woensdag 17 maart 2010

FITI COHEN UIT HET HIERNAMAALS

.






.














Onze burgemeester
INGEZONDEN - 16 MAART 2010
Bron : Het Vrije Volk.



Theo van Gogh over Job Cohen...

In de Telegraaf lees ik dat de Heer Abou Jahjah overweegt om België te verlaten, al denkt 'ie misschien wel vijf jaar nodig te hebben om zijn opvolger bij de AEL in te werken. Abou is verbitterd; hij kreeg maar 1400 stemmen bij de laatste verkiezingen en acht het Vlaamse volk beneden zijn waardigheid.

Abou Jahjah: "God is niet vrijgevig voor Vlaanderen geweest toen hij het verstand uitdeelde. Het is altijd een racistisch volk geweest." Dat vond ik mooi gezegd, zoals het ook heel instructief was om te lezen dat meneer elke dode Amerikaanse soldaat als 'een overwinning' beschouwt. Als pooier van de Profeet kan men niet hoog genoeg mikken.

Je zou zeggen, een religieuze fascist die de Islamitische wet wil invoeren – met alle gevolgen van dien voor ongelovigen, joden, homo's, vrouwen en afvalligen - is niet iemand met wie je de moeite neemt om in debat te gaan. Ik herinner me nog heel goed hoe Abou zich liet ontvallen dat de ketterse Ayaan Hirsi Ali moest worden 'opgesloten'.

Niet duidelijk was of deze schoenenpoetser van Allah bedoelde dat Mevrouw moest worden opgesloten in het gesticht of achter tralies, maar ik denk niet dat ze nog lang zou rondlopen als de hoge heerlijkheid van de sharia hier werd ingevoerd.

Iemand die wel denkt dat meneer Jahjah het beste met ons voorheeft, is de burgemeester van Amsterdam, die in het openbaar met hem van gedachten wisselde en als beloning na afloop te horen kreeg: "Eindelijk een politicus die mij begrijpt!" Een prachtig compliment waar Cohen vast heel trots op is geweest. Als ritselaar met ambitie doe je er nu eenmaal alles aan om - ik citeer - 'de boel
bij elkaar te houden.' Het is dan ook jammer voor Cohen dat het uitgerekend weer Marokkaanse jongens waren die een autochtoon stel de buurt uitpestten. Dat gebeurt overal in Amsterdam, maar omdat de Volkskrant er nu aandacht aan besteedde werd de kwestie politiek.

De Amsterdamse politie heeft geen interesse om autochtonen die bedreigd worden door een steeds agressiever wordende minderheid, te hulp te komen. En Cohen al helemaal niet. Toen de geestverwanten van meneer Jahjah bijna drieduizend Amerikanen om zeep hielpen in het WTC, was de eerste gang van onze burgemeester naar de moskee. Op scholen, in moskeeën, overal in Amsterdam werd feest gevierd om deze prachtige overwinning op Satan.
Cohen kroop dan ook voor de gelovigen en betoogde: "Jullie horen bij ons!", in plaats van te vragen: "Wat doen jullie
eigenlijk hier?" Cohen gedraagt zich als een burgemeester in oorlogstijd en dat bedoel ik niet als compliment. Zijn aanwezigheid demoraliseert de stad en zet groepen tegen elkaar op.

Volgens de grote denker Frits Abrahams (NRC-Handelsblad) is Cohen 'een democraat in hart en nieren.' Ik vermoed dat onze burgemeester een doortrapte cynicus is - geen slechte eigenschap voor iemand die premier wil worden -, en een rasopportunist bovendien. En ik vraag me af hoe lang autochtonen nog welkom zijn in Amsterdam.

Theo van Gogh


Digitalia mediteert


Boodschap ontvangen, beste Theo. Hoe maakt U het ondertussen?
Van Abou hebben we sedertdien minder last, sedert hij zijn oude moeder is gaan opzoeken in Libanon, terwijl hier werd rondgestrooid dat hij was gaan vechten ter ere van Allah. Later is er ook geen sluitende uitleg gekomen, zodat beide zaken ofwel waar, ofwel beiden onwaar zullen zijn. Misschien is hij in de woestijn sprinkhanen gaan eten om tot rust te komen.
Cohen daarentegen : dat is een ander verhaal. Eigenlijk juist datgene wat U in de laatste alinéa beschrijft : de grote ‘arrangeur’ zou arrangeren tot Amsterdam gezuiverd is van alle Joden autochtonen – maar nu staat hij op het punt (verhoopt hij) om gans Nederland te ‘arrangeren’.
Beste Theo : als U daarboven in de omgeving kunt komen van ene zekere Pim, ook Hollander, wil dan eens aandringen om van hem ook een boodschap te krijgen. Misschien moet U eerst langs bij God-de-Vader hemzelf want Pim zal ondertussen ook daar wel fortuin gemaakt hebben. De vraag is, hoe die twee, de Vader en de Zoon, nu denken dat er staat te gebeuren.
Wij, in Vlaanderen, Theo, zouden gaarne vernemen wat en hoe het Moslimschap gereageerd heeft na de ramp met de Twin Towers in NY. De eigen media hebben ons daarnopens namelijk nooit veel verteld. God ziet alles, dus ook wat er in de Moskeeën is gebeurd. Wat meer is, ook het Arabisch is voor Hem geen probleem, zoals voor ons. Ik denk dat onze brave mensen zich een aap zullen schrikken, als ze de waarheid vernemen.
O Ja, U weet waarschijnlijk al, dat het monster dat U als een onschuldig schaap uit godsdienstwaanzin heeft afgeslacht, op het proces Geert Wilders niet mag komen getuigen? De Geert wilde hem oproepen, om uit zijn mond de zegeningen van het vrij beleven van de Islam te mogen horen, maar de Rechters vonden dit ongepast.
Vindt U dat niet erg, beste Theo, dat U zelfs na Uw dood nog wordt weggemoffeld? Het ware de ideale gelegenheid geweest om de wereld duidelijk te maken om welke redenen precies U werd vermoord. U had de Islam beledigd, en daarop staat de doodstraf. Ondertussen is Uw stopwoord ‘Geitenneukers’ uitvoerig toegelicht door middel van uittreksels uit de Koran. Die daad wordt inderdaad uitvoerig beschreven (en goedgekeurd) door de Profeet, op voorwaarde dat het dier achteraf wordt geslacht. Dit uiterst geheim gegeven kunt U gerust daarboven overal doorgeven : het is de pure waarheid. Waaruit ik kan besluiten dat Geet Wilders weeral eens gelijk heeft: de waarheid spreken kan dodelijk zijn! U heeft het aan den lijve ondervonden!
Tussen haakjes : heeft U al gehoord van het nieuwe boek dat Uw vroegere kompaan Hirsch Ali geschreven heeft? En dat voor een zwakke vrouw! Die daarenboven nog zwart is ook! Enfin, U ziet wel. Loop eens binnen bij de Baas : Hij die alles weet, zal U haarfijn van naaldje tot draadje uitleggen wat de inhoud is. Als U dat nog kon, zou ik zeggen om vingers en duimen van af te likken!
Als U bij God-de-Vader langs komt voor dit boek : wil dan even insisteren op een nieuwe Zondvloed? Deze keer ene die selectief en in de gewenste richting werkt….

Geen opmerkingen: