dinsdag 9 februari 2010

WAAR IS JANSSENS NAAR SCHOOL GEWEEST?

.



























WAAR IS JANSSENS NAAR SCHOOL GEWEEST?



De Zot van A



Niet dat het antwoord zo belangrijk zou zijn dat de wereld er bij zou stilstaan. En eigenlijk gelooft niemand dat het aan de school zelf zou liggen. Het zal wel het manneke zijn geweest dat niet goed heeft opgelet in de rekenles toen het op de banken zat.
Gisteren op Canvas bij het Gelaarsd Katinneke stond het manneke voor een aartsgevaarlijk vraagstuk : 9-jarigen vormen 56 % van de Antwerpse scholen. Hoe hij dat zag? Ho! Vertederend! Prachtige reportage van allemaal lieve kleine…vreemdelingen-kindjes die niemand een vlieg had kunnen kwaad doen. Het waren echte schatjes! Gans kijkend Vlaanderen is akkoord!
Handig! Maar de vraag bleef in de lucht hangen. 56% is dat alarmerend?
Ho, zei het manneke, maar eigenlijk zijn dat derde en vierdegraad-vreemdelingen, geen echte nieuwe vreemdelingen…Dus zo erg is het niet. En ze praatten toch mooi Nederlands, zij het met een licht accent…..Lief toch!?
Juist! Snorde de poes, U ziet dus als burgemeester ook geen problemen?
Een ogenblik dacht ik Ai, daar komt de godsdienst-factor, maar ’t poesje rondde vlug af, bijna met de smachtende blik van ‘ik zal deze nacht mijn deur niet op slot doen’….

Wel, Meneer de Burgemeester, mag een bezorgde burger U even voor rekenen? Binnen 9 jaar zijn die 9-jarigen stemgerechtigd want meerderjarig. Die groep zal zich intussen exponentieel uitgebreid hebben, iets van 56% in de tweede macht….wat zou neerkomen op 3136 %, wat ik persoonlijk ook overdreven vind. De nataliteit bij deze ex-woestijn-bewoners ligt wel hoog, maar toch…En over Uw visie of Uw verwachtingen (of moet ik zeggen Uw vrees?) over die democratische vreemdelingen-meerderheid zat ik nu toch te wachten…De Janssens zou mij het licht in de duisternis zijn….Maar het bleef bij de gewone bla-bla…
Bij de derde volgende gemeenteraadsverkiezingen (2018) zullen de vreemdelingen dan perfect in staat zijn om in Antwerpen de helmstok over te nemen, en richting Mekka uit te zetten. En niet alleen in Antwerpen : het demografisch kantelblok staat overal voor de deur. Dan zijn de vrienden van de man op de Obersalzberg daar terug. Niet in Feldgrau deze keer, maar in lange tabbaarden en met tulbanden. Neen, niet met ‘Heil Hitler’, maar met Allah Akbar…wat in wezen hetzelfde is.

Maar daarover, beste manneke burgemeester, werd U niets gevraagd. En dat was nochtans de prangende vraag waarop kijkend Vlaanderen een ernstig antwoord had verwacht. U had zelfs de primeur aan de man kunnen brengen, die maar vandaag wereldkundig werd gemaakt : Zuster Monica, op Uw investigatie, zet de knip op de beurs : meer dan 30 mio hulp aan vreemdelingen wordt van de uitgavenkant van de begroting weggehaald. Op last van de Provincie. Die tussenbeide kwam op eis van het Vlaams Blok/Belang….Ja, ik weet het, dat Vlaams Blok/Belang is de nagel van Uw doodskist…Het Gelaarsd Katinneke zal U deze grimas hebben willen besparen….
Wat U nu gaat aanvangen met die 8000 nieuwe geregulariseerden…Ik zou, moest ik in Uw plaats zijn, het advies van de Raad van State opvolgen, die gesteld heeft dat al die regularisaties onwettig zijn. Stop alles dus in treinen (neen, geen vee-wagons) en voer alles naar hen die de muziek gewild hebben. In Zuid-België is er plaats genoeg. Het gras is er groener en de lucht gezuiverd van fijn stof.
Toch erg, hé, manneke burgemeester, dat Uw levensdroom van een rood Antwerpen zal overschaduwd worden door een rode Halve Maan….
Het jaar 2.018, dat is…binnen 8 jaar. De tijd vliegt snel, gebruikt hem wel. Is Uw vluchtroute reeds gepland?

Geen opmerkingen: