vrijdag 19 maart 2010

LICHT UIT DONKER AFRIKA

.

















ZWARTE Afrikaan leest Europa de les.




Het Britse katholieke weekblad The Lancet brengt het bericht dat de Afrikaanse kardinaal Peter Turkson, voormalig aartsbisschop in Ghana en thans in Vatikaanstad president van de Pauselijke Raad voor Recht en Vrede, gezegd heeft dat de Europese angst voor de toenemende immigratie heel goed te begrijpen valt, maar wel de schuld is van de Europeanen zelf, die niet meer voldoende kinderen krijgen om voor de voortplanting te zorgen.

Zij moeten dus de grenzen wijd openzetten voor immigratie. Een beschaving gaat ten onder aan gebrek aan kinderen, zei de kardinaal in een interview met een Amerikaanse krant. "Je kan niet tegelijkertijd een volk hebben dat zijn vakantie en andere pleziertjes prefereert boven de opvoeding van kinderen en dat er zich vervolgens over beklaagt dat andere rassen hun plaats inneemen.” zo zei hij,. in hoofdzaak verwijzend naar ItaliĆ«, waar het geboortecijfer ver onder wat nodig is ligt om de bevolking op peil te houden ligt.

Bron : JOURNAAL



Digitalia denkt….



Spijtig dat die ene Kardinaal niet spreekt namens de Paus, voor de gehele Kerk…. Blijft te bezien, als er vanwege de Italiaanse Staat nu geen signaal gaat komen dat Hij persona non grata is….Wat zekerlijk het geval zou zijn moest de Parito del Popolo samen met de Lega Nord niet aan de macht zijn gekomen. Maar slechte gewoontes afleren, gaat niet van de ene dag op de andere.

Anticonceptiva – vruchtafdrijving – geboorteplanning : waarom denk ik nu ineens aan Koning Midas, die van de Goden bekwam dat alles wat hij aanraakte in GOUD veranderde?..... Het werd zijn ondergang, maar dat had hij nooit kunnen denken!

JaJa, matigheid is een schone deugd….en TE is nooit goed. Uitgezonderd tehuis en tevreden.


En zeggen dat er ooit een tijd geweest is, dat het katholicisme het Vrije Westen weer op de sporen heeft gezet. Het volstaat de kerstening van Europa via Ierland en de Ierse monniken in herinnering te brengen.

Na de huidige en de komende eeuwen van verval, die voor de deur staan, kan deze keer de redding komen van het gezond verstand in Donker Afrika?

Het kan natuurlijk ook, dat wij ondertussen zelf politiekers kiezen, gezegend met al ware het maar een beetje, gezond verstand.

Moderne oorlogvoering. Niet met wapens maar met kindervoituren…..

DEO GRATIAS;

Geen opmerkingen: