zaterdag 6 februari 2010

WILDERS EN DE EENDEN

.





.



















WILDERS EN DE EENDEN


Voor wie nu nog niet klaar ziet : het gaat om er op of er onder bij de Noorderburen. Daar slaat de vlam zo goed als in de pan. Wij, bij ons, hebben de vuurhaard in Brussel. Het kenwoord in beide gevallen is : destabilisatie. De rest komt vanzelf.
Daarom : geen woorden, maar daden! Probeer de formule van het Vlaams Blok/Belang : het is de formule van de laatste kans!
Het leger moet niet in Pakistan zijn, maar thuis! Er is genoeg werk aan de winkel! Te beginnen met in verzekerde bewaring nemen van de politieke verantwoordelijken voor al deze miserie.


Lachen

CYNICUS - 05 FEBRUARI 2010
Het Vrije Volk


Zomaar uit het niets is daar een nieuwe vorm van satire. Jezelf alvast verkneukelen over een gewenste moord, erg grappig.


Toen ik de socialistische grapjas Paul de Leeuw hoorde zingen dat hij zo vrolijk was omdat Geert Wilders dood zou zijn lag ik al op de grond van het lachen. Duidelijk, De Leeuw is die jaarlijkse 4 ton belastingpoet meer dan waard. Toen werd het even stil, en hoewel de met bloed besmeurde pop en het grafperkje heel kunstig waren, het effect was slechts een korte glimlach. Daar betalen wij de uitkering niet voor voor deze kunstenmakers.

Maar nu komt er een complete komedie uit, en de club subsidie-slurpers die hier achter zit mag wat mij betreft opslag krijgen, desnoods betaald door de verkeersboetes te verhogen of zo. Anderhalf uur voorpret om de moord op Wilders, daar kan Monty Python nog een puntje aan zuigen. Na het zien van de trailer heb ik een halve dag met pijn in mijn kaken gelopen van het lachen. En de reacties zijn dan ook enthousiast:

" AAHAHAHAHAHAHH GOED KKER GOED JAAH ALLOCHTOOON JE HEBT EGT GELIJK INSHALLAH GEBEURT HET OOK EGTXD dan ga ik juichen man!!! "

Een andere reactie maakt duidelijk dat de film echter als bedreiging mag worden gezien:

" Wilders had ook een film gemaakt waarin een moslim een bom op zijn tulband had. dat is toch ook een bedreiging naar de moslims toe? Dus Geert weest nu ook een man en niet huilen als er een filmpje over jou wordt gemaakt. gOED ZO FUN X!! Mijn mening is dat ik het niet erg zou vinden als hij vermoord zou worden. Ik mag dit zeggen onder de vrijheid van meningsuiting!"

http://www.funx.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=8413:trailer-il-morte-di-geert-wildersde-moord-op-geert-wilders&catid=100:yahia-pezpaq&Itemid=310

Zoals het echte cabaretiers betaamt hebben de makers ook een hoger doel voor ogen met hun meesterwerk:

"Een parodie als deze vervult een functie. Het maakt een beladen onderwerp bespreekbaar.'' Ambitieus, FunX wil niet alleen aangeven hoe groot het draagvlak is voor zo'n moord, ze willen het ook bespreekbaar maken. De volgende stap zal dus een referendum zijn over de vraag of Wilders vermoord moet worden of niet. Respect.

http://www.nu.nl/binnenland/2178310/funx-twijfelt-wilders-film.html
ROTTERDAM - Radiozender FunX twijfelt of de trailer waarin Geert Wilders in opdracht van de maffia door een stel eenden wordt vermoord, een vervolg krijgt.

Persoonlijke heel leuke (satirische) opmerking. Wat vindt Paultje er van dat zijn moeder hem, toen in het pre-nataal onderzoek bleek dat het ventje mongolïde trekjes vertoonde, niet heeft geaborteerd? Dat zou de belasting-betaler in NL een hele pak poen bespaard hebben! Vandaar de slogan : verminder de belastingen, naar de eenden met het vetzakje.
Jongens, waarmee zijn we bezig!

Geen opmerkingen: