woensdag 10 februari 2010

HET SPIONNENCENTRUM BEKENT KLEUR

.




















HET SPIONNENCENTRUM BEKENT KLEUR


Gesluierde vrouw wordt bestuurslid CGKR

Een gesluierde vrouw, Fatima Zibouh, heeft haar intrede gemaakt in de raad van bestuur van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding. Ze werd voorgedragen door Ecolo als plaatsvervanger.

Zibouh behaalde een diploma Politieke Wetenschappen aan de Université Libre de Bruxelles (ULB) en volgt Zakia Khattabi op, die gemeenschapssenator werd. Zibouh is sinds 2007 ook onderzoeker voor het Centre for Ethnic and Migration Studies (CEDEM) aan de universiteit van Leuven. "Fatima Zibouh werd geselecteerd op basis van haar competenties. Geen enkele andere overweging heeft de keuze bepaald", legt de partijwoordvoerder uit.

Senator Alain Destexhe (MR) liet al weten de keuze van Ecolo voor een gesluierde vrouw te betreuren. Volgens hem valt zo'n beslissing niet te rijmen met de neutraliteitseisen in openbare diensten en dragen de groenen zo bij tot een versterking van religieuze elementen in de publieke sfeer.
Bron De Morgen 18 uur.


Boeketje Digitalis


(onwelriekend door kopzorgen)


Zijn geraakt de postjes bezet. Flamands moeten doen pas op! Binnen paar een jaren wij de baas zijn. Maar leer goed de BEK DICHT of tis van wij klop erop.

Persoonlijke Noot

Neen, op de foto hierboven is het niet O.L. Vrouwke van Fatima, maar dà Fatima in optima forma. U komt alles over haar en het CGKR te weten als U haar naam ingeeft op Google. Zorg echter voordien de fles schnapps onder de hand te hebben. Want deze lectuur kan Uw gezondheid schaden. En die hoofddoek!? Die laat die dame in geen geval. Want het is het bewijs dat ze torenhoog boven haar Westerse omgeving staat : dat is haar cultuur die zegt dat een ongelovige nog niet eens als voetmat kan dienen voor de Muzelman. Mooi Centrum voor Gelijkheid!

Geen opmerkingen: