maandag 29 maart 2010

BRUSSELS AIRPORT IS TE HINDERLIJK

.











BRUSSELS AIRPORT IS TE HINDERLIJK











Eigen Volk Eerst = racistisch
Nous-mêmes d’abord = patriotique






Landingssysteem illegaal geïnstalleerd op Zaventem

Belgocontrol zou op de piste 02 van Brussels Airport een Instrument Landing Systeem (ILS) hebben geïnstalleerd zonder de nodige stedenbouwkundige toelatingen. Dat schrijft La Libre Belgique.
Er werd nu een aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning ingediend, maar het zou hier kunnen gaan om een poging om alles alsnog in orde te brengen, aldus de krant.

Sint-Pieters-Woluwe
Luchtverkeerscontroleur Belgocontrol verving een vijftal jaar geleden zonder toelating oude houten installaties voor elektronische begeleiding bij het landen door een metalen mast van 15 meter hoogte. De gemeente Sint-Pieters-Woluwe stelde toen proces-verbaal op. De overlegcommissie van de gemeente had een negatief advies uitgebracht op de vergunningsaanvraag. In 2007 kwam er vanuit het ministerie van stedenbouwkunde van het Brussels gewest ook een negatieve uitspraak.

Verzegelen
Belgocontrol gebruikt dus uitrusting waarvoor er geen vergunning is, schrijft La Libre. De Belgische Unie Tegen Vliegtuighinder (BUTV) dreigt ermee het ILS-baken te laten verzegelen.

Dit bericht stond korte tijd op De Morgen Online. Waarom mocht het niet blijven staan? Was het niet juist? Was er censuur? Of zouden er teveel mensen gedacht hebben lijk hieronder?...

Digitalia denkt

Dat zijn voorgevoelens hem niet bedriegen…Zaventem, de zogezegd ‘Nationale Trots’ op Vlaams grondgebied, moet worden afgebouwd, ten voordele van Gosselies, het ‘Brussels Soputh’, dat op Waals grondgebied gelegen is….Eerst deed het Brussels Hoofdstedelijk Gewest lastig over het nachtlawaai met o.a. als resultaat dat zakenmensen die hun boterham verdienden met cargo-vluchten (DHL) niet alleen weigerden uitbreiding te nemen, maar integendeel hun biezen pakten naar Leipzig. Daar werden ze met open armen (en veel staatssteun) ontvangen en konden ze beroep doen op veel goedkoper werkkrachten. Vlaanderen dankt het ABVV/ACW en is absoluut niet jaloers op de commissietjes die aan hun vingers blijfvan plakken nu ze die nieuwe werklozensteun meer mogen uitbetalen.
Bovenstaand bericht over een 15 meter hoge zendmast, kadert in dezelfde pest-politiek. Sint Pieters Woluwe….die naam zegt alles….
Straks zal het gaan over de CO²-uitstoot van de vliegtuigen, over het teveel aan fijne stofdeeltjes, ja zelfs over de vogelgriep en de varkenspest…Als er maar kan gestookt worden…
Low cost-vluchten van op Zaventem? Laat ze het maar proberen : er zal altijd wel ergens een stok gevonden worden om ook die hond te slaan…
Er is maar één oplossing. Dat is van de taalgrens een staatsgrens maken. Nu het nog kan. De autofabrieken gaan straks allemaal dicht : Volvo gaat naar China en dat wordt voorgesteld als een gelukkig positieve evolutie. Waarbij men wel het verschil in lonen verzwijgt. Voor de prijs van één arbeider bij ons, krijgt Volvo daar 10 Chineesjes. Die daarenboven nog harder werken en nooit dreigen met staking.
Na de autofabrieken staat ook de chemische industrie op het verlanglijstje van buitenlandse multinationals. Het spook van de ‘delocatie’ doemt op aan alle einders en de armoede van 100 jaar geleden rukt op in sneltreinvaart…En met stilstaand verkeer gaan wij vooruit in die roestige vastheid die nu al bijna 4 jaar duurt. Na de verkiezingen van 2007 kon er geen wettelijke belse regering meer gevormd worden…maar er werd geschipperd tot de Belgica weer vlot kwam. Zij het met zware slagzij en de romp vol gaten waar het zeewater driftig binnen stroomde en schip en bemanning dreigde te doen ondergaan…
Er is maar één oplossing : de onbekwame door en door corrupte politici, en ook zij die niet corrupt, maar onbekwaam zijn : oppotten en in grote Beck-bokalen op sterk water zetten. Als curiosum voor onze kleinkinderen.
We kunnen hiermee beginnen bij de volgende verkiezingen. Voor de woordbreker uit Ieper geen 800.000 stemmen, maar hooguit 800 … Het moet als een scholgolf door Vlaanderen gaan : we hebben het gedurfd! De oude gewaden zijn afgelegd, en de minabelen, die met elkaars steun de macht bijeen hielden, kunnen vervangen worden door de Herauten van de Rechtlijnigheid. Die leiden ons naar de Onafhankelijkheid en de welvaart. In harmonie met de Noordelijke Nederlanden. Om weldra weer samen de Vrije Herenigde Republiek der Nederlanden te worden. Vreedzaam, werkzaam, veilig en hoopvol voor iedereen die dezelfde droom heeft.
Misschien mag er dan gehoopt worden van de lieve tegenstanders (AFF bijvoorbeeld, de erfgenamen van de Verzetshelden van na de oorlog, die nog altijd in de overtuiging zijn, dat er een toestand van oorlog heerst in het land) dat er intelligentere argumenten gebruikt worden tegen ons, dan gisteren in Brussel bij de betoging tegen vruchtafdrijving en moord in de moederschoot? Want echt snugger was hun boodschap niet : “Wie anders denkt, heeft ongelijk”.
Werkelijk een doorslaand argument, onweerlegbaar perfecte argumentatie. De nieuwe versie van de vroegere Gentse slogan : ‘Denk lijk ik, of ‘k sla op Uw muile’…

Geen opmerkingen: