat uit moslimgeleerden die uitspraken doet over het islamitisch recht.

Ook bij moslims in Nederland heerst er onrust over de nieuwe lichaamsscanners. "Het is het gesprek van de dag en leeft heel erg onder onze achterban", zegt Abdulmajid Khairoun van de Nederlandse Moslim Raad (NMR) in De Pers. "Men wil niet dat hun vrouwen en dochters door de scan gaan. In de gemeenschap hoor ik dat mensen overwegen om dan maar niet meer te vliegen en gewoon met de auto te gaan."

"Wat ons betreft speelt de kwestie niet. En wie toch moeite heeft met de scan hoeft er niet doorheen en kan ervoor kiezen om zich te laten fouilleren", zegt een woordvoerder van de Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding in Nederland.

Volgens de Koran moeten moslims hun edele delen bedekken en mogen mannen en vrouwen elkaars lichaam niet naakt zien. (vsv)
17/02/10 09u14 in Het Laatste Nieuws

Geen opmerkingen: