zondag 21 maart 2010

OVER DE SPLINTER EN DE BALK

.




.















In de ogen van het Christelijke
Westen zit wat hout. Ongemakkelijk.
Afschuwelijk.
Maar hierdoor blind zijn voor al het andere
is wat anders. Kwaad is Kwaad kraaiden
de kraaien in koor…En toen de koord
in d’hoogte ging, in iedere lus
een Rechter hing….





De islamitische variant van tolerantie
E.J. BRON - 18 MAART 2010

Dagelijks komen er verschrikkelijke meldingen uit Irak, Egypte en andere islamitische landen.

Op dit moment vluchten er vele mensen uit Mosul, nadat er binnen tien dagen tien christenen in de Noord-Irakese stad werden vermoord. Arme mensen, oude mensen en gehandicapten, die de vlucht niet kunnen betalen, blijven achter en lopen de kans ieder moment het slachtoffer te worden van een moordaanslag. Diegenen, die wel over financiële middelen beschikken, proberen zich naar Dohuk, Qaraqosh en Ankwara in veiligheid te brengen.

Ook in Egypte werd op 9 februari weer een Koptische christen vermoord. Door de regering aangewakkerde geruchten over zogenaamde gewelddadigheden door de christenen doen de ronde. En de westerse wereld sluit de ogen, oefent tolerantie tegenover de moslims, zoekt de dialoog met de wolven in schaapskleren. Dat de intolerantie tegenover christenen overal voortdurend toeneemt, wil niemand zien. Waar hulp nodig is, richt deze zich op de islamitische migranten, de vervolgde christenen worden over het hoofd gezien. Hoever dus gaat dit humaniteitprincipe van het westen nog?

Veel Nederlandse burgers zien alleen de eigen problemen in het eigen land. Wat zich in andere landen afspeelt, wordt afgedaan als ”ver van m’n bed show”. Ze zien daarbij alleen over het hoofd, dat datgene, wat vandaag in de islamitisch geregeerde staten plaatsvindt, langzaam van buitenaf op de Europese wereld wordt overgedragen en in de toekomst voor meer problemen zorgt dan ze willen weten. De sluipende islamisering van Nederland wordt nauwelijks gezien.

Waarschuwende uitspraken van islamcritici worden zoveel mogelijk genegeerd, de signalen van een beginnende islamisering van de westerse wereld worden als ”hersenspinsels” van islamofobe paniekzaaiers afgedaan. De demografische ontwikkeling wordt gebagatelliseerd en zorgt nu voor de reactie, dat men de moslims ondanks grote serieuze verschillen als deel van de Europese bevolking zou moeten zien. Zelfs mensen, die van de islam naar het christendom zijn geconverteerd, de ervaringen en angsten evenals de martelmethodes van hun islamitische vervolgers – ook uit de eigen familie – omschrijven, worden door de massa als ongeloofwaardig ingeschaald. Want islam betekent per slot van rekening ”vrede”.

Maar om welke soort vrede het hier gaat, dat wordt bewust gebagatelliseerd. ”Goedmenschen” met een roze bril zien alles in dezelfde kleur, begunstigen de multiculti-waan en verheerlijken de islamitische ideologie.

Het verkeerslicht voor islamitische integratie staat al lang op rood, als het daarvoor al op oranje of groen heeft gestaan.

Het gevaarlijke virus ”islam”, dat als een zware griep het land wordt binnengebracht en zich kan verspreiden, omdat men het als ongevaarlijke verkoudheid diagnosticeert, laat zijn werking pas dan zien wanneer het te laat is. Men herkent het pas wanneer de ziekte niet meer is te genezen. Maar dan werkt er geen medicijn meer, omdat het virus al in iedere cel is binnengedrongen.

Zo is het ook met de infiltratie van Europees gedachtegoed door islamitische bouwwerken, riten en gebruiken, die net zolang door de kerken en de staat gebagatelliseerd en bevorderd worden, zolang men hun uitwerkingen niet kent of wil kennen. Men laat deze invloed net zolang toe tot er geen uitweg meer bestaat. Men denkt in Nederland en Europa zo lang veilig te zijn tot de medicijn verwatert en geen werking meer heeft.

En al diegenen, die zich liever met hun eigen problemen bezighielden, moeten dan inzien, dat ze de voorkeur hebben gegeven aan hun eigen egoïsme boven de waarschuwende stemmen.

Extremistische voorbereidende denkers, zoals Ibrahim el-Zayad, hebben deze mentaliteit van de Europeanen herkend en dringen nu als wolven in schaapskleren met honingzoete woorden de Europese wereld binnen. Net zoals Odysseus in de Griekse sage de sirenen volgde, zo volgt de Europeaan nu zijn slachters. De mensen schijnen te vergeten, dat christenen of atheïsten voor de moslims gedurende hun hele leven ongelovigen zijn en blijven. Tenzij ze zich bekeren tot de islam en de regels van de Koran gehoorzamen. En welke moslim zal, mocht het westen ooit in handen van de islamitische denkwijze komen, dan nog de westerse cultuur en democratie erkennen? Het grenst aan naïviteit of domheid om te willen geloven dat iemand, die in staat is de Koran uit het hoofd op te zeggen en zich identificeert met de daarin geschreven regels, in staat is zich ondergeschikt te maken aan de democratie. Het doel dat bereikt moet worden is wereldheerschappij in naam van Allah. De bakens zijn al duidelijk gezet, want alles wat uit de westerse wereld nu als immoreel en slecht naar buiten dringt, bevestigt het islamitische streven om steeds meer invloed op de ”immorele” wereld te krijgen.

Door de laatste gebeurtenissen, die nu binnen het ”instituut” katholieke kerk bekend zijn geworden, werd olie op het sowieso al smeulende vuur van de islamitische ”geloofsbroeders” gegooid om de handelingswijze te rechtvaardigen de ongelovigen stap voor stap onder het juk te brengen van de islamitische levenswijze.

Dat echter dezelfde misdaden in de islamitische wereld plaatsvinden, die echter door het geloof worden gerechtvaardigd, zoals gedwongen huwelijken van kinderen en jonge meisjes, verkrachting, verminking, gedwongen islamisering en het vermoorden van ongelovigen, legt geen gewicht in de schaal. Daarmee houden zich slechts heel weinig mensen bezig, die niet alleen de nauwe horizon van het eigen land voor ogen hebben, maar de blik ook naar buiten richten.

Iedere daad van deze soort is afschuwelijk en moet worden bestraft. Maar een groot deel van de Nederlandse bevolking richt zijn blik alleen op datgene wat binnen de Nederlandse grenzen plaatsvindt en maakt zich er alleen maar boos om.

Het is allang de hoogste tijd, dat alle mensen op de wereld zich ervoor inzetten, om het even om welk land of welke cultuurkring het gaat, om deze misdaden op mensen te verhinderen en zich niet uit verkeerde tolerantie en plezier in de dialoog uit te leveren aan de voorvechters van een tweederangs religie, namelijk de islam.

Bron:
http://www.pi-news.net/2010/03/die-muslimische-variante-der-toleranz/
Auteur: Marianne Brückl

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron

Reageren kan op: www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp



Digitalia denkt….


Dat hij het vreemd vindt dat er ineens zoveel kabaal komt over oude al lang vergeten gewaande toestanden, Of moet ik eerder denken aan een goed georchestreerde guerilla-aanval van Jihadisten onder de Rode Vaan, of van Rode Vaanders onder de Halve Maan? Gewoon kristisch nadenken biedt al een groot deel van de oplossing. Deze hetze (zekerlijk met grond van waarheid) is in het boordeel van…..

Vindt U het niet vreemd dat oude mannen plotsklaps tot de vaststelling komen dat ze, als kind, een halve eeuw geleden, zijn misbruikt (wat?wie?hoe?) door priesters, paters en leraren. Ze doen dat na jaren stilte, als op een afgesproken teken, overal in Europa. Of ze geloofwaardig zijn, valt waarschijnlijk nu niet meer na te gaan. Omdat de vermeende dader al een eeuwigheid onder de graszoden kan liggen. Als ze het misschien zelf gefantaseerd hebben… Voor wat snoep? Voor goede punten? Het is als een tiener-koppel dat in verwachting geraakt : ze waren er toch alle twee bij, of niet soms?

Natuurlijk blijft deze open kans voor ‘Operatie Beschadiging’ niet liggen. Waarbij men achteloos voorbij gaat aan gefingeerde geruchten, die iemands reputatie of na-gedachtenis onherstelbaar beschadigen. Wijlen Heer Oom was een godvruchtig man, maar nu blijkt uit de getuigenis van een verwarde geest, dat hij maar een vies oud ventje is geweest….De schande van de familie….

Dat is nu eenmaal onze maatschappij, die zelfs een beroddelde ‘serie-moordenares’ na 13 jaar gevangenis eerherstel geeft wegens, bij nader toezien, onschuldig. Maar wee de blogger die de moordenaar van Theo van Gogh voluit bij naam en toenaam durft te vermelden. Die dient ten eeuwigen dage geboekstaafd te blijven als Mohamed B., de vermoedelijke moordenaar van….

Van deze hetze over vermeende massa-pedofilie in de R.K. Kerk naar de louterende zuivering door de Godsdienst van Vrede… is maar een kleine stap….Daar heerst alleen een medeplichtige stilte. Want in het openbaar uitbrengen wat daar gebeurt, daar staat de doodstraf op….Door steniging, bijvoorbeeld…..

Waag het niet om op een terrasje een pint te drinken binst de Heilige Ramadan. U riskeert ter plaatse gekeeld en gekoeld te worden. Door een Moslim die zich in ’t geniep tussen vier muren bezat en drogeert – als de zon maar achter de kim verdwenen is…

De druk wordt opgevoerd….We zijn het volgend stadium ingetreden. Wat wij als eredienst hadden, wordt als slecht voorgesteld, want aan de einder wacht het pure, het zuivere, het begeesterende Moslim-project….

Tenzij…Tenzij..

Ja, maar als ik dat neerschrijf, wordt het CGKR wakker, en de Staatsvuiligheid meteen…
Zodat meteen bewezen is dat de islamisering reeds veel verder staat dan we vermoeden….La Belgique sera Latine et Muselmane, en même temps, ou ne sera pas…..

We weten dus wat te doen tegen de volgende verkiezingen. Het zijn misschien de verkiezingen van de laatste kans…

Geen opmerkingen: