donderdag 4 maart 2010

LAND VAN VEEL MELK EN VEEL HONING

.









Bedenkingen van een 75-jarige
Kleine zelfstandige, die na 50 jaar
Hard werken een luxueus leventje kan
Leiden (lijden?) met een pensioentje
Van € 600 per maand.
Had hij niet een beetje voor
Zichzelf en de zijnen kunnen zorgen,
Dan was hij nu gehuisvest geweest
onder een of andere brug. Als failliete
burger van een failliete staat.










Om van te duizelen : in je eigen woestijnland leef je op minder dan op water en droog brood, met een graatmagere vrouw en twee uitgemergelde kinderen. Via onnaspeurbare wegen verzamel je $ 5.000,- waarvoor de rest van je familie de rest van hun leven moet afbetalen, en je reist, lijk Jozef en Maria met hun vlucht naar Egypte, met hebben en houden naar ergens een goldrush-stadje aan de Zenne.

Bij de weinige bezittingen die je meedraagt, heb je vooral het adreskaartje van een bevriend advocaat aldaar. En dan begint het geluk je toe te lachen : na een paar dagen van hot naar her, met de verzekering in je achterhoofd dat alles wel goed komt, komt het bericht binnen dat je zonder iets te doen de WIN FOR LIFE hebt gewonnen.

Weg het al mooie droombeeld van een leefloon + huisvesting + medische verzorging voor gans je gezin : je hebt beter in het vooruitzicht. Want die clevere advocaat heeft het gaatje in de wet (ten eigen profijte natuurlijk) gevonden, en hij legt het vonnis in je voordeel omstandig uit: per persoon heb je recht (en krijg je meteen in cash uit zijn handen minus zijn kosten) Per dag € 500 per persoon = € 500 x 31 = € 15.500 x 4 = € 64.000 + daarna, eenmaal bewoner van een gratis woongelegenheid (na enkele maanden dus, want de Overheid heeft geen vrije plaatsen) ook nog een leefloon van minimum € 900 per maand x 2 + nog een habbekrats voor de kinderen, met bovenop gratis medische zorgen ad vitam eternam.

Die domme $ 5.000 + % zijn inmiddels al lang overgemaakt naar het thuisland, met nog wat bij, zodat er vlug-vlug nog een paar familieleden de oversteek kunnen maken, om hier te komen leven lijk in Abrahams schoot….

Wat spijtig dat Nigel Fargare dit smeuïg verhaal niet kende, om het ook nog naar het hoofd van de Haiku-clown te gooien…Een sprookje van een kleine 260.000 BEF per maand om zich met 4 ongeletterde woestijnbewoners in Wonderland belgië te willen komen vestigen….en om zich dan, binnen enkele jaren, te ontpoppen als lid van de Bezettende Macht, die met Allahs zegen het bestuur met ijzeren hand zal kunnen overnemen.


Staat betaalt 55 asielzoekers boete van 500 euro per dag


De afgelopen vier maanden heeft de overheid in totaal al 205.250 euro aan dwangsommen moeten uitbetalen aan asielzoekers voor wie ze geen slaapplek vond. Voor meer dan tweeduizend asielzoekers, onder wie 760 kinderen, was er vanaf oktober geen plaats op hotel of in een regulier centrum.

Sinds november stapten 55 asielzoekers naar de rechtbank omdat de overheid hen geen dak boven het hoofd kon bieden. Die gaf hen gelijk en legde de overheid dwangsommen op van 500 euro per dag per persoon. De afgelopen vier maanden moest de federale regering voor deze 'dakloze' asielzoekers al 205.250 euro ophoesten.

43 van deze asielzoekers zijn nieuwkomers die voor het eerst een asielaanvraag deden in ons land, vier personen dienden al eerder een aanvraag in, twee gezinnen verbleven hier illegaal. De betaling van de dwangsommen gebeurt via hun advocaten, het geld komt uit een spaarpot die Fedasil, bevoegd voor de opvang van asielzoekers, opzij heeft gezet voor juridische geschillen. Als de asielzoekers na de veroordeling een plaats aangeboden krijgen en ze niet ingaan op dat aanbod, worden de dwangsommen niet langer uitbetaald. (Tine Peeters)
04/03/10 07u06 in De Morgen

-o-o-o-o-o-o-o-

Dat de bezetting door immigranten dag per dag vordert, wordt bewezen door een volgend bericht in dezelfde gazet….Als de Staatsvuiligheid optreedt, zal het wel van moetens zijn…omdat het zaakje niet langer onder de mat kan geveegd worden…
Vergeet niet dat Turken en Marokkanen elkaars bloed kunnen drinken, zodat, vooraleer er een overwinning van de Allah-troepen kan geclaimd worden, er eerst deze broederstrijd moet uitgevochten worden. Waarvan uiteraard weer wij de pineut zullen zijn….Vlaanderen is immers bekend als slagveld van Europa!


300 agenten voeren razzia uit op 25 plaatsen bij Koerden


Zo'n 300 agenten van de federale politie zijn binnengevallen op 25 plaatsen in het milieu van Koerden in ons land. De speurders waren op zoek naar sporen van terrorisme en wapenleveringen. Dat meldt de RTBF.

De grootschalige actie werd gehouden in grootsteden als Brussel, Antwerpen, Charleroi, Namen en Verviers, maar ook de zetel van de ROJ (de internationale Koerdische televisie) in Denderleeuw werd onderzocht.

In april 2008 had de sectie terrorisme van de federale politie al gelijkaardige huiszoekingen uitgevoerd in Verviers in het kader een onderzoek naar de activiteiten van de Koerdische Arbeiderspartij PKK in België. Om 17 uur zal het parket meer uitleg geven op een persconferentie

Geen opmerkingen: