dinsdag 2 februari 2010

MET DANK AAN HET AFF

.















MET DANK AAN HET A.F.F.



Moesten ze niet bestaan, die van het AFF, ze zouden moeten worden uitgevonden. En indien niet uit te vinden, moesten ze dan maar zelf gemaakt worden! Desnoods met slijk en een beetje spuug, lijk Adam.
Kijk, als hondenliefhebber weet ik wat ze voor mij beteken, mijn Duitse Herders. En zeggen dat die van het AFF de rol van herdershond van het Vlaams Blok/Belang niet vervullen, zou een understatement zijn van hier tot ginder! Al moet ik mezelf onmiddellijk enigszins verbeteren. Geen Duitse Herders, maar eerder Mechelse. Die zijn gekend voor hun vals karakter, wat van een Duits niet kan gezegd worden. Niemand hoeft zich beledigd te voelen. Ik heb die honden nu eenmaal niet zelf gemaakt.
Er zijn ook nog de vrienden van Kip-Kap, of Kaf-Kaf, weet niet goed, ik volg hun esbattementen niet. En van horen zeggen is er veel van horen liegen.
Ergens was ik al een eindje op zoek naar het aantal Blok/Belang-stemmers, want door ‘omstandigheden onafhankelijk van mij wil’ waren die getallen mij ontglipt. AFF gaf ze, samen met een stortvloed aan cijfers over kiespropaganda, waarbij ik alleen maar kan zeggen: ‘En dat gaan ze ons nu eens allemaal afpakken, sè’ : € 2 098 747,- die nog altijd goed zijn voor BEF 84.663.244,11. Men moet er wat voor over hebben om Vlaanderen zelfstandig te maken, Heren!
Maar in ruil daarvoor kregen we…en serieuze pandoering, die elders al ruim beknabbeld en bedaan werd. Vooral als men appels met citroenen vergelijkt… Maar dat is een ondankbare discussie. Ziehier, met dank aan het AFF nog eenmaal die cijfers:
toch nog altijd 628.564 stemmen (in de gemeenteraadverkiezingen), maar 353 023 stemmen minder dan bij de vorige verkiezingen (voor het Vlaams parlement).
Lijk het daar zo staat, meer dan reden om bezorgd te zijn? Ik zou niet weten waarom. Vandaar dat de herdershonden jankend rond de herder springen….vooral deze met een vals karakter.
Ondertussen zijn we al een eindje opgeschoven. Laat peilingen gerust maar peilingen zijn: een maand in de politiek is een eeuwigheid. Laten we hopen dat de Belgica nog drijft tegen volgende bollekes-kermis, zodat die van het AFF hun statistieken kunnen bijwerken.
Even een paas vaststellingen.
Het Linkxe kamp kalft af, nog rapper dan het ijs aan de Zuidpool : van die boer geen tikkeneikes meer! De franscouillons doen van langs om zotter: geen volksverlakkerij meer, maar volks-vernieuwing door massa-immagratie. Grootstedelijk beleid op basis van Al Capone-tijden. Justitie op oerwoud-maat. Onderwijs van de lat-zo-laag-mogelijk.

De mensen zijn niet zot!

Aan de andere kant moeten toegeven dat inzake criminaliteit, wilde immigratie, franscouillonse verspilzicht de V-partijen gelijk hebben. Met op kop het Vlaams Blok/Belang die de pijnpunten al vele jaren blootlegt, maar weggehoond wordt….

De mensen zijn niet zot!

De staatsbehoudende duistere machten die er werkelijk àlles voor over hebben om tijd te winnen, omdat ze rekenen op het korte geheugen van de kiezer…

De mensen zijn niet zot!

Alles ligt open en bloot voor het grijpen…En de eerste om da tote tegven is Bullebak Toebak…Het begon Paars e het is ge-eindigd purper en blauw….
De historische kansen zijn nog nooit zo gunstig geweest…Eenmaal moet het lukken. En dan zijn er vele handen nodig om te helpen her op bouwen. Elk huis heeft een voor- en een achterkant, een linker- en een rechterkant. En bovenal funderingen…Vlaanderen, een welig huis met vele kamers…met rijk gedekte tafelen. Waar wij geen bedelaars meer zijn in eigen huis.
Dank, duurbare vijanden van het AFF. Hier zit iemand die iedere dag het onderste uit de kan haalt om misschien al ware het maar één stem meer te krijgen bij de 628.564 stemmen die we laatst hadden. En wat meer is, ik doe het gratis. Nog 17 maanden te gaan. Na de twee te verwachten hoogtepunten in het trampoline-springen: de 2 politieke processen, zullen de peilingen veel tandengeknars veroorzaken. Tenzij men de Partij, naar DDR-model, volledig verbiedt. Wat misschien nog het beste zou zijn.
Zodat, net als bij de Branderburger Tor, het volk op een warme zomernacht kan scanderen :’Wir sind das Volk’. Tiens, zou La Cour/Het Hof al een vlucht-scenario klaar hebben?
‘Raus’ kan zo’n mooi woord zijn, als men het zelf mag gebruiken!

Psst
Immobiliën Marrie Rose Morel. Is eens een andere manier om aan politiek te doen, Heren. Op zoek naar een huisje-tuintje, met plaats voor een grote verkiezings-affiche in de voortuin? Laat U niet pramen. Er is keuze te over en dat hoeft niet persé in een sociale woonwijk te zijn! Zelfs Freddy Willockx zou zich al aangemeld hebben voor de dag dat hij abdiceert. Of de plaats inneemt van Mgr Léonard.

Geen opmerkingen: