zondag 7 maart 2010

GELEZEN OM 19 u 30 BIJ AFF

.




















Wat ’n wondere wereld bij de ‘lieve vrienden’ van het Anti Fascistisch Front/Verzet, erfgenamen van de Witte Brigade.
Om te beginnen vergissen ze zich al sedert Dde tijd van voor hun geboorte van vijand. De echte fascisten zitten namelijk in eigen rangen, bij de Linkxe rakkers zelf! Straatvechters waren ze, zijn ze en zullen ze altijd blijven. Geleerd bij Mussolini en Hitler. Je weet waar het begint, maar niet waar het eindigt….Pas als de laarzen dreunend door de straten stappen, zal men het verschil indervinden en aan den lijve o n d e r g a a n…
Bewijs: overal, overal, waar de meisjes zijn, daar is het bal…Neen, natuurlijk niet : overal waar wij, normale vrij denkende mensen, nergens ge-indoctrineerd door niets en door niemand, ons vertonen, worden wij beperkt in onze bewegingen en of in onze meningsvrijheid, door de klopt-d’er-op tegenbetogers van Linkkx, geconditioneerd door Sovjet-ideologie of door de Maoïistische heilsleer. Wat meer is: zij geraken niet geleerd! Verstand op nul en de blik op oneindig volgen ze lijk menningen, de Rode Vaan….
Vervolgens over naar hun nachtelijk verslag van een ontmoeting tussen een Rechtse Zak (NSV-er) op weg naar huis? en een van hen, denk ik, ieder om 02 uur gezellig op wandel met hun lief aan de arm. Vrieskoude natte nacht – geen getuigen. De Linkxe Zak was met vrienden nog steeds onderweg naar zijn stamcafé om vredelievend nog een pintje gaan te drinken. JaJa. Dat zal wel! Valt die Rechtse Zak hem wel onverwacht van langs achter aan, en slaat hem op zijn gezicht….
Halt! Even een tekeningetje graag. Van langs achter slag krijgen op Uw aangezicht…
Heer schriftsteller : (als U erbij waart, wat ik betwijfel, tenzij U als student ook nog op dat uur langs de straten dweilt…) : het zal dan eerder op de terugweg van dat café zijn geweest? Zoiets is mij in mijn studententijd ook al overkomen, dat ik in dergelijke omstandigheden uit mijn nek iets zag…Beetje drank in, onderweg naar de frisse lakens, het lief in dezelfde roes, JaJa, je bent jong, en je wilt wat als PvdA-er, en dan bots je met je achterste gezicht tegen een vuistslag van langs voor. Of was het omgekeerd? Kijk, het verslag is niet zeer duidelijk! Tenzij er bedoeld werd, dat het altijd ‘de andere’ is die begon…
Tenslotte nog dit. Heb even mijn uurwerk vergeleken met de datum en het uur van het bericht AFF. En daar vind ik het bewijs van ofwel de gave van in de toekomst te kunnen zien en zelfs schrijven (een beetje eigen aan de soort, ik noem dat de boel belazeren), ofwel van het aantal genuttigde glazen geestverruimende dranken in het café waarvan sprake…..
Laten we elkaar geen Mietje noemen : op besproken nachtelijke uren op een doordeweekse donderdag-nacht moeten deftige studenten al lang in bed liggen. Denk aan de ouders die veelal het bloed van onder hun nagels werken om de studiekosten te kunnen betalen, maar denk vooral aan de belastingsbetaler door wie al dat ‘gestudeer’ mogelijk is. Een beetje verantwoordelijkheids-zin zou best mogen! Dat studenten-heer : dat is toch de leidende elite van morgen!? Die ’s nachts op straat dfe universiteit van het leven afloopt?!
Eerlijk gezegd, en met zoveel als mogelijk objectiviteit in mijn oordeel : de wereld verbeteren, dat begint bij jezelf!
En dan denk ik aan het ‘Gebed voor het Vaderland’ dat wij, Vlaams Nationalisten hoog in het vaandel dragen: Heer, laat het broedervolk der Oude Nederlanden niet ondergaan in broedertwist en schande…


Blokbuster bereidt intussen een klacht voor over de politie die toezag op de tegenbetoging gehuld in… Blokbuster-vestjes. Op de NSV-betoging zagen we ook heel wat ‘stillen’, maar geen politieagent die een NSV-petje op had. Dat zou té belachelijk zijn.
07-03-2010, 00:15:09


.

Geen opmerkingen: