woensdag 10 februari 2010

VERBORGEN SEKS BIJ ALLAH

.





.















VERBORGEN SEKS BIJ ALLAH

Hieronder volgt het slot van een artikel over ‘De Vrouw in de Islam’ uit Het Vrije Volk.

De brutaliteit van de Moslim-martelaar die eeuwigdurend van Allah 72 maagden krijgt in de hemel om zijn lusten op bot te vieren, is de sublimatie van wat elke Muzelman verwacht in het aardse leven. Het Christendom is daar maar een saaie bedoening tegenover, zeker?

Kijk rond U, zegt het artikel – op een vernietigende wijze zult U zelf de nodige vaststellingen kunnen doen.

Zat Theo Van Gogh er toch niet zo ver naast met zijn ‘geiten-neukers’? – en moest hij daarvoor sterven?


Seksueel misbruik: wijdverbreid onder moslims
E.J. BRON - 09 FEBRUARI 2010

…/…

Een van de hoogste leiders van de islam, de overleden ayatollah Khomeini, die de islamitische revolutie in Iran in 1979 aanvoerde en die tot aan zijn dood in het jaar 1989 de hoogste autoriteit in het land was in zowel politiek als religieus opzicht, schreef ook het boek Tahrir-ol-vasyleh, een samenstelling van islamitische gedragsregels voor moslims. Hier een citaat uit het boek:

”Een man kan zijn seksuele dorst lessen door een baby te nemen. De enige voorwaarde is, dat hij niet de vagina penetreert, maar anale seks is in orde.”

Ergens anders schrijft hij:

”Het is beter dat een meisje zo vroeg wordt uitgehuwelijkt, dat ze haar eerste ongesteldheid in het huis van haar man krijgt en niet in het huis van haar vader. Iedere vader die zijn dochter zo vroeg uithuwelijkt, zal een plaats in de hemel krijgen.”

En verder:

”Een man kan anale seks met dieren hebben, bijvoorbeeld met schapen, koeien, kamelen enz. Hij moet het dier echter doden, nadat hij een zaadlozing heeft gehad.”

En enkele woorden over de rechten van de vrouwen:

”Een vrouw, die getrouwd is, heeft niet het recht het huis te verlaten zonder toestemming van de man – zij moet altijd tot zijn beschikking staan en al zijn wensen vervullen en mag niet weigeren, behalve om religieuze redenen.”

Khomeini denkt ook, dat de anale seks van een man met zijn eigen zoon geen voldoende reden is voor een echtscheiding: ”Wanneer een man met zijn zoon, broer of vader anale seks heeft nadat hij is getrouwd, moet het huwelijk in stand blijven.”

Profeten, religieuze leiders, de Koran en cultuur of geen cultuur, vanuit psychologisch perspectief bekeken is een seksuele relatie tussen volwassen mannen en opgroeiende meisjes, of vrouwen, die niet vrijwillig meedoen, een uitdrukking van een verdorven seksleven en een verdorven cultuur. Het is een teken van een door en door depressieve en disfunctionele karaktertrek – deze karaktertrekken zijn in veel te veel gevallen het resultaat van het opgroeien in een islamitische cultuur. Vele tekens duiden erop, dat de islam en de islamitische cultuur de seksuele drift en het seksuele verlangen bederven. Dat is vermoedelijk de reden voor het feit dat seksuele aanvallen op meisjes en vrouwen zo vaak voorkomen en zo wijdverbreid zijn onder moslims.

De grootste zoekmachine op internet, Google, lijkt deze interesse in de meest verdorven en meest traumatiserende seksuele vormen te bevestigen, die het vaakst in de islamitische wereld optreden. Google Trends is een programma, dat laat zien in welke landen en talen een bepaald begrip het vaakst wordt gezocht. Wanneer u ”Kindersex” in Google Trens intypt, nemen islamitische landen vier van de vijf keer de eerste vijf plaatsen in.

De talen waarin het vaakst naar ”Kindersex” werd gezocht zijn Indonesisch en Arabisch. Als je ”verkrachtingsseks” zoekt, nemen islamitische landen drie van de vier keer de eerste vier plaatsen in. En opnieuw zijn Indonesisch en Arabisch de talen, waarin deze vorm van seks het vaakst wordt gezocht. Zomaar voor de lol heb ik ”seks met ezels” ingetypt en het bleek dat islamitische landen vier van de vijf keer de eerste vijf plaatsen bezetten.

Maar, deze keer waren de talen waarin het vaakst naar seks met ezels werd gezocht Arabisch en Turks. Ayatollah Khomeini zou niet eens zijn wimpers hebben bewogen. Uiteraard kan men er verschillende verklaringen voor vinden waarom de interesse voor het zoeken naar deze vormen van seks zo groot is in islamitische landen, maar het stemt toch tot nadenken, om dit in het licht te zien van de islam en van de islamitische cultuur en hun ziekelijke en foute opvatting over de vrije seksualiteit en liefde.

Slotsom

De mogelijkheid van het openen van de vrije liefde en seksualiteit is de basis waarop de geestelijke gezondheid berust. Zolang vrouwen niet als gelijkwaardig worden aangezien in de islamitische cultuur, zullen islamitische mannen en de islamitische cultuur achterblijven. Op dit gebied van principiële menselijke behoeften, kunnen d eislam en de islamitische cultuur psychologisch gezien zeer ongezond voor de menselijke ontwikkeling zijn. Daarom luidt de conclusie, dat het resultaat van deze psychologie is, dat seksuele overvallen bedenkelijk wijdverbreid zijn onder moslims.

Bron:
http://europenews.dk/de/node/29811
Auteur: Nicolai Sennels


Pssst
Ergens anders stond de vraag (mopje) of het nu gaat om 72 maagden, of om een maagd van 72….
Zeg nu nog dat de Islam niet plezierig is!

Geen opmerkingen: