zaterdag 13 maart 2010

HET GEZINSLEVEN VAN WOUTER BOS

.


















Smet van ’t Gazetje dicteert zijn reflex op de internationale persberichten over de Nederlandse Politiek. Zie kader.

Daar staat dat Bos vaandelvlucht pleegt, omdat die Job Cohen, zijn gedoodverfde opvolger, de man is die de PVV kan neutraliseren, ja zelfs overal in de oppositie houden, door ‘de boel bij elkaar te houden’. Mooie samenleving, als het grote doel dan is het niet uiteenvallen!

Halt….Wat is dat nu?

De boel bij elkaar houden, dat willen we toch allemaal. In normale omstandigheden dan. Maar de omstandigheden zijn juist NIET normaal. Wat nu?

Tracht voor Uzelf eens gewoon op volgende vraag te antwoorden: waar moet dat eindigen? Pas op dat U bij het antwoorden, zich niet bezondigt aan racisme. In dat geval dient U het CGKR direct op de hoogte te stellen, om af te spreken waar en hoe U voor de Inquisitie wilt gebracht worden.

U hebt waarschijnlijk al lang begrepen, dat ik de Nederlandse situatie, die altijd een beetje voor loopt bij de onze, alleen als voorbeeld gebruik voor wat er bij ons gebeurt. Bij ons gebeurt namelijk net hetzelfde, maar dan veel brutaler. Met de Tjeven als de plaatselijke partij van Job Cohen, die de boel bij elkaar wil houden.
Vertaald als ‘rustige vastheid’.

Deze ‘boel’ bij ons is dan het Schip van Staat, de immigranten, de godsdienstfanaten, de tewerkstelling, enz. Op alle pijnplekken pleisters leggen…De massa van de goedgelovige burgers in een kunstmatige coma houden…



Misschien is het antwoord op polarisering aan de ene kant geen polarisering aan de andere kant, maar een afwijzen van de polarisering op zich. En laat dat nu net het handelsmerk zijn van de Amsterdamse burgemeester Job Cohen, de man 'die de boel bij elkaar wil houden'. Zonder de problemen van de multiculturele samenleving te ontkennen, maar tegelijk beseffend dat ze onafwendbaar en onvermijdelijk is, en dat we dus beter proberen er samen het beste van te maken.



Smetje heeft een paar ronkende volzinnen nodig, waar de situatie met één woord en veel duidelijker kan geschreven worden : Onderwerping, wat in het Arabisch vertaald Islam wil zeggen.

Job zei het bij Paul & Witteman heet subkiem, met een pruimenmondje en de blik van een Messias in de ogen : FATSOEN moet er zijn! Hollanders: jullie zijn gewaarschuwd : jullie moeten je fatsoen houden!

Wat het wordt in Nederland, hoe gerealiseerd, weet ik niet, maar bij ons zal dat uitgelegd worden, dat bij elke agressie een woordje uitleg gegeven + aanvaard wordt. Elke messteek, elke overval, elke moord, zal pas kunnen, nadat er wederzijds op een fatsoenlijke manier naar elkaars gezondheid wed geïnformeerd + een woordje excuus gegeven en aanvaard + gevolgd door een diepe buiging op zijn Japanees. Voor spuwen in het gelaat of scheldwoorden op straat, gelden dezelfde regels. Er wordt nog gewerkt aan de fatsoens-regels voor groepsverkrachting, maar gezien de complexiteit van het geheel, vooral in het licht van het soldaten-recht van de overwinnaar, is hier nog geen overeenkomst in het vooruitzicht. Tot zo lang gelden er geen regels. Voor de doelgroep van daders tussen 10 en 15 jaar, wordt voorzichtig gesuggereerd, dat dezen altijd zouden moeten vergezeld zijn van hun moeder, wat dan weer stuit op praktische bezwaren van huishoudelijke aard….

Neen! Wilders zal er niet aan te pas komen!

Zijn redding (en overleven) ligt in een samengaan met het Vlaams Belang, door te doen alsof 1830 nooit heeft plaats gehad….

Eens zien wat Nigel Fargare dan zal zeggen! The Netherlands, you best fiend?


Pssst

Bij het ter perse gaan een telefoontje van Wouter Bos gelezen, waarin hij uitlegt geenszins te willen ge-associeerd te worden met het reactionnaire begrip van de thuiswerkende moeder, de zogenaamde ‘Moeder aan de Haard’. Als voorman van de Rode Broeders staat hij voor de emancipatie van elk Vrouw en van elke Man. Als bewijs voert hij aan, nooit één dag vaderschaps-verlof te hebben genomen bij de geboorte van zijn kinderen.

Psst II

Hoe het nu moet voor de ‘kontjes-stemsters’, d.i. de vrouwelijke kiezers die helemaal niet geïnteresseerd waren/zijn in zijn programma, maar alleen in zijn (‘vermoede) seksuele prestaties, en dus daardoor op hem stemden, wordt heden ten dage onderzocht in de Kamer-commissie van de PvdA-fractie. Dat er afbeeldingen van dat Bos-kontje in roze plexiglas zouden uitgedeeld worden in de kiescampagne, is een voorbarig gerucht dat ten zeerste wordt ontkend. Bos weg, kont weg!

Geen opmerkingen: