woensdag 3 maart 2010

WILDERS VLOEDGOLF KOMT OP GANG

.













Deze morgen (het is nu 8 uur) stond op mijn mailbox onderstaand bericht, binnengekomen om 04u11….Met een spijtige zucht van teleurstelling moest ik vaststellen dat het om Nederland ging, en niet om Vlaanderen…
Toch kan de dag niet meer stuk. Want eenmaal het hek van de dam, zal de gewone bevolking, de zwijgende meerderheid, eindelijk uit haar lethargie ontwaken.
Proficiat, Geert en ook natuurlijk voor alle mensen die het gewaagd hebben hun nek uit te steken. Bedankt voor het goede voorbeeld. Woorden wekken, voorbeelden trekken!
Bij ons in Vlaanderen zijn nog teveel mensen beducht (beroepsredenen? Carrière? Familiebanden?) om uit te komen voor hun sympathie voor het Vlaams Blok/Belang. De tijden zijn echter rijp om voortaan ook buiten het stemhokje uit te komen voor hun overtuiging. Dat wij, rechts-nationalisten geen melaatsen zijn, is in Nederland luid en klaar uit de bus gekomen.
Daarom deze oproep om NU lid te worden van het Vlaams Belang. Ik bid de Hemel dat er vele inschrijvingen zouden toekomen. Dat zou een steunbetuiging zijn aan onze voormannen. Een tegenactie voor al het venijn dat door de Linkxe Kerk dagelijks over hen (ons) uitgestort wordt. Mocht de begeestering van boven de Moerdijk AUB een klein beetje overslaan naar onze eigen situatie.

Beste mensen,

Het ziet er naar uit dat we de grootste partij in Almere gaan worden en de tweede partij in Den Haag.

Toen we een maand of zes geleden besloten mee te doen aan de verkiezingen in Almere en Den Haag, werden we weggelachen. “Ach, het zal ze toch wel niet lukken.” En nu de grootste.

De hele linkse octopus kwam tegen ons in actie. De staatsomroep vertoonde elke dag wel een anti-pvv programma, linkse demonstranten kwamen naar Almere, posters werden vernield en natuurlijk was er de bekende verzameling intimidaties, verwensingen en scheldwoorden. Agnes Kant zei zelfs: “De heer Wilders is de bedreiging voor onze samenleving.” Nou, dankjewel Agnes.

Maar de linkse kerk was 1 ding vergeten: wij hebben hier een van onze beste mensen ingezet. En kijk eens wie vanavond de grote overwinnaar is! Dat is maar 1 iemand. Dat is ons superkanon. Dat is onze eigen Raymond de Roon. Raymond: gefeliciteerd! En natuurlijk: Almere gefelicteerd! En ook vanuit hier een applaus en felicitatie voor Sietse Fritsma en zijn team in Den Haag!

Raymond voerde een dijk van een campagne. Hij was overal in de stad. Raymond heeft duidelijk gemaakt wat de keus is die voor ons ligt. Of de weg van hoop en optimisme of een programma van onveiligheid en islamisering. Almere heeft gekozen. En nu is heel Nederland aan de beurt.

Beste vrienden, nu iets heel belangrijks. Ik wil jullie een cijfer influisteren. Want dit succes is geweldig. Wat in Almere kan – kan straks in heel Nederland! Dit succes nu is onze springplank naar onze overwinning op 9 juni. Vandaag Almere en Den Haag, morgen heel Nederland!!

De campagne voor de kamerverkiezingen is zojuist begonnen. En ik heb goed nieuws. Maurice de Hond deed vandaag een peiling en met 27 zetels is de PVV de grootste partij van Nederland!

Het cijfer dat ik jullie wil influisteren is het cijfer 5. Want dat is het lijstnummer van de PVV bij de verkiezingen van straks op 9 juni. Onze 5 wordt het winnende getal voor Nederland. Onder dat cijfer gaan we Nederland terugveroveren. De linkse elite gelooft nog in de multicul en het knuffelen van misdadigers en de ontwikkelingshulp en de Europese superstaat en de hoge belastingen. Maar de rest van Nederland denkt daar heel anders over. Die zwijgende meerderheid verdient ook een stem. En op 9 juni zal die stem keihard klinken.

Dan zullen honderdduizenden Nederlanders kiezen voor lijst 5 – de Partij voor de Vrijheid. De kiezer heeft vandaag in Almere en Den Haag gekozen voor een nieuw, beter en sterker geluid in hun stad. Het geluid van de PVV. En ik voorspel u: op 9 juni zullen wij samen met al die Nederlanders die een veiliger en sterker Nederland willen, bij de landelijke verkiezingen een klinkende overwinning gaan halen! Wij kunnen de grootste partij van Nederland worden. Dank u wel!

Geen opmerkingen: