donderdag 15 april 2010

BULLDOZERS HEBBEN RECHT OP VRIJE MENINGSUITING

.
















.

BULLDOZERS HEBBEN REHT OP VRIJE MENINSUITING





Bulldozers zijn geen speelgoed.

Hou U vast, meisjes en jongens : hier gaat, met staartjes en vlotters, een vlieger op. Hoog in de lucht, waar ook de Vrije Meningsuiting zo vrij is als een vogeltje. Onderstaand citaat over bulldozers komt uit de blog van het AFF, waar men zich blijkbaar gevoelt als een kuise maagd die vastgezet is met een kuisheidsgordel.
Dat vonnis (Bennoo Barnard) gevraagd en verkregen door Kameraad Janssens!
Ja – hoe zoudt ge zelf zijn! Zelf leven van herrie schoppen en in de tang ge nomen worden door een vonnis (op eenzijdig verzoekschrift dan nog) die zoiets verbiedt, opgezet door Uw beste vriend, de Zot van Antwerpen. Ge ziet Uw oorlogskas per € 25.000,- achteruitgaan, telkens ge, naar Linkxe gewoonte, van de tegenstrever Uw vriend wilt maken, door ‘op zijn muile te slaan’! Natuurlijk breekt het zuur U dan op. Zodat ge zelf bij Pallieterke steun gaat zoeken…
Krachtpatsers mogen niet overdrijven, anders slaan ze hun eigen ruiten in. En dan komt het :

Laat er geen discussie over bestaan: ook die bulldozers hebben recht op vrije meningsuiting, zolang dit niet uitmondt in het aanzetten tot racisme of vreemdelingenhaat.

Meteen geeft het AFF er al een lap op, richting Abwehr. Alle Hogere Rechterlijke Instanties zullen dat vonnis afkraken, ge zult dat zien. Want…bulldozeren is ook een meningsuiting.
Antwoord : Bulldozeren…dat deden ook de uitvinders van de Schutz Staffel in Nazi-Duitsland. Bij de aanvang was dat inderdaad alleen de luidruchtige bescherming van de eigen medestanders, zij het ietwat aan de hand van straatvechters-technieken. Dat was de S.A., de Sturm Abteilung. Later werd die Schutz Staffel afgekort tot SS, die uiteindelijk uitgroeide tot de Leibstandarte Adolf Hitler en de Waffen-SS. Van wie sommige Abteilungen bleven ‘bulldozeren’ tot in de Vernichtungskampen toe.
Met permissie : leven die AFF-ers wel op deze planeet? De rest van hun opstelletje kan er mee door, alhoewel ik geenszins akkoord kan gaan, en zeker niet met dit citaat. Bulldozeren : is dat een beschaafde manier van debatteren?
Ach, ik weet wel, onstuimigheid van de ene kant, brengt onstuimigheid van de andere kant mee. Maar knokploegen blijven nog altijd mini-burgeroorlogen en precies daar is het vonnis van de Janssens goed voor : het zou de cultuur van beschaafd debatteren terug kunnen brengen in de politiek. Met het zwaard van € 25.000,- boven het hoofd, zal ieder heethoofd wel twee keer nadenken voor hij zijn duivels ontbindt. Waarbij de bedenking rijst (cfr Geert Wilders voor zijn Rechters) : dat waarheid geen zaak is van een mening, maar van feiten. Dat waarheid dus niet te bevechten valt.
Dit vonnis is bovendien een enorme hefboom om elke tussenkomst van de politie meer kans op welslagen te geven!
Plastisch weergegeven, zou ik het verschil willen schetsen van een zaal zonder gezegd vonnis (waar de politie machteloos is, niet wil, niet kan of niet mag optreden) en de vrije meningsuiting dus onder de tafel geveegd wordt, en een zaal waar de politie de ‘SS-bulldozers’ identificeert, in afwachting van de komst van een deurwaarder….
Mag ik dan de blik even verder laten afdwalen, naar de tegen-betogingen in de straten? Waar bijvoorbeeld elk optreden van Voorpost of TAK afgeblokt wordt door bijeen geroepen samenzweerders, die meteen op de vuist gaan….Dek aan de jeugdbenden die de politie aanvallen…Orde-verstoring tegen de kostprijs van € 25.000,- per inbreuk : daar kunnen zelfs sponsors als de rijke olie-landen niet tegen op!
En dan begrijp ik de reactie van het AFF… Heel de Linkxse kerk, maar ook haar aanhang, is haar voornaamste argument kwijt!
Zodat mijn besluit is : geen kritiek op dat vonnis, maar een ere-medaille voor de rechter. In de Orde van het Gezond Verstand!

Pssst I
Stel U voor dat Voorpost met een vredelievend spreekkoor van slechts 5 man ‘België Barst’ scandeert bij ergens een vorstelijk bezoek …Nu worden ze weg geranseld en opgesloten. Met dit vonnis mag hen met geen vinger het spreken belet worden…Zelfs niet als ze met 200 of 2.000 zouden zijn…Ik denk dat Laeken op die manier beter zou voorgelicht zijn over wat bij het Volk leeft – en waarom zou Laeken dan geen wederwoord mogen hebben? Onder bescherming van hetzelfde vonnis…
Maar nu bega ik begot dezelfde fout als die AFF-bulldozers : de eigen ruiten insmijten. Immers, als er een beleefd debat plaats grijpt tussen ‘het Volk’ en ‘Laeken’, dan is de kans groot dat het land NIET barst. En dat is wel het laatste wat wij willen.
Pssst II
Het AFF schijnt bezeten te zijn door een stel bietekwieten van “Blood and Honour’ – Let op : niet ”Blut und Boden” wat nog enigszins logisch zou zijn als dit, in hun verwarde geest, in verband zou kunnen gebracht worden met het verre verleden van de Vlaamse Beweging. Met Blood and Honaour zou ik eerder denken aan een duistere Wikka-ploeg van druïden en heksenmeesters. Een soort neven-afdeling van de Hells Angels…..die toch ook beeren doodbrave jongens te zijn…
Wanneer zullen we een Rechter vinden, die de ‘negatie-wet’ over de Holocaust eens uitbreidt naar iedereen die, ongefundeerd, 65 jaar na de oorlog, de Vlamingen (als groep) verbindt met die onzalige tijden?! Socialisme, ja, tot op de dag van vandaag blijft er een oorzakekijk verband bestaan met de Nationaal Socialisten, dat geen nationaliteiten erkende, maar een eenheid van het proletariaat uit alle ’s Heren landen. Het ene is alleen het kleine, machteloze broertje van de drie Grote Geweldenaars, communisme, fascisme en nazisme. Wij, echte Vlaams Nationalisten staan, meer dan ooit voor On-verfranst, On-verduitst, On-verengelst. Wij zijn Vlaming dien God Vlaming schiep!

Geen opmerkingen: