dinsdag 2 februari 2010

HET LEVEN ZOALS HET IS

.












HET LEVEN ZOALS HET IS


Wat volgt is lectuur voor ‘de boekskes’, ja zelfs misschien voor Kerk en Leven. Als waarschuwing voor de zonde. Al vrees ik dat de boekskes toch wat huiverachtig zullen staan om hierover veel proza te verkopen. Je weet maar nooit als niet een of andere bedorven geest al een voorschotje op de toekomst wil nemen..En dan riskeert de verantwoordelijke uitgever vervolgd te worden voor het aansporen tot ontucht met minderjarigen. En dat is, zoals U weet, aan de elite voorbehouden. Althans volgens de Getuige X1, maar Régina Louf bleek later te licht te wegen om hoog-geplaatsten aan te kunnen. Had ze toen maar een GSM gehad om foto’s te nemen bij de konijntjes-jacht waaraan ze moest deelnemen….Dan was zelfs de Bende van Nijvel al lang achter slot en grendel gezet…En zaten we nog zonder koning in ons kaartspel.

Het wordt hier gereproduceerd speciaal voor jonge moeders met opgroeiende tieners, als waarschuwing. Kindjes, let op Uw saack! De Tjeven zouden wel seks willen toelaten vanaf de Plechtige Communie, maar dat is nog niet zo ver!

Het zou dus wel kunnen, dat als Marc Dutrouw ooit vrij komt – en waarom zou die man niet mogen vrijkomen? Hij zal waarschijnlijk PS stemmen, en dat is argument waartegen geen verweer mogelijk is – zal hij rond de 80 jaar zijn. Ondertussen zal het leven bij ons, naar het voorbeeld van het Grote Moslim-land Saoud Arabia, en Turkije, vrienden der USA, vanzelfsprekend geëvalueerd zijn naar dat model. Geen sprake van nog meerdere kinder-ontvoeringen: hij zal met het kind van zijn keuze, en met een redelijke vergoeding voor de ouders, kunnen optrekken waar en wanneer hij wil. Desnoods met pamper-vergoeding!

Aan de zegen van de Multi-cul komt, zeker voor viezerikken, geen einde!





Saoedisch meisje (12) wil dan toch niet scheiden van 80-jarige

Een 12-jarig Saoedisch meisje heeft tot grote onsteltenis van een aantal mensenrechtenorganisaties afgezien om te scheiden van de 80-jarige man met wie ze van haar vader moest trouwen.

Gisteren verklaarde ze tegen de rechter in Buraidah dat ze zelf haar toestemming heeft gegeven om te trouwen met de man. Begin januari zette het meisje, gesteund door haar moeder en een aantal mensenrechtenorganisaties de echtscheidingsprocedure in.

20.000 euro
De vader van het meisje had haar uitgehuwelijkt aan de 80-jarige. Die betaalde hem daarvoor ongeveer 20.000 euro. Toen het meisje aan een journalist verklaarde dat het huwelijk geconsummeerd was ondertussen en dezelfde reporter vroeg "haar te redden", kreeg ze de steun van mensenrechtenorganisaties. Ze steunden haar moeder, die gescheiden is van de vader van het 12-jarige meisje, om de zaak voor de rechter te brengen. De beschuldiging tegen de 80-jarige luidde verkrachting.

Maar gisteren liet de moeder van het meisje die klacht onverwacht vallen en verklaarde het meisje dat alles gebeurde met haar instemming. In Saoedi-Arabië is er geen wet tegen kindhuwelijken. (mvl)
02/02/10 10u08 in HLN

Geen opmerkingen: