donderdag 15 april 2010

BOMMEN VOOR DE FUN OF DE KICK

.













.

BOMMEN VOOR DE FUN OF DE KICK



Europese ”minarettenwedstrijd”
E.J. BRON - 13 APRIL 2010


De Raad van Europa heeft een schoonheidswedstrijd voor minaretten in het leven geroepen om het door het Zwitserse minaretverbod ontstane slechte imago van minaretten in Europa weer op te poetsen. ”Helaas hebben bepaalde populistische politici en enkele media de minarettenkwestie ervoor gebruikt om fundamentele rechten te beperken. Dat heeft geleid tot aanvallen op etnische en religieuze minderheden en er werden haatcampagnes tegen moslims in Europa verbreid”, schrijven de organisaties.

De linkse Deense krant ”Berlingske Tidende” schrijft (verkorte samenvatting):

Wat is de mooiste minaret van Europa? De Raad van Europa wil samen met enkele islamitische organisaties en de ”British Council” (internationale organisatie voor onderwijs en cultuur in GB) de mooiste minaret van Europa kiezen. Deze wedstrijd dient misplaatste angsten en vooroordelen in de Europese samenleving over een zogenaamde ondermijning van de westerse waarden door moslims uit de weg te ruimen. Het moet een tegenaanval tegen tegenstanders van moskeeën en minaretten zijn.

Sluiting van de inzendingtermijn voor foto’s is 15 april. De hoogte van de minaret, de leeftijd en andere specificaties dienen te worden aangeven. Een jury, bestaande uit personen van verschillende religies en rassen, zal daaruit de mooiste minaret kiezen. De winnaar zal op 20 april in het Europese Parlement worden gepresenteerd.

Later zal de Raad van Europa een tentoonstelling over minaretten in Europa laten zien. ”Helaas hebben bepaalde populistische politici en enkele media de minarettenkwestie ervoor gebruikt om fundamentele rechten te beperken. Dat heeft geleid tot aanvallen op etnische en religieuze minderheden en er werden haatcampagnes tegen moslims in Europa verbreid”, schrijven de organisaties.

Bij de islamitische organisaties gaat het om COJEP (netwerk van NGO’s tegen discriminatie), IMCOSE (islamitisch initiatief voor sociale verbanden in Europa), ISESCO (een van de grootste internationale islamitische organisaties) en het OIC, de spreekbuis voor islamitische landen in de hele wereld. Als niet-islamitische vertegenwoordigers ondersteunen de Raad van Europa en de British Council (overheidsinstelling voor culturele aangelegenheden in het buitenland) de schoonheidswedstrijd.

In de commentaren stelde R.A. Johansen voor om de mooiste versluierde vrouw te kiezen, de mooiste terreuraanval of de meest effectieve beperking van de vrijheid van meningsuiting in naam van de islam.

In het bekende islamitische stadsdeel Gellerup van Århus is men nu gestart met een gelijksoortig infantiel project – men heeft het geschonden stadsdeel kunstmatig ”verfraaid” door lichtinstallaties. Men kan daar weliswaar ’s avonds niet meer zonder gevaar wandelen, maar daartegenover staat dat het er toch prachtig uitziet nietwaar?

Versluiering van de reële toestanden alom. Toen we nog kleine kinderen waren, dachten we dat men ons niet kon zien als we de handen voor de ogen hielden.

Bron:
http://www.pi-news.net/2010/04/europarat-startet-minarettschoenheitswettbewerb/#more-130048
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron


Digitalia denkt…..


Dat de maskers stilaan vallen….Zowel van de kant van de bezetters, de Muzelmannen, als van hun collaborateurs, de machthebbers van het ogenblik, die tezelfdertijd hun beschermheren zijn. Hopelijk wordt dat meer en meer duidelijk voor steeds meer mensen. Die Moskee-wedstrijd is anders een aardige gelegenheid, ja misschien de aanleiding om het tij te doen keren.

Men gaat nu duidelijk niet meer bedekt te werk! Uitdagend wordt betoond dat Europa onderworpen is aan de Islam. Immers, waar er ooit een Muzelman gebeden heeft, dat is voor de eeuwigheid eigendom van de Islam. En die eigendom wordt bezegeld door minaretten en moskeeën.

Ja, de echte Holocaust moet nog beginnen, roepen de extremisten – en de “gematigde Moslims’ buigen instemmend het hoofd enzwijgen. Net zoals de overwonnen volkeren. Wij ook, wij zwijgen. De Holocaust?! Die ging toch hoop en al maar om 6 miljoen Joden – en gisteren hoorde ik nog op TV van 80 miljoen doden door WO II. Wat moeten wij dan begrijpen van de uitdrukking dat het afslachten nog moet beginnen als de Islam de wereld heeft veroverd?! Maar wij zwijgen. En wij wachten.

Tot de vlam in de pan slaat.

Bedenking : 70 jaar na de overwinning op het ene totalitair systeem, en 20 jaar na de val van dat andere, het goddeloos communisme, ondergaat het Vrije Westen thans de geluidloze bezetting door fanatieke godsdienst-fanaten. Duizend keer erger dan menselijke afwijkingen zoals Nazisme en Communisme.

O Neen! Zeggen onze Leiders! Zo is de Islam niet! Slapen jullie op jullie 2 oren : alles is onder controle.

Ja? Zoals de criminaliteit in onze steden onder controle is zeker? Zij die het beleefd hebben, weten dat we binst de oorlog schrik dienden te hebben van overkomende eskaders, die meestal alleen, dag en nacht, boven onze hoofden passeerden om Duitsland plat te bombarderen. De bommen waren (meestel toch) niet voor ons bestemd – en toch krompen wij als peuters in elkaar, diep onder onze dekens toen dat gebrom luider en luider werd. Datzelfde gevoel bekruipt mij, als ik lees en hoor wat er in de wereld gebeurt. ’t Zal wel niet voor ons zijn, denk ik dan….Maar de dreiging en het gebrom worden luider en luider. En er is niemand die ons beschermt. Deze keer komen er geen Yankees van over de Grote Oceaan om het monster te bestrijden. Want het monster heeft zich ook daar genesteld.

Zelfs onze eigen God, die we afgedankt hebben wegens veel te weelderig, zwijgt. Zijn bedienaars worden, terecht of onterecht, who cares?; vernederd als ordinaire zondaars, en Kruisridders? Dat zijn toch romantische roofmoordenaars tuk op avontuur!

Job op zijn mestvaalt was er destijds beter aan toe. Want hij genas van zijn zweren, doordat de honden hem zuiver likten…En er kwam een Engel om hem te troosten.

Geen opmerkingen: