woensdag 24 maart 2010

FRAUDE KAN/MAG/MOET/ZAL

.





.






Over hooggeplaatste
Verworpenen der Aarde….






Fraude gedoogd in asieldossiers











BRUSSEL - Wie regularisatie aanvraagt met frauduleuze arbeidsdocumenten, krijgt niet meteen een rode kaart. Integendeel


Het rommelt bij de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ), waar dezer dagen de dossiers over de regularisatie van mensen zonder papieren behandeld worden. N-VA-kamerlid Sarah Smeyers kreeg van verschillende kanten lucht van het ongenoegen dat bij de ambtenaren leeft. ‘Niemand durft het risico te nemen om openlijk kritiek te geven', zegt Smeyers.

De klachten wijzen er volgens haar op dat de ambtenaren duidelijke wenken krijgen om toch maar zo veel mogelijk regularisatiedossiers goed te keuren. Een insider spreekt dat niet tegen: ‘De staatssecretaris gaat zeer ver om de richtlijnen zo ruim mogelijk te interpreteren. Er is druk vanuit het CDH om zo veel mogelijk dossiers goed te keuren.'

Het meest frappant zijn de instructies in verband met dossiers waarin valse documenten zitten die moeten bewijzen dat de aanvrager een vaste job heeft. Eerder kwam al aan het licht dat er vooral in Brussel een lucratief handeltje werd opgezet met dergelijke documenten.

‘Nu blijkt dat valse documenten niet eens volstaan om het dossier verticaal te klasseren', zegt Smeyers. ‘Integendeel, op basis van een interne nota krijgen de ambtenaren de opdracht om het valse arbeidscontract gewoon uit het dossier te halen. Ze moeten actief op zoek gaan naar andere positieve elementen om de aanvrager toch te kunnen regulariseren.'

De bevoegde staatssecretaris, Melchior Wathelet (CDH), ontkent alvast niet staalhard. ‘Als de aanvraag niet alleen gebaseerd is op een job en er voldoende andere elementen zijn die op verankering wijzen, dan creëren valse werkgeverscontracten niet noodzakelijk een negatief advies. Dat wordt geval per geval bekeken. We moeten toch een beetje genuanceerd blijven.' Al wil Wathelet niet gezegd hebben dat de valse documenten zo maar genegeerd worden: ‘Het is wel een bezwarend element.'

De Dienst Vreemdelingenzaken houdt zich op de vlakte. ‘Het klopt dat we van de staatssecretaris de instructie hebben gekregen om het volledige dossier te onderzoeken en niet alleen te focussen op de valse documenten', zegt beleidsmedewerker Geert De Vulder.

Voor Smeyers is het gedogen van fraude echter een stap te ver: ‘Een staatssecretaris die zijn medewerkers de opdracht geeft om de ogen te sluiten voor fraude, is zijn stoel niet waardig. Die moet ontslag nemen, dit is alle schaamte voorbij.' Volgens haar bronnen klaagt ook de politie, die de frauduleuze dossiers opspoorde, over het feit dat daar niets mee gedaan werd, maar dat kan bij DVZ niet bevestigd worden. Smeyers wil Wathelet vandaag over de zaak aan de tand voelen.
Bron De Standaard

Wordt nu RECHTSTAAND gezongen uit volle borst, eerst in ’t Frans, en dan pour les Flamands la même chose :

Debout les damnés de la terre
Debout les forçats de la faim
La raison tonne en son cratère
C'est l'éruption de la fin
Du passé faisons table rase
Foules, esclaves, debout, debout
Le monde va changer de base
Nous ne sommes rien, soyons tout

C'est la lutte finale
Groupons-nous, et demain
L'Internationale
Sera le genre humain (bis)

Ontwaakt, verworpenen der aarde!
Ontwaakt, verdoemde in hongers sfeer!
Reedlijk willen stroomt over de aarde
En die stroom rijst al meer en meer.
Sterft, gij oude vormen en gedachten!
Slaafgeboornen,ontwaakt,ontwaakt!
De wereld steunt op nieuwe krachten,
Begeerte heeft ons aangeraakt!

refrein:
Makkers, ten laatste male,
Tot den strijd ons geschaard,
en D'Internationale
Zal morgen heersen op aard.


Digitalia is verward…

Zou hij misschien ook een beetje ‘door begeerte zijn aangeraakt’?


Want hij begrijpt niet waarom er, op last van hoge CDH-bonzen, die de co-executieven zijn van de Waalse PS zijn, niet meer VERPLICHT gesjoemeld moet worden met de asiel-aanvragen. Dat beetje ‘inventief’ onderzoeken zal het geheel niet spectaculair vooruithelpen. Als het van hen zou afhanden, moet zelfs de schijn niet meer opgehouden worden! De tijd dringt : zij hebben die stemmen nodig!
Maar er is meer!
Hoe rapper de huidige achterstand weggewerkt is, hoe rapper er NIEUWE ‘generale regularisaties’ kunnen uitgeschreven worden! De Tjeven zouden wel eens balorig kunnen worden, als ze realiseren wat ons eigenlijk streefdoel is.
Het Partijbestuur der Nomenclatura (hier uit welingelichte maar geheime bron vernomen) zou willen voorstellen om de paarden-rijtuigen van binst WO II terug van stal te halen. Die met die beroemde schuifdeuren en kleine betraliede raampjes ter hoogte van waar ooit de paardenkoppen kwamen. Hoe was het weer? “ 6 paarden/ 72 mensen”. Die treinen zouden op een uiterst economische wijzer kunnen ingezet worden, een beetje zoals een internationaal vrachtvervoerder zijn prijzen berekent als hij een ‘retour-lading’ kan bemachtigen.
HEENREIS : 30 wagons x 72 moe-getergde landgenoten x 5 treinen daags = 10.800 stuks die uitwijken naar de prachtlanden van herkomst, met één (1) handbagage per persoon.
TERUGREIS : idem dito 10.800 nieuwe belgen, min of meer gesorteerd op geslacht (voor het evenwicht) en de kleur. Dat laatste volgens de voorkeur van de stad van bestemming. Alles i voorhanden, jammer genoeg geen Roodhuiden….
Om circa 6.000.000 Vlamingen te HERLOCALISEREN zou men dus ongeveer anderhalf jaar nodig hebben, wat willen zeggen, dat tegen Juni 2011, bij de volgende Federale Verkiezingen, de CDH/PS de absolute meerderheid zou behalen.
Volkeren-rechterlijk is er niets aan de hand! Heel het stelsel kan zelfs de naam krijgen van ‘Communicerende Vaten’, wat erop wijst, dat het totaal aantal burgers ongeveer gelijkblijvend zou zijn. Men zou zelfs felicitaties van de Europese Gemeenschap kunnen verwachten omdat de Ontwikkelingshulp nu op het eigen territorium blijft.
De buiten gewerkte Vlamingen in de diaspora zullen in de kortste keren de streek waar ze terecht gekomen zijn, vruchtbaar maken en industrieel naar hoge hoogten brengen. Ogenblik waarop hun vroeger vaderland het afromen kan herbeginnen.
Wat STALIN EN MAO niet gelukt is niettegenstaande veel grotere aantallen, zullen de CDH/PS op kleinere schaal tot in de perfectie nadoen. Zodat zij bewijzen goede leerlingen te zijn.
Het wereldgeweten zal eenstemmig in jubelkreten uitbarsten, aangezien de Vlamingen er niet zullen kunnen aan beginnen om hun nederige, volgzame en bescheiden medeburgers van franscouillonse herkomst, naar Auschwitz te deporteren, zoals de krant Le Soir gisteren ontdekt heeft. Verkeerdelijk nar blijkt vandaag, want die krant was een ogenblik vergeten dat Auschwitz gelinkt is aan het Duitse Socialisme waaraan zij zich zelf zo innig mee verbonden gevoelen. De verantwoordelijke reporter schijnt zelfs reeds afgevoerd te zijn naar de psychiatrische inrichting van zijn keuze. Met behoud van loon. Want hij deed het niet express, zoals zijn advocaat kon uitleggen.

Pssst
Over die treinen. Het Milieu-Effecten-Rapport is opgetogen over de snelheid der omschakeling. De Klimaat Conferentie geeft op voorhand haar vaststellingen hierover prijs: het fijn stof zal aanzienlijk dalen, de files zullen verminderen en de aarde zal terug op haar normale temperatuur komen.
Ook is voortaan het woord ‘deportatie’ of ‘herbevolking’ uit de woordenboeken geschrapt en vervangen door een nieuw begrip dat de wereld zal verbazen : DE ‘HUMANITAIRE RENAISSANCE’.
waarin een klein land groot kan zijn!

Geen opmerkingen: