vrijdag 19 maart 2010

OPROEP VRIJWILLIGERS

.






.








PVV zoekt enthousiaste vrijwilligers










Een binnengekomen MAIL-bericht van de PVV, als bron van inspiratie even omgevormd voor inlands gebruik. Door gewoon tijd en plaats van Polderland naar ‘bij ons in Vlaanderen’ over te zetten…
Zeg nu zelf : gaat er van zo’n oproep niet een enorme wervingskracht uit voor ‘vernieuwing’? Zoals Marc Grammens zegt: in de 21ste Eeuw hebben de begrippen ‘links’ en ‘rechts’ in feite afgedaan. De mensen willen (in gans Europa) VERANDERING. Als volgens de peilingen 83% van de bevolking geen vertrouwen meer heeft in de politici, dan is die verandering HOOGDRINGEND!

Beste vrienden,

In Juni/juli 2011 (of hopelijk vroeger, als de non-regering zo vriendelijk wil zijn te struikelen) zijn de volgende federale verkiezingen.
Ik hoop dat het Vlaams Belang dan een enorme verkiezingswinst gaat boeken, zodat we van Vlaanderen voor de eerste keer een mooi, sterk, sociaal en veilig land kunnen maken, die zijn welvaart niet meer laat wegroven.

Straks zal de campagne van start gaan. Om een zo goed mogelijk verkiezingsresultaat neer te zetten zoeken wij enthousiaste vrijwilligers, die mee willen helpen met flyeren en verkiezingsposters plakken.

Wij zoeken vrijwilligers in het hele land, in alle provincies en in alle gemeentes. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan dat betere Vlaanderen? Meldt u zich dan meteen aan via vrijwilligers@vb.vl

Ik hoop op veel mensen!

Alvast ontzettend bedankt.


Vlaams Belang, in samenwerking met de PVV organiseert nieuwe verkiezingsavonden

Heeft u altijd al eens kennis willen maken met één van de VB of PVV Kamerleden of met mijzelf? Dat kan.

Het Vlaams Belang zal namelijk nieuwe verkiezingsavonden organiseren in heel Nederland en Vlaanderen. De volgende bijeenkomsten staan gepland op:
April Brussel(presentatie alle Kamer kandidaten)
Mei Antwerpen
Mei Gent
Mei Hasselt
Mei Brugge
Juni Ieper
Juni Brussel (Verkiezingsuitslagenavond)

Heeft u altijd al eens willen weten wat het Vlaams Belang u te bieden heeft, of wilt u een vraag stellen aan één van de VB-Kamerleden? Dan kunt u zich nu aanmelden om een verkiezingsavond bij te wonen.

Wij hebben er in ieder geval zin in en hopen u op één van deze avonden te mogen ontvangen.

Aanmelden kan via: vrijwilligers@vb.vl (Vergeet niet uw volledige naam, geboortedatum en nationaal-nummer te vermelden).

Ik hoop u op een van deze avonden te ontmoeten!
Gerolf Annemans – Filip De Winter – Bruno Valkeniers & Geert Wilders

Geen opmerkingen: