donderdag 25 maart 2010

NO WE D'?T COHEN

.










Die Job Cohen in Polderland wil, na enig beraad, liefst origineel blijven. Weg met de leuze ‘Yes, we Cohen’ want die is achterdoenders van Mohbama, en wat meer is, Mohbama die staat voor ‘praatjesmaker’ en ‘lozer’….

Krijg nu de klere!



Wilders vindt het verder 'schandalig' dat de PvdA-leider de morele agenda van de islam als voorbeeld stelde in een lezing en genationaliseerde vreemdelingen uitlegde dat gedogen iets is om trots op te zijn. (Elsevier)
Bovenstaand hot news papagaai ik achter van Elsevier, waar Wilders verder zou verklaard hebben, dat ex-ministerin Vogelaar (Vogel-haar?) ooit eens zou geproclameerd hebben, dat de Nederlandse beschaving binnenkort zal bekend staan als de joods-christelijke-islamische beschaving, waarbij zij felicitaties kreeg van Cohen voor deze uitspraak. De politiek van de voldongen feiten, dus.

U weet toch dat het Polderland van boven de Moerdijk ons altijd een paar rondjes voor is? In ons land hebben wij geen PvdA zoals in Nederland, maar onze kleurpartijen samen zijn veel erger! Die bijten mekaar de kop af om de Linkxste te zijn.
Waarom Digitalia nogmaals op dezelfde nagel klopt? Omdat hij God-in-de-hoge-hemel geen speld kan tussen krijgen in wat Cohen vertelt over de morele agenda van de Islam.
Onze beschaving is, qua opzet, de Beschaving van de Dood door al die ‘ethische’ verowrvenheden van progressieven huize : vruchtafdrijving, kindermoord, goedpraten en aanmoedigen van wraakroepende homofilie, uitroeien van nutteloze eters (ouderen : euthanasie). Op al die vlakken staat de Islam hard maar duidelijk op eerlijker standpunten. Wat hun bevolkings-aangroei gestalte geeft, en het onze domineert.
Onze beschaving dreigt tussen twee stoelen te vallen. Als ze daartussen al niet gevallen is! De ene stoel is hard van zitting, zonder kussens en met rechte rug zonder tierlantijntjes. De andere stoel is in feite geen stoel meer, maar een behaaglijke relax-zetel waar alles kan, alles mag en er geen grenzen meer zijn, maar broederlijkheid, vrijheid en gelijkheid (verboden te verbieden). En tussen die twee stoelen is nu de Islam gekomen….
Eeuwenlang was die een vage, nobele onbekende – lang voor de tijd van bommen en grananten - die zelfs deed dromen van wilde avonturen, van vele Laurences of Arabia, van verre reizen en sprookjes als Duizend-en-Een-Nacht. Van de Grot van Alibaba en de 40 Rovers….en De Lamp van Aladin. Van harems vol willige slanke maagden en klaterende bekkens vol verkwikkend water onder een fluwelen sterrennacht.
Schoon van ver. Maar ver van schoon!
Dat murmelt ondertussen zelfs een Lucas Van der Taelen als hij ’s morgens voor de spiegel de fluimen van zijn gezicht wast…Komt er van om zonder escorte naar het werk te willen. En daarenboven nog met de fiets!

Geen opmerkingen: