vrijdag 5 februari 2010

ISLAM DOCHTERS VOOR DE ZWIJNEN

.






.
















ISLAM DOCHTERS VOOR DE ZWIJNEN

Natuurlijk is mijn titel choquerend en dat is ook zo bedoeld. Want welke halve of hele wilde ziet zijn eigen kind als een kleine ramp!?
Ik kwam onderstaand stukje journalistiek op zijn Tjeefs, toevallig tegen op een Moslim-site, in slecht Engels, (http://islamineurope.blogspot.com/ )met volgende kop : België: 'Een dochter is een kleine ramp voor een moslim. Onderaan bij het woord ‘more’ kwam ik uit bij onze goede vrienden van …HLN, in een schabouwelijk Nederlands, zoals U hieronder kunt lezen.

Vertaald door Google uit Le Soir?

Wordt hieronder opgediend, heet van de naald. Blazen als ’t moet!


Polemiek na Straffe briefing over de islam aan onze Soldaten


Een briefing over de islam beginnen deze week voor de Belgische militairen netto voor HUN vertrek naar Afghanistan heeft voor grote ophef gezorgd. Samen met de briefing GAF hoogleraar Jacques Rifflet een Hoogst opmerkelijke Uiteenzetting waarin gesteld wordt een DAT-dochter een ramp is voor islamitische man Omdat ze een teken van povere spermakwaliteit is nl Moet uitgehuwelijkt worden. Dat schrijft Le Soir.
Een dochter betekent voor een moslim over het algemeen Dat de man in kwestie sperma van slechte kwaliteit heeft. Ik maak geen grapje.
Professor Rifflet

Minister van Defensie De Crem (hier op bezoek bij onze troepen in Afghanistan) distancieert Zich van de Uiteenzetting.
Verspreid door het persagentschap 'Kwam Parlemento.com' het bericht via de sociale netwerkites terecht bij kamerlid Georges Dallemagne (cdH), die prompt de minister van Defensie Pieter De Crem interpelleerde in het parlement. Dallemangne heeft het over cafépraat-cliches en een misplaatste en obsceen expose.

Emeritus
Op 1 februari kregen de Belgische militairen HUN vlak voor vertrek naar Afghanistan een briefing en een uiteenzetting van Jacques Rifflet. Dat is nochtans niet de minste, wil emeritus hoogleraar Internationaal Recht. Wanneer hij uitlegt Bijvoorbeeld Dat de profeet Mohammed Vijf dochters had, vertelde hij: "Een dochter betekent voor een moslim over het algemeen Dat de man in kwestie sperma van slechte kwaliteit heeft. Ik maak geen grapje. Het zijn viriele mannen sterven jongens en voortbrengen half viriele mannen sterven Krijgen dochters. "

Bruidschat
"Uiteraard speelt ook mee Dat de dochter Moet uitgehuwelijkt worden en er een bruidschat Bijgevolg Moet betaald worden; een dochter is een kleine ramp, Hij moet ze aan 'de man BRENGEN', ze uithuwelijken. Een jongen, is dat kracht, een Krijger, ja, een jongen is heel belangrijk. "

Minister distancieert Zich
In afwezigheid van minister van Defensie De Crem antwoordde zijn partijgenote Inge Vervotte in zijn naam. Ze zei Dat de briefing in het Frans is voor een Nederlandstalig publiek en daarom was een beeldrijk taalgebruik noodzakelijk. "De miniser van Defensie distancieert Zich of this Uiteenzetting van een externe specialist en zal het opperbevel van het leger opdragen zo'n interpretaties in het verleden te vermijden." (hlnsydney / kh)
05/02/10 08u17 Het Laatste Nieuws


Boeketje Digitalis

(zo beeldrijk mogelijk)


Waarmee is men achter onze rug eigenlijk allemaal mee bezig? Mag zijn vinger opsteken wie er nog iets van begrijpt, hoe weinig ook.

Minister van Oorlog uitgeschud in Tadzjukistan. Wil naar Afhanistan bij zijn mannen maar durft niet bij hen uitslapen. Vliegt elke dag 250 Km heen en terug met C130. C 130 heeft ze niet allemaal (is ook maar tweedehands of meer) en staat nu aan de grond. Minister ook.
Volgende lichting soldaten moet vertrekken. Zijn allemaal Vlamingen, en krijgen, typisch ABL, hun briefing van een Islamist Hoogleraar, in de taal van Marianne.

Als blijkt dat er van alles verkeerd loopt, komt het minister-meisje Vervotje vertellen dat de jongens het allemaal niet zo letterlijk mogen opnemen. Was maar om te lachen. Wie heeft er niet moeten lachen? Die mag; als straf, nu niet mee!

Was verhaaltje voor brave jongentjes voor het slapen gaan. Moslims allemaal goede krijgers, hebben alleen sterke zonen. Slappe Moslims kopen meisjes. Meisjes niet krijgers. Meisjes veel last verkopen! En voilà, dat is de genecologie heruitgevonden op zijn Moslims! Neen! Neen! zegt meisje Vervotje, met opgestoken vingertje, ge moogt dat ginder zo niet gaan voortvertellen, die geleerde Perfesser zei dat maar om te lachen. Jullie domme Vlamingskens toch! Hebben hem weer niet goed verstaan! Het is de Islam-versie van de bijtjes en de bloemetjes. Enfin, als meisje-minister is dat ambetant om dat voor jullie te moeten uitleggen, grote lummels. Jullie hebben toch allemaal voorlichting gehad? Zelfs al van op de lagere school, dank zij ons Tjeven-onderwijs-programma van Madame Van Hecke uit de Guimardstraat! (Terzijde) Dat die C130 juist nu moest in panne staan!)

Vertel vooral niet voort dat de Moslims daarvan overtuigd zijn! Dat zij daarnaar leven en kinderen verwekken, in de hoop veel krijgers te bezitten die goed kunnnen vechten….En tegen zo’n krijgers mogen jullie nu gaan soldaatje spelen, daar in Afghanistan….Allemaal goede Moslims!

Het is niet alleen in BruSSel dat de boel vierkant draait!

Geen opmerkingen: