donderdag 11 maart 2010

HET VLAAMS BELANG LEVEND BEGRAVEN

.




.



Hoe hoger, hoe verder blik…









Als U mij haat, zonder begin
en zonder einde, omdat ik
anders denk dan U,
heb ik dan geen andere keuze dan
te denken zoals U? Maar dan
haten we alletwee!




Dringende vraag: Abonnement op KNACK opzeggen en losse nummers in de kiosk laten liggen. Idem voor Het Laatste Nieuws en Dag Allemaal.

Knack ontbindt op dit ogenblik voor de zoveelste keer zijn duivels tegen het Vlaams Belang. Bewijs dat men dat daar in Roeselare hoog-en broodnodig acht. Ooit was er zelfs een bisschop die van op de kansel de mensen bezwoer niet voor hun voorlopers (de toenmalige Volks Unie, waaruit later Karel Dillen het Vlaams Blok smeedde) te stemmen, op straffe van doodzonde, waarvoor men zou boeten in de hel. De Nolfs van Roularta zijn nog verre verwanten van die kwast!
Wacht eens! Lees ik daar dan bij KNACK en HET LAATSTE NIEUWS geen haatzaaierrij? Stel U voor dat wij van het Vlaams Blok/Belang zoiets zouden schrijven over de SP-A, of god-betere-het, over de Tjeven-partij? Wat zouden wij eventueel verkeerd kunnen zeggen over hun respectievelijke voorzitsters, het Viswijf en de Bidsprinkhen? Buiten hun amusementswaarde betekenen ze minder dan niets! Hoog tijd dat er bij ons ene Sivio Berlusconi opstaat, met wat beter smaak inzake vrouwelijk schoon, dat gepaard gaat met liefst, als ’t kan, een beetje politiek talent. In Italië hebben de tegenpolen zelfs niveau : voorbeeld: Alessandra Mussolini, de kleindochter van.
We lachen onze tegenstrevers uit, dat wel, wat ze waarschijnlijk graag hebben, anders zouden ze zoveel aanleiding niet geven, maar spreken van “op sterven na dood”, is wel ietwat van het slechte teveel. Wat zeg ik? Ze zijn bij Roularta gewoon morbide!
Net zoals de begrafenis-ondernmers in hun aanbod nu toch te ver gaan. Naast de prietpruts voor de après-crematie (tekeningetje hebben?), de bussen, de busjes, de urnen en hangertjes, nu ook nog de web-cam, luxe-uitvoering, die meegaat ondergronds in de kist. Om zo lang als maar mogelijk te geliefde te blijven volgen in zijn ontbindings-proces. Je bent progressief, of je bent het niet! Wie weet, kan je zelfs uit die ondervinding geen ervaringen ten eigen nutte opdoen….
Zo ook die twee handen-op-een-buik uit de wereld van het bedrukt papier. Wéten doen ze niet, raden kunnen ze als de beste. En ja, het verkoopt goed. Want de lezers hebben graag wat pit tussen de ogen, liever dan al het prut dat ze normaal van Roularta voorgeschoteld krijgen. In het stemhokje tenslotte zijn ze vrij.
Ik wil er een goede Leffe Bruin op verwedden, dat de blauwdruk van de editie voor daags nà de stemming, al klaar ligt. Zo iets in de zin van : ‘…en niet te stoppen, hé’….Zelfs gekortwiekt (partij-financiering) na hun tweede politiek proces, houdt de zondvloed aan. Waar zit onze man die ons daar in dat Extreem Vlaams milieu een goede introductie kan geven? Want om te verkopen zullen we voortaan uit een ander vaatje moeten tappen. Benno Barnard zegt U? Ja, die heeft ooit voor ons geschreven. Tot we hem konden missen als kiespijn omdat hij gunstig had geschreven over die Geert Wilders…Wablief? Hij, die Benno heeft een bladzijdenlang interview over de triomfmars van het Vlaams Belang in voorbereiding met die Wilders? En die zou op VTM komen? En in Dag Allemaal? Volgende week in Knack en in Trends? Dan zullen jullie, aandeelhouders een andere CEO moeten zoeken. Ik ga met pensioen. In Porto San Stefano (Italië) waar mijn familie-yacht aangemeerd ligt naast de ALPA van de Sex-en Coburgers. Het zal wel gedaan zijn met de Franstalige aperitiefjes aan boord, telkens met hapjes uit Calabrië à la Dolce Paola. Albèr had het nog zo gezegd : welkom bij ons, zolang Uw blad partij kiest voor ons, élitairen, tegen het gewone volk. Le jour où la pluie viendra, c’est fini. Maar als mij retireer als CEO, zal hij kan de besluit dat niet ik ben contraire ewist. Ik wist het! Ik wist het! Die paar honderd steunabonnementen door het Hof betaald zijn jullie ook kwijt!
Wat zegt U? Onder mijn bestuur ook meegewerkt om vervalste mails over die verdomde Morel en hare Frank te publiceren in samenwerking met Streepke uit Antwerpen? Wie heeft er uit de biecht geklapt? Is er dan geen bewijs genoeg van echtbreuk als die echtgenoot van haar, die apotheker, toegeeft aangepapt te hebben met de 18-jarige babysit? Het koppel is ondertussen gescheiden en hun villa in Schoten openbar verkocht. Moeten er nog meer bewijzen zijn?



INTERNE STRIJD BEDREIGT VOORTBESTAAN VLAAMS BELANG
Morel vs. Valkeniers. Wie wint?
Het Vlaams Belang kraakt in al zijn voegen. Ex-voorzitter Frank Vanhecke en ex-parlementslid Marie-Rose Morel beschuldigen reclameman en Vlaams Belanger van het eerste uur Eric Deleu van financieel gesjoemel. Daarmee zetten ze voorzitter Bruno Valkeniers voor het blok. Ondertussen wordt al druk gespeculeerd over een Vlaams politiek landschap zonder het VB. Vooral N-VA en LDD zouden daar garen bij spinnen.
'VB is niet meer politiek relevant'
Het Vlaams Belang is overbodig aan het worden,zegt gewezen VVB-voorzitter en oud-ondervoorzitter van de Volksunie Eric Defoort.
'Bruno Valkeniers zal zijn tanden stukbijten'
Het kopstukkengevecht bij het Vlaams Belang breekt voorzitter Bruno Valkeniers zuur op, bezorgt Filip Dewinter nog meer macht in de partij en doet de gematigde achterban uitwijken naar de N-VA. Dat denkt oud-politicus Leo Delcroix.
En waar vinden de kiezers van VB onderdak?
N-VA en Lijst Dedecker hebben het meest te winnen bij een mogelijk einde van Vlaams Belang. Maar blijft de harde racistische kern van die partij dan dakloos?

Pssst
Roularta! Roularta! Waar zit jullie verstand…
Allez, wat denkt U dat ‘de mensen’ deken? Het Vlaams Blok/Belang is niet meer nodig, omdat de andere partijen hun standpunten hebben overgenomen…
Zou het niet eerder zijn : het Vlaams Blok/Belang is nodig : kijk eens, de andere partijen neemen uiteindelijk, maar veel te laat, hun standpunten over! Omdat zij niet verder kunnen! Mocht die partij verdwijnen, ze zouden rap weer stilvallen. We moeten dus nog meer op die partij stemmen, want die trekken de anderen vooruit. Wie weet, als we met voldoende in aantal geraken, zullen ‘de anderen’ misschien voorgoed kunnen achterwege blijven….
Enne..zwicht U van die Eric Defoort. Herlees die zijn CV eens. Het is een geboren verliezer. Een ‘lozer’, als U dat beter verstaat. Met wie men verkeert, wordt men vereerd….
Wat wij U vooral zullen blijven kwalijk nemen, is dat U Uw lezers intentioneel bedriegt. U leidt ze naar de eendagsvliegen van LDD en VU+, omdat U denkt dat deze laatsten voor eeuwig de vazallen der Tjeven zullen blijven. Maar, dromen, Heren, zijn bedrog.

Geen opmerkingen: