woensdag 3 maart 2010

PROPPEN OM OP WILDERS TE SCHIETEN

.











Wat mag het Vlaams Blok/Belang blij zijn voor hun gevangenis zo groot ‘van De Panne tot Opgrimbie, te land, te water en in de lucht’ (citaat ontleend bij de Geitenboer uit de tijd van toen hij nog Vlaming beweerde te zijn). Zo worden deze rechtlijnigen (voor Outer en Heerd?) tenminste niet afgemaakt door de Linkxe hyena’s, lijk Wilders bij de Noorderburen.

Typisch voor alle Linkx-menschen waar ook ter wereld : bij gebrek aan zinnige argumenten, beginnen ze te schelden en te schermen met begrippen uit hun eigen achtertuin vol atrociteiten, die ze dan toedichten aan hun tegenstrevers. Auschwitz, bijvoorbeeld was een verschrikking, die men zekerlijk niet aan rechts, extreem rechts of aan populisten kan toeschrijven, maar aan nationaal socialisten van het toenmalige Duitsland.

Eigenlijk zouden onze huidige Linkxe vrienden eens de houding van de BSP (Belgische Socialistische Partij) moeten bestuderen vòòr en nà Operatie Barbarossa, ttz. vòòr en nà de aanval OP 22 JUNI 1941 door Nazi-Duitsland op de USSR. Het bolstaat Wikipedia te raadplegen voor verdere bijzonderheden, al zou de naam van een zekere Hendrik Deman en diens houding tussen 28 MEI 1940 (beëindiging van de oorlog door de onvoorwaardelijke overgave van het vaderlands leger aan het Duitse arbeidersleger, en de verraderlijke aanval van 22 Juni 1941 door dat broederleger tegen dat andere arbeiders-leger….Gelukkig voor de socialistische kopstukken was er na de Bevrijding de trieste figuur van Leopold III, en de Vlaamse collaboratie uit idealisme,die de aandacht kon afleiden. Reden voor hen om als ergste ‘verzetshelden’ tekeer te gaan, zodat niemand durfde spreken over de periode van voor de oorlog (hun anti-militarisme van Het Gebroken Geweer) en zeker niet over de periode 28/5/40 – 11/6/41. Mag ik er terloops op wijzen, dat ‘het Verzet’ slechts op dreef is gekomen na ‘Stalingrad’, toen de wereld kon vaststellen dat Hilter niet onoverwinnelijk was, en dat de oorlogskansen bijgevolg wel eens konden tegenvallen?

Sorry voor dat geschiedkundig intermezzo dat meestal onder de mat geveegd wordt….De waarheid heeft haar rechten! Maar verder over de achtertuin der verscrikkingen.

Als het begrip ‘deportatie’ van hele volksgroepen niet rechts was, en niet uit het centrum komt, wat schiet er dan nog over? Volgens mij bestaan er 2 voor de hand liggende voorbeelden : het communisme vanaf de eerste dag tot de ondergang, ongeveer 70 jaar, en hert Duitse Nationaal Socialisme, meestal omfloerst omschreven als Nazi-periode om niemand te kwetsen, die amper 20 jaar in de weer zijn geweest. Beide systemen zijn, zoals Le Pen ooit zei (en waarvoor hij bestraft werd) niets meer dan een paar voetnoten in de Geschiedenis. Van deze laatste onmensen (Nazi’s) spreekt men meest en langst, omdat er van die anderen (communisten) nog te teveel aanhangers op hoge posten zitten. De Europese Commissie telt zelfs een voormalig Lid van de Opperste Sovjet.

Maar lees en overtuig Uzelf: vandaag is De Morgen weer in datzelfde beddeke ziek. Er worden proppen geleverd (voorlopig nog geen kogels) om op de tegenstanders te schieten….

Een verwittigd man is er twee waard. Als straks de verkiezingen bij ons in het land zijn, en de peilingen blijven slecht voor al wat Linkx is, zal er wat geschoten worden op de V-partijen. Even een paar zaken in herinnering brengen:

1° tegen het Vlaams Blok/Belang lopen nog 2 processen (partijfinanciering afnemen op vraag van de PS (dezelfde PS van oplichter Daerden) en het ‘persmisdrijf ‘ tegen Frank Van Hecke, op klacht van Freddy Willockx, de man die met gestolen geld van Agusta-Dassault (5 mio) Het Vrije Waasland kon opkopen
Nadat Lewie van Leuven dit bedrag in het SP-kasboek op twee datums had doen inschrijven als ‘verkoop van steunkaarten’ – zeg nu nog dat de Linkxen niet creatief kunnen boekhouden, want onbestraft gelaten. Zie Carla Galle). Weet U trouwens, dat volgens de Grondwet, persdelicten voor een Assisenhof dienden te komen, en dat men daarvoor speciaal de grondwet heeft veranderd om Van Hecke voor de Correctionele Rechtbank te kunnen brengen?

2° De Dikke van Vilvoorde zit als vette haene met een levensgroot ei: voor Pasen zou het – met de klokken van Rome? – dienen te worden gelegd in het Gesplitst Koninklijk BHV-nest, wat nu al wordt gelekt dat dat niet zal lukken, maar dan staat daar 1 JULI zo dichtbij, dat het land toch niet in schande kan vallen tegen dat er op die datum de volle glorie van het Europees Voorzitterschap moet waarnemen. Jongens wat gaan de Tjeven diep onder de francouillonse lat duiken om hun ‘moment de gloire’ te halen….

3° Die Mister Englishman ‘, Nigel Farage, een naam om nooit meer te vergeten, wil, nadat hij de Heilige Herman van Rompuy herleid heeft tot zijn ware gestalte, nu op uitdrukkellijke vraag van de Baas van het Europarlement, ook niet zeggen dat het hem spijt. Meer zelfs, hij haalt voor de internationale tribune nu ook nog de Heilige Geitenboer door het slijk, door hem met zijn neus te wrijven in zijn eigen uitwerpselen, de zielepoot die zijn eigen landgenoten verwijt intellectueel niet in staat te zijn om Nederlands te leren. Tony Blair, in een vroeger leven, had immers ooit Verhofstadt verweten dat ‘zijn eigen country was falling into pieces’ En nu herhaalt die Nigel Farage dat nogmaals, op een internationaal forum, met woorden scherper dan het spreekwoordelijk scherp van de snee. Heerlijke man, die Farage!

Denkt U dat de partij van de Bidsprinhen, de Tjeven dus, in combinatie met de Rode Broeders, niet weten wie de schuldige is voor die kennis van de belse toestanden? Lees gewoon op het Internet The Brussels Journal van Paul Beliën, waar die in een meeslepend Engels de vinger aan de pols houdt over wat zich voordoet in Belgium….De woordenschat die Wilders nu in Nederland over zich krijgt, zal klein bier zijn in vergelijking met wat het Vlaams Blok/Belang zal ondergaan!

Zij weten het, de elite : deze keer kan het hun kop kosten – en voor die kop zullen ze veel koppen willen doen rollen. Eigen kop eerst, om het zo te stellen…..

4° Stel U voor, dat de Machtigste Vrouw ter wereld, naast President Mohbama, door die domme ‘Flamins’ van haar voetstuk dreigt te vallen!? Laat dat geen optreden toe van Waalse rijkswachters, die proppen-schieten met scherp; zoals in het verleden bij Grâce Berleur? Slechts drie doden, dat viel nog mee.

Onderstaand artikel staat bol van de klaargemaakte proppen. Eigen argumenten? Nada! Schelden en roepen ‘houdt de dief’ in de hoop dat iedereen kijkt naar waar gewezen wordt. Want men weet uit ondervinding, dat alleen dàn de eigen medeplichtigheid/onbekwaamheid niet wordt afgestraft. Zie ‘epuratie’? Zoals ik zei: de penalty-techniek van het verkeerde been, gekoppeld aan de aloude Linkxse bijbel : Lieg! Blijf maar liegen : er zal altijd wel iets van overblijven.


Hol Wilders niet langer achterna


Volgens Thomas Von der Dunk lopen Nederlandse politici en media achter de volkswaan van de dag. Von der Dunk is cultuurhistoricus en publicist. Hij is als onderzoeksmedewerker verbonden aan de vakgroep Europese Studies van de Universiteit van Amsterdam. De Nederlandse gemeenteraadsverkiezingen worden vandaag een belangrijke barometer voor de parlementsverkiezingen begin juni. Volgens von der Dunk stellen politieke kopstukken en media "intellectueel teleur" door in de campagne het rechts-populistische PVV van Geert Wilders achterna te hollen. Voor zijn Almere heeft hij onder andere een hoofddoekenverbod en een uitwijzingsbeleid in petto. "De angst om van demonisering beschuldigd te worden en de stem van het volk te negeren, zit sinds Fortuyn kennelijk diep."
Wat zich dezer dagen bij te veel Nederlandse politici wreekt is niet een teveel maar een te weinig aan elementair moreel kompas, dat ervoor zorgt dat men niet meer het verschil tussen gewoon onzinnige en volstrekt verwerpelijke ideeën durft te benoemen

Het was tamelijk onthutsend: de ongemakkelijk gemakkelijke wijze waarop Mark Rutte (de leider van de liberale VVD) in (het actualiteitenprogramma) NOVA tegenover Wouter Bos over de principiële vraag heenwandelde, hoe om te gaan met de (rechtspopulistische) PVV (van Geert Wilders). Ja, die kopvoddentaks en dat met die deportatie, dat waren dingen die hij natuurlijk ook wat ver vond gaan. Maar hij was tegen uitsluiten, hij sloot de (sociaaldemocratische) PvdA ook niet uit.

Pardon? Is men bij de VVD uit angst voor de onderbuik van de eigen kiezer zover heen dat hij niet meer het fundamenteel verwerpelijke ziet van een partij die doelbewust een miljoen mensen op grond van etniciteit en godsdienst discrimineert - wat haaks staat op de meest basale uitgangspunten van het liberalisme? En dat dan van een heel andere orde is dan een verschillende visie op de rol van de overheid? Of is de redding van de hypotheekrente-aftrek voor miljonairs elk monsterverbond waard?

De vertrouwde anti-multiculti-riedel die Rutte vervolgens afstak, ging volkomen voorbij aan deze essentiële vraag. Ooit maakte de VVD zich verdienstelijk door ervoor te zorgen dat de Oostenrijkse FPÖ als rechtsradicaal uit de Europese liberale partij werd gegooid. Ook daarom valt het op, hoezeer Ruttes houding met die van Pechtold contrasteert, en hoezeer hij zich drukt. En hetzelfde geldt voor het CDA, waar eigenlijk alleen de politici Aantjes en Van Agt een principiële streep durven te trekken. Fatsoen moet je doen, om de premier te citeren, die hier zulks weer eens nalaat.

Ook veel krantencommentaren stellen in dat opzicht intellectueel teleur. De angst om van demonisering beschuldigd te worden en de stem van het volk te negeren, zit sinds Fortuyn kennelijk diep.
Of is elk moreel oordeel over kiezerskeuzes taboe, omdat dit de kiezers zou schofferen? Dat de kiezer massaal kan ontsporen - daarvan bestaan toch wel de nodige voorbeelden uit de geschiedenis.

Dat je bepaalde angsten van burgers serieus moet nemen, wil niet zeggen dat je ook al hun antwoorden serieus moet nemen. Er zijn grenzen, en de rechtsstaat gaat voor.

Voor de goede orde: ook al heeft Wilders alleen de verhoging van de pensioenleeftijd tot "ononderhandelbaar" verklaard, zijn andere uitspraken heeft hij uitdrukkelijk nog niet herroepen. Dus dat van die deportatie van miljoenen moslims uit Europa als programpunt staat nog steeds.

Speciaal voor Den Haag zou het een blamage zijn, indien de PVV vandaag de grootste wordt. Burgemeester Van Aartsen heeft dan internationaal heel wat uit te leggen, als in zijn "hoofdstad van het internationaal recht" discriminatie inzet van de college-onderhandel
Wat zich dezer dagen bij te veel Nederlandse politici wreekt is niet een teveel maar een te weinig aan elementair moreel kompas, dat ervoor zorgt dat men niet meer het verschil tussen gewoon onzinnige en volstrekt verwerpelijke ideeën weet en durft te benoemen, en daarom achter de volkswaan van de dag blijft aanhollen.
03/03/10 08u42
ingen wordt. De geloofwaardigheid van Den Haag staat in dit opzicht sinds "Irak" toch al onder druk.

Aanschurken tegen PVV
Op allerlei kleine punten begint de VVD angstvallig tegen de PVV aan te schuren. Wat heeft haar in "s hemelsnaam bezield om ex-bajesklant Henk Bres, die onlangs in de Volkskrant-rubriek "Ik stem op" enige ongearticuleerde klanken mocht uitstoten, in een verkiezingsspotje te laten fungeren? In zekere zin nog opmerkelijker is dat die nu is uitgeweken naar de PVV.

Zeker: iedereen verdient in het leven een herkansing ¿ een goed links principe. Maar juist volgens de beginselen van de Law-and-Order-partij van Fritsma was Bres, nadat hij indertijd met een honkbalknuppel het kantoor van de sociale dienst kort en klein geslagen had, al lang in beide knieën geschoten, indien hij een Marokkaan zou zijn geweest.

Elders heeft de PVV zich gekeerd tegen halal-eten en islamitisch bankieren, en ook hier wiebelt de VVD. Wat men eet, moet men zelf weten. En wat er zo volkomen fout zou zijn aan het tweede, heeft nog niemand mij ooit kunnen uitleggen.


Bron De Morgen

Pssst
Heb nog een stukje van Benno Barnard en HUMO in de pijplijn zitten. Reserveer dus nog een beetje tijd : gezegde Benno is goed onderweg om een gewaardeerde vriend van ons allemaal te worden. We zouden er op de duur nog echte KNACK-lezers voor worden. Ware het niet dat er een persoonlijke afkeer bestaat voor Roularta, de gangsters in dure maatkledij, nietwaar Familie L. uit Roeselare, genaaid door wijlen de Bank van Roeselare en Uw dure achter-buurman?
Al is het absoluut nog niet zeker dat mijn vriendschap, de vriendschap van een Blokker dus, aanvaard wordt. Maar als ik de vrienden van Woestijnvis een poot kan uitdraaien, ziet U…

Geen opmerkingen: