maandag 8 maart 2010

PRIJS OP HOOFD GEERT WILDERS

.




















Onschuldige jeugd? Hoelang nog?
De Profeet heeft soldaten nodig!



De meisjes en jongens van GeenStijl.nl zijn, zoals U weet, altijd een beetje rauw. Recht-toe recht-aan op de man af, recht voor de raap, zelfs al spat die raap uit mekaar….
Vandaag neemt hun site http://www.geenstijl.nl/ een haatfilmpje over die recent op YouTube is verschenen. Echt niet voor gevoelige zieltjes.

Wacht eens : Geert Wilders staat in de beklaagdenbank voor zijn collabo-rechters, omdat hij de waarheid, de gehele waarheid en niets dan de waarheid heeft gezegd – en degenen die hem daarvoor met de dood bedreigen, worden ongemoeid gelaten? De onderste steen zou boven moeten gehaald worden om de verantwoordelijken hiervoor te vinden, en die zouden stante pede en manu militari, begeleid door de Internationale Pers, het land moeten uitgezet worden, met om de hals een vonnis voor tienmaal levenslang, uit te zitten in hun eigen prachtland, waar nette hupse gevangenissen voorkomen helemaal aangepast aan de woestijn-cultuur aldaar. Persoonlijk denk ik dat de meeste mensen ten onzent aan barbaarsere straffen denken – maar laten we het beschaafd houden. We zijn nog altijd niet in oorlog. Alhoewel! Een tegenstrever, al is het virtueel; afknallen als eerste en laatste tegenargument is niet mis te verstaan….

Aangezien de Muzelmanse wereld, zowel in Nederland als bij ons, niet protesteert, betekent zwijgen instemmen. Voorbeeld : http://islamineurope.blogspot.com/ Geen woord. Ander voorbeeld: http://www.wijblijvenhier.nl/ , waar de ‘wij’ moet gelezen worden als ‘wij, Marokkanen’ : geen woord – integendeel : het zijn leuke jongens : ze hebben de hoofding van hun site aangepast aan de winsterse omstandigheden. Ze schrijven nu :’wij schaatsen hier’….Zij voelen zich dag na dag beter in hun vel!

Hoe de politieke collabo’s de situatie zullen opklaren, weten ze zelf niet meer…

Geloof me : Gert Wilders heeft gelijk, als hij de verkiezings-slogan van Mohbama overneemt, zelfs in het Engels : ’CHANGE’ – zonder meer. Ironischer kan niet! De tegenstrevers kunnen maar knarsetandend erkennen dat het moeilijk zal zijn tegen de leuze van hun held (die er niets van gebakken heeft) op te komen, zodat ‘change’ nu ook nog de betekenis krijgt van ‘het anders gaan doen dan Mohbama’….

Terugblik op de Geschiedenis zo’n 1.000 jaar geleden. Het voortouw in het verzet tegen de Muzelmannen kwam toen ook uit Vlaanderen, die het best en snelst gehoor gaf aan de oproep van de Paus. Cfr het allereerste Tempeliers en de eerste Koning van Jeruzalem, Godfried van Boonen-Boulogne/Bouillon….Weet U, hij weigerde die titel van Koning van Jeruzalem, en noemde zichzelf alleen de Beschermer van het Heilig Graf.

Neen, zo dapper moeten wij nu ook weer niet zijn…Al mag er wel een zekere fierheid aangewakkerd worden over onze voorouders. Die bogen niet in het stof. Die pakten de vijand in het hart. Het zou goed zijn, dat de miljoenen Muzelmannen die zich dievelings bij ons in de Nederlanden en overal in Europa zijn komen ingraven, zich daarvan bewust zouden zijn. Is Wilders dan zo verkeerd, als hij zegt : wij hebben niets tegen U, op voorwaarde dat U onze wetten respecteert?!

Het zou helpen, als onze Grote Geesten maar ook jullie, Muzelmannen, om te beginnen, moesten toegeven dat Islam veel meer is dan ‘geloof’…

Pssst
De uitzetting, met militair machtsvertoon, zou zeker door CNN gesmaakt worden. We zouden wereldwijd in de blogwereld kunnen afspreken, om deze reportage achteraf te doen bekronen met de Prijs van het Publiek 2010…

Geen opmerkingen: