zondag 14 maart 2010

DE OMGEKEERDE RECONQUISTA OP KOMST

.








EL CID, de Moren-doder !!!
Werk aan de winkel! Spanje vergaat!
Er worden kranten met Arabishe
spagetti-slierten uitgegeven.
TV-uitzendingen in de taal
der Saracenen – Spanje verglijdt
van het jaar 200 terug naar het jaar 1OOO



Een ‘Casa Arabe’ in Madrid, en straks
een ‘Maison Arabe’ in Bx?






Een paar als champagne-kurken knallende bommen in links en rechts een trein in en rond Madrid. Moslim-terrorisme op bestelling?! Wat paniek her en der, en meteen was daar een krachtig ‘signaal’ dat de Rode Broeders klaar stonden om ’s Lands Bestuur over te nemen. Meer is er niet nodig om de verkiezingen naar de verkeerde kant te doen kantelen.

Komen, na enkele decennia van voorlopig exclusief autochtoon bestuur, daar niet stilaan de Moslim-legers in slagorde opgerukt, om na de chaos weer orde, regelmaat en vrede te brengen? Want Islam is, predikt men overal , is vrede…

Trouwens, sedert Franco is het allemaal niet veel soeps geweest…

De tering naar de nering zetten? Linkx niet gezien! De Rode Broeders hebben, met allerlei ‘inhaal-manoeuvres’ op ethisch gebied (abortus, euthanasie, homo-huwelijk, allemaal even verheven en hoogstaand), het land helemaal naar de verdoemenis geholpen, terwijl ze de mondiale crisis als schaamlap voor hun eigen falen voorwenden.

Het aanblazen van de hernieuwde wereldheerschappij van de Profeet van de Haat, daar zijn weliswaar wèl in gelukt. Van godsdienst-bestrijders (christendom) zijn ze de herauten van de Islam geworden.

Neen, met al wat Spaans is, hebben wij in de Zuidelijke Nederlanden liever geen uitstaans meer. Met hun godsdienst-fanatisme werd Vlaanderen in het verleden al te veel leed aangedaan. Ze doen maar wat ze niet laten kunnen. Hopelijk is, naast Opus Dei, de Spaanse non in haar paleis in Brussel het laatste wat ons is aangedaan. Het mag dan al een lief oud vrouwtje zijn, ze kost ons handen vol geld. En het blijft maar duren!

Wat in Spanje gebeurt, zou de Islamisering bij ons wel eens zuurstof kunnen geven. Immers : alles gebeurt onder de auspiciën van ‘BruSSel’, en BruSSel dat is bij ons in onze eigen achtertuin….Amper een paar dagen geleden spotte ik nog met de Grote Moskee van het H. Hart van Koekelberg (de architectuur is perfect inwisselbaar) – maar wie zou zich verzetten? Straks zijn de Burgemeesters van BruSSel Islamieten. En de tijd is niet meer veraf dat ministers dat ook zullen zijn. Wie weet, is de kroonprins in ’t geniep al niet benoemd als onder-kalief, en Matil als Moeder Overste van het Koninklijk Vrouwenhuis.

Dan wordt het voor elke man in de straat zoals nu met de Vlaams Belang-sympathisanten (de harden zullen intussen zijn afgevoerd) : iedereen houdt zich gedeisd, uit vrees te worden gestigmatiseerd.

Zo zal op zeker ogenblik iedereen zich gedeisd houden tegenover de vraag ‘Islamofiel’ of ‘islaofoob’ waarop de ONDERWERPING een tastbaar feit zal geworden zijn. Wie lang genoeg geleefd heeft, moet deze gevoelens van uit de oorlogs- en bezettingsjaren erkennen….Zeggen en handelen als Anti-Germaans stond gelijk met een trip enkele reis NN, Nacht und Nebel.

En wij maar stoer doen, over tuin-eilanden in volle zee, geremorqueerd door galei-schepen bemand met roeiers-criminelen….Het kan een beeld zijn dat ooit de laatste der Europeanen voor ogen zal staan. Zelf weggevoerd in slavernij. Hun eigen rijke vaderland ten prooi aan woestijn-culturen, die er op termijn een tweede Sahara zullen van maken. Eigen schuld, dikke bult!

Maar laat ik optimistisch eindigen. Bij de Noorderburen laten de laffe leiders hun troepen in de steek, nog voor de strijd begint (Eurlings/Bos/Kant). Ze vluchten al voor nog maar de vooruit vallende schaduw van Geert Wilders. De fatsoens-rakker Cohen hoopt er in te slagen alle roeptoeters achter zich te scharen, om zo aan de helmstok van het Nederlands vlaggenschip te geraken. Deze kamp komt vier jaar te vroeg voor Geert Wilders. Wordt gezegd. Hij kan er toch niet klaar voor zijn? Maar die Wilders is zo onvoorspelbaar knap. En altijd ad rem!

Over de Staatsgrens heen, kunnen wij elkaar helpen. ‘Die Gedanken sind frei’ en kunnen niet worden gestopt door een staatsgrens uit vroeger tijden.

Want bij ons is de partij Vlaams Belang er wèl klaar voor. Dààr zitten al vele jaren de mannen van de volgehouden rechtlijnigheid, klaar om in Vlaanderen het roer over te nemen. Samen met anderen natuurlijk, want het Vlaams Blok/Belang wil geen dictatuur.

Samen voor een betere wereld : het eigen volk voorop!






Eurabia in Spanje
ENCINA NAVAN - 13 MAART 2010

De culturele jihad in Andalus krijgt steeds meer gezichten.


Eurabia krijgt steeds meer vaste omtrekken. Waren migranten voorheen nog aangewezen op kranten en internet diensten die aansloten bij het land van herkomst, ook die fase ligt nu definitief achter ons.

Op 14 februari is in Spanje een krant geheel in het Arabisch van start gegaan. Volgens de berichtgeving zou er een Spaanstalige versie volgen, maar die staat nog niet op de website.
Moslims hoeven dus voortaan helemaal niet meer in te burgeren: ook het lokale nieuws in het gastland kunnen ze in hun eigen taal volgen. Ze hebben geen schotelantenne meer nodig om in hun eigen geestelijke wereld vertoeven, zonder zich te bekommeren om die afschuwelijke haram-omgeving.

De krant heet Andalus Press en wordt geleid door de voormalige directeur van het Marokkaanse persagentschap MAP in Madrid en de president van de vereniging van buitenlandse correspondenten in Spanje (ACPE), Said Ida Hassan.

Deze laatste zegt in een interview: “Andalus Press zal bruggen bouwen tussen de verschillende culturen en niet meer verdeeldheid brengen.” ("[el periódico] … será un puente de unión entre culturas, no una fuente de división").

Verder weten we nu al dat dat op 11 augustus 2010, de eerste dag van de Ramadan, de conservatieve Saoedische sjeik Abdelaziz al Fawzan een nieuw televisiekanaal zal starten, vanuit Córdoba natuurlijk. (bron)

Al eerder wees ik erop dat Spanje de twijfelachtige eer geniet om als eerste in Europa een islamitische partij aan de verkiezingen te laten deelnemen.
De voorzitter van deze partij sprak de volgende woorden: “De partij… zoekt de stem van de immigrant, de strategie is dat ze succes heeft in de gemeentelijke verkiezingen in 2011, om een begin te maken. Op een dag zal één van ons burgermeester zijn ….of minister.”
(busca el voto inmigrante, la estrategia es que irrumpa en las municipales del 2011 para, al menos, plantar la semilla. «Algún día uno de nosotros será alcalde... o ministro».)

Hier blijft het niet bij. In Granada is nu een moskee gebouwd tegenover de kerk van San Nicolás – de kerk die gebouwd werd in 1492 na de verovering door de Spanjaarden op de plaats van de voormalige moskee. De minaret van deze nieuwe moskee is – de lezer raadt het al – hoger dan de toren van de San Nicolás (bron).

In Granada heeft een middelbare school (instituto Albaicin) het Arabisch als te kiezen tweede taal ingesteld (bron).

De Spaanse overheid wordt door de huidige socialisten (PSOE) met vaste hand geduwd in de richting van islamisering. Er is een Casa Arabe opgericht (2006) met het doel de banden met de arabische wereld te verbeteren, de kennis van de wederzijdse culturen te vergroten en het respect voor de ander en diens geloof te vergroten. Spanje meent hierin een voortrekkersrol te moeten vervullen (“vanguardia”) omdat het cultureel erfgoed deelt met de islamitische wereld in de vorm van Andalus. (“España es, en el imaginario árabe y musulmán el país europeo de mayor credibilidad y simpatía tanto porque compartimos ese patrimonio común que es Al-Andalus como porque no tomó parte en la aventura colonial de los grandes imperios.“) Dit komt ongeveer neer op het promoveren van de bunkers in de duinen (’40-’45) tot gemeenschappelijk erfgoed van Nederlanders en Duitsers.

De kosten van het project Casa Arabe werden in 2005 geschat op € 10 miljoen per jaar (bron), waarvan 60 % door Buitenlandse Zaken en de overige 40 % door de gemeentes Madrid, Córdoba en de deelstaten Andalucía en Madrid.

Spaanse burgers betalen dus belasting in ruil voor indoctrinatie, waarbij de uitvoering in handen ligt van collaborateurs (de socialisten).

De directie wordt gevoerd door de arabiste Gema Martín Muñóz, die zich in vraaggesprekken altijd positief uitlaat over de islamitische wereld.
Zo beweerde ze in maart 2007 bijvoorbeeld dat de media te sensationeel berichten over de Arabische wereld (artikel). Ze herhaalt het bekende refrein dat de houding van moslims ten aanzien van het westen eigenlijk heel genuanceerd is, dat ze onderling verdeeld zijn en dat we af moeten van de stereotiepe beelden. Het is eigenlijk allemaal heel eenvoudig: de negatieve beeldvorming is grotendeels gevolg van onze westerse visie. En wie gaat u daarbij helpen … juist het Casa Arabe gaat zelfislamisering bevorderen. Gema Martín Muñoz noemt dit heel tactisch “publieke diplomatie”, dat klinkt beter dan ‘indoctrinatie via de media’. Zou de negatieve beeldvorming over het westen bij moslims daarbij ook enige aandacht krijgen?

Al eerder had Gema Martín Muñoz bewezen waar haar sympathie ligt. In een artikel (november 2001) over het optreden van Israël tegen Palestijns terrorisme koos ze de kant van de Palestijnen in de meest krachtige bewoordingen. In de opening van het artikel schetst ze Israël als een land dat barbaars optreedt en een dodelijk doelwit maakt van huizen, mensen, supermarkten, scholen en moskeeën, enzovoort.

Het is onbegrijpelijk dat iemand die zulke extreme bewoordingen over een belangrijk conflict tussen moslims en niet-moslims schrijft, de leiding krijgt over een instituut dat pretendeert ‘banden met de Arabische wereld te verbeteren’. Deze organisatie is een politiek instrument van de socialistische regering en de politieke opzet is het ‘verbeteren van banden’ bestaat uit het doen van concessies aan moslims, meer niet.

Verder is er een pacifistische organisatie, SODEPAZ (=Solidaridad Palestina), die bijeenkomsten op universiteiten organiseert om studenten te mobiliseren tegen Israël, onder het mom van het opkomen voor de rechten van de mens. Gangmakers hierbij zijn een moslims voorzitter van een vakbondsbeweging uit Zuid-Afrika en een voorzitter van PACBI (Palestinian Campaign for the Boycott of Israel) in België. De vraag hierbij is waarom deze mensen actief zijn in Spanje. Zou het zijn vanwege de islamiserings strategie inzake Andalus?

Eén ding moet ik toegeven: moslims (ca. 1,3 miljoen) vormen nu nog maar ongeveer 3 % van de bevolking van Spanje, maar toch steken ze hun ambitie om de rest te overheersen, net als toen in 711, niet onder stoelen of banken. Ze zijn net zo eerlijk als Hitler in Mein Kampf, dat boek schreef hij immers ook jaren voor de greep naar de macht.

Artikel over eerste islamitische partij in Spanje.




Reageren kan op het Pim Fortuyn Forum

Geen opmerkingen: