zaterdag 6 maart 2010

ALS DE WAARHEID KWETST

.

























Wilders, als een betere Rudolf Hess (*)
Naar Londen gevlogen, deze keer
niet met een Messerschmidt Bf 110,
Maar met een vreedzame burgervlucht,
zou nog erger zijn dan de Anti-Christ
en Hitler samen….


Nu begin ik stilaan te begrijpen waarom die Engelese “pop-zanger” (Elton John, wiens eigenlijke naam Reginald Kenneth Dwight schijnt te zijn, maar met zo’n naam blijft men gewoon het burgermannetje dat men altijd al geweest is) onlangs tot de vaststelling kwam dat Jezus Christus eigenlijk een zachte homo is geweest Na 2.000 jaar, knappe conclusie moet ik zeggen. Maar naar goede Linkxe gewoonte, worden er geen bewijzen aangebracht. Een goede elleboog volstaat! Vandaar dat ik eerst ‘pot-zanger’ had geschreven, ipv ‘pop-zanger’. Maar aangezien het verschil tussen beide soorten mij niet geheel duidelijk is….

Inderdaad! Als de Profeet een pedofiel is, dan is het maar logisch dat Christus homofiel is geweest. Linkxe logica. Zo staan beiden weer gelijk. Als het heden ten dagen maar een ‘fiel’ is, of een ‘foob’. Isalomofiel of Islamofoob…het koeterwaals van de beter opgeleide Linkxe kaviaar-socialist…Ach dat vocabularium van dat journaille!

Kijk, laten we bij de feiten, in casu de geschreven bronnen, blijven. De Koran zelf, het geschreven woord van Allah, verhaalt de daden van de Profeet : hij moordde op grote schaal, was onmenselijk wreed voor mens en dier, en verkrachtte aan de lopende band. Daarenboven “huwde” hij met een 6-jarige bruid, en ‘bekende’ haar toen ze pas 9 jaar was. Als hij dat zelf zegt, is het een Heilig Boek, maar als Wilders dat herhaalt, is hij ‘racist’ en beledigt hij de Moslims.

Moet er nog duidelijker bewijs zijn, dat de Islam veel méér is dan een ‘godsdienst’? Het is gewoon de stormram warmmee de vesting-muren moeten gesloopt worden. Want de rol van Trojaans Paard is sinds kort opgeheven…Dat is volgens mij, de grote verdienste van Wilders, dat hij misschien de ogen van de Westerse wereld heeft doen opengaan. Jullie halen geen ‘gelovigen’ binnen, maar elementen van een vijandige samenleving, die er binnenkort met de karwats zullen doorgaan. Het is dus naïef om nu al met de keel bloot op de offer-tafel te gaan liggen. Er is in de hele geschiedenis nog nergens ooit eens een Islam soft-versie geweest..

Zelfs de De Morgen (hieronder) weet even niet wat te zeggen (duiding). Ze brengt dus eindelijk nieuws door de feiten te verhalen. Alleen is het wat voorbarig dat Wilders nu al zegt : ‘Turkije binnen, Nederland buiten’ – Hij is namelijk nog altijd geen Minister-President. Maar het stemt wel hoopvol dat we zijn mening kennen – wat meteen, in Nederland, weer voor een bijkomend stijgend getal kiezers zorgt. Herinnert U zich nog de Neen-stem van gans Nederland, om samen met Frankrijk, in een neen-front de EU-grondwet af te wijzen?

De De Morgen is echter weer eens niet volledig in het citeren van Wilders. Hij heeft ook, de avond van de verkiezing (woensdag 3 maart) volgende boodschap aan de in Nederland verblijvende Moslims gegeven : U hoeft voor ons niet bang te zijn, als U de bestaande wetten maar eerbiedigt….
En dat alleen al, is quasi onmogelijk voor iedere Muzelman, omdat die, hard of zacht, in zijn hart maar één Wet erkent, en dat is die van hun Profeet….
Ja! Ce n’est que la vérité qui blesse”…



Onterecht
Een jaar geleden wilde Wilders hetzelfde doen maar hij werd teruggestuurd. Een Britse rechtbank oordeelde dat dat onterecht gebeurd was. Bij de voorstelling waren 60 mensen aanwezig. Bij het Britse parlement waren zowel voor- als tegenstanders van Wilders en zijn film samengekomen.

Mohammed = pedofiel
In zijn persconferentie achteraf haalde de politicus scherp uit naar de islam en moslims. Hij noemde de profeet Mohammed een barbaar, massamoordenaar en pedofiel. Ook was hij streng voor Turkije, de Turkse premier Erdogan is volgens Wilders een mafkees. "Wanneer Turkije toegelaten wordt bij de Europese Unie, is het tijd dat Nederland er uit stapt." Moest hij premier worden, zou hij alle islamitische scholen in Nederland sluiten en geen immigratie uit de moslimlanden meer toelaten. Ook zouden er geen moskeeën meer gebouwd worden. Moslims met een dubbel paspoort en die in de criminaliteit verzeild raken, zouden dan meteen uit Nederland gezet worden.
(belga/ep) In DM

(*) Rudolf Hess : zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Hess Hij was de Nazi-ideoloog en idealist die na een jaar oorlog, in eigen kamp niet begrepen werd, en zeker niet in het kamp van de vijand. Op 10 Mei 1941 vloog hij met de ultieme Duitse vredes-voorstellen naar Engeland (Schotland) maar Churchill zette hem gewoon gevangen in The Tower. In Neurenberg werd hij na de oorlog tot levenslang veroordeeld, voor dezelfde feiten als waaraan Nederland nu deelneemt in Afghanistan : en niet-gerechtvaardigde aanvalsoorlog. Hij had jarenlang de gevangenis van Spandau voor hem alleen, waar hij slechts in 1987, 93 jaar oud, overleed. Zelfmoord gepleegd door derden. Hess was de ‘betere’ Nazi die op het hoogtepunt van de Duitse suprematie, de absolute vrede met de koppige Engelsen wilde bewerkstelligen.

Geert Wilders in verband brengen met Rudolf Hess is eerder onverwacht, denkt U? In zekere zin wel. Want diens missie liep faliekant uit – daarover kan wekenlang gediscussieerd worden : wat als de missie was gelukt, en Churchill was afgezet? Was de oorlog in onze gewesten dan misschien niet ineens gedaan geweest? Had de Führer dan aan Vlaanderen de beloofde onafhankelijkheid moeten geven? Hoe zou de kaart van Europa er dan hebben uitgezien? Stel U voor: er was in de verste verte nog geen sprake van de ‘Endlösung’….Maar dan leefden wij allemaal in de Duitse Nieuwe Orde….Linkx op het wereldforum!

Wellicht was er in die omstandigheden onder een streng Nazi-regime, geen Moslim-probleem geweest…Wat zou dan erger geweest zijn, de pest of de cholera?


Geert Wilders is deze keer ongestoord, levend en wel, mogen terugkeren….De huidige oorlogs-stokers in Dear Old England hebben net nog geen macht genoeg…Trouwens, hun voorloper, een goede Muzelman & Lid van het Hogerhuis (!) die de voorgaande keer Wilders het land kon verbieden, zit momenteel in de nor voor zaken van gemeen recht.


Ik had ook kunnen spreken van een andere Engeland-vliegern die nadat hij met Hitler wat platbrokerij was gaan verkopen, in London stond te zwaaien met den papiertje, waarop stond ‘Peace in Our Days’…Dat was een paar maanden voor het uitbreken van WO II en de naam van de man was Lord Neville Chamberlain. Die dacht namelijk dat er vaste afspraken konden gemaakt worden met Linkxen…Het werd de ondergang van deze fijnbesnaarde conservatief, in de wieg gelegd voor manager, en niet voor politieker…

Churchille zal staan grinniken hebben, als de twee Linkxen (nazisme en communisme) elkaar naar de keel vlogen. Hij was de lachende derde, die toekeek, en dacht met het been te kunnen gaan lopen. Hij was een matje te klein voor Uncle Sam, die achteraf met de geroofde oorlogsbuit, de oorlog won/wint en nog lang zal winnen. God bless America!

Geen opmerkingen: