zondag 14 maart 2010

ROULARTA AAN DE LEUGENDTECTOR

.







Gevraagd bij Roularta :
LUEGENDETECTOR
Onnodig zich aan te bieden
indien ernstig.





Als een beroeps-HOERnalist bij uitzondering, de waarheid zou schrijven, dan zit ie binnen de 24 uur zonder werk. Vandaar dus weer onderstaand artikel in KBACK; het ‘boekske’ uit de Roularta-stal.
Weet daarbij, dat men daar in Roeselare zo stom is, om online ook het feilmd Reuter-artikel te geven, Engels gesproken met de woorden van Berlusconi, uiteraard in het Italiaans, duidelijk hoorbaar op de achtergrond.
Maar lees eerst. Ga desnoods kijken op http://knack.rnews.be/index.jsp en zet U vervolgens neer tot U uitgelachen bent. Zin om in de toekomst ooit nog belogen te worden door een Knackj-je te kopen.

Berlusconi gooit journalist buiten
12/03/2010 16:00
De Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft een journalist tijdens een persconferentie eruit laten gooien nadat die zonder toestemming een vraag stelde.

De freelance journalist Rocco Carlomagno stelde een vraag over de toekomst van Guido Bertolaso. Het hoofd van de Italiaanse Civiele Bescherming en tevens de rechterarm van Berlusconi zit momenteel verwikkeld in fraude- en seksschandalen.

"Je bent niet alleen onbeleefd maar ook belachelijk! Ik begrijp waarom je zo kwaad bent: elke morgen als je in de spiegel kijkt, weet je al dat je jouw dag verpest hebt!", schreeuwde Berlusconi naar de journalist.

De minister van Defensie Ignazio La Russa gooide de rumoermaker eigenhandig buiten. Daarna zette Berlusconi een punt achter de persconferentie.

Volgens zijn centrumrechtse partij PdL was Carlomagno geen echte journalist maar een politiek activist die erin geslaagd was de persconferentie bij te wonen en te verstoren.

Immuniteit

Voor de persconferentie begon, had de Italiaanse Senaat nog een wetsvoorstel aangenomen die volledige immuniteit schenkt aan Berlusconi en zijn ministers.

Concreet houdt de wet in dat Berlusconi en co gedurende een periode van achttien maanden niet voor het gerecht moeten verschijnen, omdat - zo stelt de wet - ministers geen tijd hebben om rechtszaken bij te wonen.

Zo ontglipt Berlusconi volgens de oppositie twee rechtszaken die momenteel tegen hem lopen wegens corruptie en belastingsfraude

Digitalia zegt :

Opzet? Vergissing of puur masochisme?

EEN JOURNALIST : evenveel journalist als U of ik. Een persconferentie is een conferentie voor de pers. Niet voor toevallige geïnteresseerden of provocateurs. Niet n,odig te vragen naar de politieke overtuiging van betrokkene…
En nog : wie kaatst (zijn nogal indringende vraag in het hol van de leeuw) mag de bal terug verwachten. De man mag trouwens van geluk spreken zijn ‘heldendaad’ niet te hebben verricht in een of ander ‘arbeiders-paradijs’ genre de vroegere Sovjetrepublieken of het huidige China.

ER UIT LATEN GOOIEN : volgens de video was de uitzetter geen beroeps-iotzetter, maar een mede-minister….die manu militari de schobbejak bij de kraag vatte. Zo te zien aan de reactie van de andere journalisten, waren die niet gediend met het voorval. Zouden dat soms onafhankelijke waarnemers kunnen zijn?
SCHREEUWDE BERLUSCONI : neen, Berlusconi bleef uitstralen wat hij altijd in heeft : een dodelijk sarcasme…Arme indringer, die voor de rest van zijn leven ’s morgens nooit meer in de spiegel zal kunnen kijken, zonder aan Berlusconi te moeten denken….

Terwijl ik bij deze de leugens van het o zo kleine KNANCK-je aan de kaak stel, moet ik luisteren (met een half oor) naar de lofzangen op de onoverwinnelijke socialistische kandidate in Frankrijk, voor weer eens een o zo belangrijke verkiezing. Waarbij ik veronderstel dat er nu ergens bij de BRT een beer moet rondlopen in z’n blootje, waarvan het vel reeds op hun zolder hangt.
Als afwisseling daarbij ook een zoveelste ‘familie-drama’ meegemaakt op Het Nieuws van 13 uur, waarbij de uitslag is één Oom Agent minder, naast vader en zoon. De moeder is kunnen vluchten. Arme vrouw! Een soort Wild West-oefening in vrije stijl, waardoor Ministers weer op TV kunnen komen. Ook op het nippertje een ‘remake’ van de treinbotsing in Buizingen (Halle) mee beleefd. Maar buiten deze paar ‘faits divers’ geen nieuws uit Vlaanderen. Het gaat goed. Dank U.

Nu over naar de heruitzending, gelukkig gefragmenteerd, zodat ik het meeste wegens onbeznulligheid, vlot kan doorspoelen, naar de 7e Dag. Als ik dat overleef, kom ik terug. In de ‘pipeline’ een persoonlijke bijdrage aan de viering van 50 jaar zelfstandig Kongo/Zaïre/Congo Belge. Waarin een klein landje groot kan zijn….Met, tegen alle internationale overeenkomsten in, in volle oorlog, aan Amerika de grondstof voor de atoombom te leveren, onder de neus van de Eenzame Man op de Obersalzberg….De naam van dat genie? Albert Jozef baron de Vleeschauwer van Braekel…..Een echte Tjeef! Lijk er nu geen meer voorkomen!

Geen opmerkingen: