maandag 8 maart 2010

TWEEDE ENDLOSUNG OP KOMST ?

.




?














Eerherstel voor Hitler
ENCINA NAVAN - 06 MAART 2010



De toekomst oordeelt vaak milder over grote leiders dan tijdgenoten. Zelf-islamisering kost tijd, maar dan heb je ook wat.

Op een dag lezen we in de krant dat het kabinet Aboutaleb is geïnstalleerd in Den Haag en dat de post van Onderwijs naar Marcouch is gegaan.

Journalist: Minister Marcouch, kunt u ons vertellen welke vernieuwingen Onderwijs gaat aanbrengen in het leerplan van de middelbare scholen?

In het verleden is er te weinig aandacht geschonken aan de Holocaust omdat moslims bezwaar maakten tegen de eenzijdige weergave ervan. Wij willen de Holocaust niet ontkennen, maar juist begrijpelijk maken binnen het plan dat allah heeft met de mensheid.

Journalist: Wat betekenen deze vernieuwingen specifiek voor de Nederlandse geschiedenis?

Er zal meer aandacht komen voor de actieve bijdrage die de Duitsers hebben verricht in het terugdringen van het internationaal georganiseerde jodendom. Deze rol is tot op heden onderbelicht geweest en vaak vertekend voorgesteld. De Nederlandse autoriteiten hebben destijds de verhoudingen goed aangevoeld, want ze slaagden erin om bijna alle joden af te voeren naar Duitsland. Het was puur opportunisme toen ze na 1945 meewerkten met de Amerikaanse bezetter.

Journalist: Was het moeilijk om mensen en materiaal te vinden voor deze onderneming?

Nee. Van verschillende kanten, zoals lerarenbonden en universiteiten, kwamen al enige tijd geluiden dat er behoefte was aan een herziening. Dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat er steeds meer moslims afstuderen en ook promoveren op maatschappelijke vraagstukken. Naarmate de Tweede Wereldoorlog langer achter ons ligt, komen Nederlanders tot een meer afgewogen oordeel. Destijds kozen zij de kant van de joden, omdat Nederlanders zelf ook veel ellende hadden meegemaakt. Sindsdien is er een bewustwordingsproces doorgemaakt, zodat velen al hebben ingezien dat ze bedrogen zijn door eenzijdige berichtgeving. Ze zijn ontwaakt uit een staat van onwetendheid en islam heeft daar een einde aan gemaakt. Deze bewustwording zal nog wel enige tijd doorgaan. Hoe meer Nederlanders in contact komen met de islam, hoe meer ze onderkennen dat het beter is om in vrede te leven met de naburige moslim dan met de verre jood.

Journalist: Gaan er nog meer dingen veranderen in de geschiedenisboeken?

Op verzoek van de Organisatie van de Islamitische Conferentie zullen de daden van Hitler meer genuanceerd weergegeven worden. De verdiensten van zijn bewind, zijn bewondering voor islam, de samenwerking met de Moefti van Jeruzalem, het inzetten van moslim troepen in de strijd tegen het jodendom overal in Europa, het motiveren van de Europeanen tot verzet tegen de joden en het materialisme van het communisme, deze positieve kanten zullen meer aandacht krijgen zodat de leerlingen een evenwichtig beeld zullen krijgen van de visie van Hitler.

Journalist: Kan er gesproken worden van eerherstel?

Ik noem het liever een verzoening met het verleden. We moeten de waarheid onder ogen durven te zien. Lang is er te weinig waardering geweest voor het profetische werk ‘Mein Kampf’. De alomvattende visie, de eenheid van zijn daden en woorden, de tomeloze inzet die hij voor zijn Ummah toonde, het zijn allemaal kwaliteiten die moslims enorm waarderen in Hitler. De jihad die Hitler beschrijft in zijn boek moet een voorbeeld worden voor alle jongeren. Mein Kampf ligt inmiddels in alle boekhandels. De grote, geannoteerde uitgave, met verwijzingen naar de koran en de hadith is al gereed. De kleine zakuitgave voor tijdens de hajj zal binnenkort verschijnen. De stripuitgave voor kinderen is nog in bewerking.

Journalist: Wat vindt u van mensen die vergelijking tussen Mein Kampf en de Koran ongepast vinden?

Knettergek. Dat zullen wel joden zijn.



Voor hen die menen dat het bovenstaande fictie is die nooit werkelijkheid kan worden, geef ik het volgende ter overweging.
De koran en de hadith vormen het tijdloze woord van allah.
Het is een contract dat de mens stipt dient na te komen. Het kan opgeschort worden (2:286: Allah belast geen ziel boven haar vermogen) maar nooit ongedaan gemaakt worden. De islam zelf zal daardoor nooit veranderen.
Het nakomen van het tijdloze woord van allah is een verplichting voor iedere moslim.
OVERAL.
EEUWIG.
Wie zegt dat het bovenstaande niet ‘hier’ kan gebeuren, moet even terugdenken aan de Eerste Holocaust.

Hadith van Bukhari:

4.52.177: Narrated Abu Huraira:
Allah's Apostle said, "The Hour will not be established until you fight with the Jews, and the stone behind which a Jew will be hiding will say. "O Muslim! There is a Jew hiding behind me, so kill him."

4.56.791: Narrated 'Abdullah bin 'Umar:
I heard Allah's Apostle saying, "The Jews will fight with you, and you will be given victory over them so that a stone will say, 'O Muslim! There is a Jew behind me; kill him!' "

41.6985: Hadith van Aboe Moslim:
Abu Huraira reported Allah's Messenger (may peace be upon him) as saying: The last hour would not come unless the Muslims will fight against the Jews and the Muslims would kill them until the Jews would hide themselves behind a stone or a tree and a stone or a tree would say: Muslim, or the servant of Allah, there is a Jew behind me; come and kill him; but the tree Gharqad would not say, for it is the tree of the Jews.

Met de ‘hour’ of ‘last hour’ wordt bedoeld de Jongste Dag ofwel de Wederopstanding. Lees hiervoor hadith Muslim 1.1. en hadith Muslim 32.6378. Dus misschien kreeg Hitler zijn idee van de Endlösung toch van de islam.

Het is zinloos om te beweren dat de hadith begrepen moeten worden ‘naar de omstandigheden van destijds’. Hadith is gedrag van de profeet en is een voorbeeld voor elke moslim – ongeacht de situatie, ongeacht de omstandigheden. Dus net zo eeuwig als het tijdloze woord van allah in de koran.
Het is zinloos om te beweren dat er altijd joden in de islamitische wereld en in het Turkse Rijk hebben geleefd en dat die niet zijn vernietigd. Dat waren kleine groepen, die geen bedreiging vormden voor de moslims en meer belasting betaalden dan de moslims (de jizya) en dus in feite de islam steunden. De hogere opleiding van joden en hun belastinggeld waren vaak onmisbaar.
Sinds de inkomsten uit olie binnenstromen in de islamitische wereld, is de houding ten opzichte van joden veranderd.
De overwinning zullen de moslims behalen als ze Europeanen hebben veranderd. Het enige dat daarvoor nodig is bestaat uit het aanreiken van een motivatie om het verleden te herzien. Die motivatie wordt aangekweekt door telkens weer te herhalen dat de Palestijnen Arabieren onderdrukt worden door de joden en dat de Eerste Holocaust op een bepaalde manier gerechtvaardigd was. Door de visie op het verleden te veranderen, kunnen moslims de Europeanen motiveren om de visie op het heden bij te stellen.
Net zolang totdat we zullen geloven dat de volgende Endlösung een gerechtvaardigde zaak is.

Wie islam de ruimte geeft, werkt dus mee aan de toekomstige Tweede Endlösung. Mensen die deze gevaren als kleiner voorstellen door de betekenis van koran en hadith anders uit te leggen, zijn collaborateurs.
Reageren kan op het Pim Fortuyn Forum



Boeketje Digitalis



(geplukt aan de voet van de Grote Moskee van het Vaticaan)




Huiveringwekkend!

Maar wacht eens….Alles kan! Zeg nooit NOOIT! Nog niet zo heel lang geleden was er de bloedige Franse Revolutie…Was er Napoleon en zijn bloedige plundertochten en veldslagen kris-kras doorheen Europa…Van Sicilië tot de Oeral. Dat tijdperk druipt van bloed en verschrikking – maar eenmaal de laatste oog-getuigen overleden, kon het verzachtings-proces beginnen. Napoleon is een held geworden, en de Franse Revolutie wordt het begin van de Nieuwe Tijden genoemd…

Maar ja! Waarom zou men voor Dolf-met-de-Snor geen mausauleum mogen bouwen? Zijn verbrand skelet bevindt zich ergens in de archieven van het Kremlin, als het ondertussen niet op sterk water is gezet, wat de wens was van Snorremans Stalin. Die zaakjes (bemachtigen van het gebeente) zijn, mits voldoende cash, zeker te regelen met Poetin en Medvedev samen, en met Barosso aan de andere kant. Zou BruSSel daar niet voor de geschikte plaats zijn? Hoofdstad van de Europese Unie eert zijn vroegste stichter! Himmler kan niet bijgezet worden, want die werd – uit voorzorg, de man als hoofd van de Gestapo, wist teveel – tijdig ge-excuteerd (officieel vergiftigde hij zichzelf door op een cyaankali-capsule te bijten die de Nazi’s met dat doel altijd in de mond hadden) en werd in een anoniem massagraf begraven.
Napoleon ligt in een praalgraf in Parijs, in de Domdes Invalides. De Grote Moskee van het Heilig Hart in Koekelberg zou dat een geschikte plaats zijn?
JaJa! We zullen de Profeet nog dankbaar moeten zijn, dat hij ons de werkelijke vrede heeft willen brengen. Deo gratias.

Geen opmerkingen: