donderdag 8 april 2010

HEINRICH HIMMLER BOVEN DE MOERDIJK ?

.















.

HEINRICH HIMMLER BOVEN DE MOERDIJK ?









Politiek Den Haag
Werpt zijn schaduw vooruit.

Nationaal Socialistische Beweging
NSB : heimwee naar Zwarte Weduwe?



Schokkende parallellen tussen PvdA en NSB.
FILANTROOP - 03 APRIL 2010

Ella Vogelaars hete adem slaat weer eens als een sirocco over de drassige, Hollandse poldergrond. Te strak in haar La Perla-setje of toch knettergek? De voormalige straatventer van het communistische clubblad De Waarheid ziet schokkende parellen tussen PVV en NSB.

Maar het vreemde van die veronderstelling is dat in het partijprogramma van de PVV met geen woord gerept wordt over de afwijzing van de parlementaire democratie. Leg het partijprogramma van de NSB uit 1931 voor je neus, en het staat er toch echt.
Ergo, er is juist helemaal geen overeenkomst tussen PVV en NSB. De NSB hield graag enorme massameetings voor het volk. De PVV is daar nu juist te beroerd voor. Nergens zie je Wilders op een joelfeest. Er wordt wel eens feestje gevierd na een stembuszege, maar het volk wordt niet op het Malieveld opgetrommeld om in de openlucht de leider aan te horen of folkloristische dansjes te plegen.
Je ziet die joelfeesten wel bij de FNV, Nederland Bekent Kleur en de opgewonden standjes van de Internationale Socialisten. Maar om die clubs nu meteen met de NSB te vergelijken gaat me net iets te ver.
De NSB hield er een jeugdclub op na. En zie, de SDAP en later de PvdA waren ook dol op de jeugd en richtten er een club voor op. Ze maakten leuke prentenboekjes voor de jeugd ter lering en vermaak, én de reiniging van de geest.
In Amsterdam was Henna Buyne van de PvdA er ook mee bezig, liet haar gratuite “Lesbrief” het levenslicht zien en liet die rijkelijk verluchtigen met haatprentjes tegen de blanke mens.
Wie de slogans van de socialisten en nationaalsocialisten naast elkaar legt ziet dat daarin een opvallende passie voor de arbeider en een afkeer voor het kapitalisme gedeeld wordt. De vrouw wordt pontificaal aangesproken de ideologie vooral te steunen.
Bij de NSB waren ze niet bepaald verkikkerd op de Joden. Ze moesten geboycot worden. De NSB riep zelfs op de SS te dienen om een handje te helpen bij de verdelging.
En laten ze bij de PvdA nu geestdriftig de boycot van de enige door Joden geregeerde natie bepleiten, waar geen ander land dat Israël moeiteloos naar de kroon steekt in onmenselijkheid zich op net zo’n boycotoproep kan verheugen.
Bij de PvdA willen ze zelfs graag praten met de einsatzgruppen van Hamas, welke organisatie ongeveer hetzelfde wil als waar Heinrich Himmler zich zo sterk voor maakte.
Nu zijn tijden lastig met elkaar te vergelijken. Maar de NSB was toentertijd niet vies van een vreemd volk over de vloer. Er waren er zelfs die tijdens de vijf bezettingsjaren niets nalieten dat vreemde volk toeschietelijk te zijn.
In de pers van de NSB werd er alles aan gedaan dat vreemde volk als de beste vrinden van de natie voor te stellen. Ze gingen er zelfs voortvarend mee aan de slag, en filosofeerden er op los dat hun komst een gouden toekomst brengen zou. Ongeveer zoals Ella Vogelaar onze natie al zag opgaan in een chriselijk-Joods-islamtische traditie. Zij het, dat de Joden zodra deze heilstaat verwezenlijkt is de hielen al gelicht hebben, zoals in de Scandinavische landen nu al gaande is.
De Nederlander die zich tijdens de bezetting niet tot vreugdevol lid van de NSB aangemeld had kreeg een verbod opgelegd een radio te bezitten. De NSB’ers verkregen zo een eigen omroep waar ze zich rondom kluisterden om zich door het socialistische woord te laten begeesteren.
Socialisten zijn altijd zeer behept geweest met eigen kranten, eigen omroepen en eigen knutselclubjes. En dat zie je terug in de PvdA. Maar kent iemand een PVV-omroep, een PVV-krant, een PVV-vakbond of een PVV-boerkinizwemclubje?
De NSB-omroep had eigen propagandasprekers. Ze hadden hun cabaretiers die de geestdrift erin hielden en tegelijk de mens indoctrineerden met een olijkheid waar men het van in de broek deed van pret. Bij Youp van ’t Hek en Paul de Leeuw is het ook een heen-en-weer-rennen richting kleinste kamertje.
Bij de NSB kon je ook uitstekend terecht voor het in koorwerk uiten van partijliederen om de moed erin te houden. Ella Vogelaar moet enthousiast mee gejammerd hebben als bij haar toenmalige CPN het geliefde clublied weer eens ten gehore gebracht werd. Bij de PvdA kunnen ze er ook wat van, want als de Internationale weer eens ingezet wordt schieten de tranen in de ogen bij de oudjes van de partij.
Nee, de schokkende parallellen tussen PvdA en NSB zijn zo opvallend dat je de kans daar nog even aan te herinneren bijna niet onbenut kunt laten. Het is per slot van rekening verkiezingstijd, en dan wil je wel weer.


Digitalia denkt

…dat de Noordelijke Nederlanden gewoonlijk voor Vlaanderen de spits afbijten. Alles wat vandaag dààr gebeurt, waait morgen of ten laatste overmorgen over naar ons. Per slot van rekening zijn we hetzelfde volk, dat spijtig genoeg al veel te lang door een vreemde staatsgrens is gescheiden.
Het kan dus leerzaam zijn, het verloop der dingen aldaar te volgen…Een beetje de namen aanpassen, en de Vlaamse hond heeft dezelfde vlooien. Curieus hoe socialisten steeds weer dezelfde fouten van het nationaal socialisme menen te zien bij hun tegenstrevers….Zou dat iets met nostalgie te maken hebben? Of, als echte Stalinisten, zijn ze misschien geobsedeerd om nieuwe proletariërs te maken? Die zich dan moeten verenigen van uit alle landen?
In Polderland lopen de wilde honden luid blaffend rond.
Maar in de Zuidelijke Nederlanden komen er meer schurftige exemplaren voor. U vindt die meest in de omgeving van de staatsambtenaren die de dagbladen volsch..ten met hun HOERnalistieke klavier uitwerpselen. Ze zijn ook aan te treffen in de Rode Burcht van de TeeVee, waar ze, elkaar vertrappend, opdringen naar de achterkamertjes van de macht.
De gevaarlijkste in hun soort, zijn de wilde loslopende honden die in het hoofd volledig verkankerd zijn. We vinden die, en ongestoord, vooral op het Internet.
Neen, hier worden geen namen genoemd.
FEIND HÖRT MIT!(*)
Al zouden er wel een paar zielenknijpers (met in hun voetspoor mannen in witte pakken beladen met dwangbuizen), mogen uitgestuurd worden naar de Wetstraat. Dat is dan voor nà het Paasverlof, als niet alleen BHV zal gesplitst zijn, maar hopelijk geheel het land. Deo gratias!
Ondertussen zou feitelijk de jacht op de Koninklijke Opperhaen moeten ingezet zijn. Die is intussen vetgemest en zou dus best op punt staan voor culinaire doeleinden. Ingeblikt of liefst in Weck-bokalen. Misschien zelfs als aanschouwelijk onderwijsmateriaal voor de komende geslachten : Belgium A.D. 2010 – Een Staatsman in onderdelen -
Past perfect tussen de ‘inhoudsmaten’ , de muurplaten met Oude Belgen in strijd tegen de Romeinse legioenen en de kaders der laatst regerende Vorsten in Groot Ornaat.
Deo gratias (x2)

(*) Digitalia is (voorlopig) nog altijd geen veroordeelde crimineel noch is hij een Allah-aanbidder. Deze twee kwaliteiten zijn on-ontbeerlijk voor wie ongestraft wilt schelden en bedreigen. Op Bennootje schieten (met woorden) doet hij (Digitalia) ook al lang niet meer, sedert deze het Licht gezien heeft. En nu deze Filip De Winter als PROFEET behandelt al helemaal niet meer. Integendeel. Nu de man (Benno) al de 2de helft van het partij-programma kan toejuichen (vreemd volk NIET eerst), is het zaak te blijven werken op het 1ste en voornaamste punt ervan: Vlaanderen Vrij! Dan worden die Hollander (Benno) en wij misschien nog vtrije burgers van een en dezelfde Republiek der Herenigde Nederlanden.
De peilingen voor het Vlaams Blok/Belang evolueren stilletjes naar wens. In het Linkxe kiekenkot stuiven de veren. Vermeersch, Van Is tem daar & C° versus Walterke Paulus & C° : de ware broeders, of de afvallige broeders….To be or not to be…U weet wel!
De Rode Revolutie deint stilletjes uit. En de geschiedenis bewijst dat elke revolutie vroeg of laat haar eigen jongen opvreet. Denk aan Robespiere, Danton en de rest van wat er bijna dagelijks te zien valt op TV.

Pssst
De NSB (zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Nationaal-Socialistische_Beweging maakt deel uit van wat wij bij ons het ‘onverwerkt verleden’ noemen. De lectuur op Wikipedia van wat zich afspeelde BINST Wereldoorlog II is verhelderend voor de hedendaagse Nederlandse politiek der proletariërs. Eigenlijk jammer voor hen dat WO II verkeerd uitdraaide. Anders hadden ze zò direct bij het Herrenvolk toe behoord!

Geen opmerkingen: