vrijdag 16 april 2010

HET CGKR SCHAAMLAPJE

.




















HET CGKR SCHAAMLAPJE



Belgium, het land waar
Afgedragen stringen
Den Volke aangeboden worden
Als blinddoek.

CGKR dient klacht in tegen Sharia4Belgium


Het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (CGKR) gaat klacht indienen tegen Sharia4Belgium. De organisatie verklaarde immers dat er "onder het shariabewind geen plaats is voor holebi's en die waarschijnlijk tot de dood zullen veroordeeld worden". Dat bericht Gazet van Antwerpen.

Het was Antwerpenaar Nico Volkceryck, zelf homo, die het CGKR op de uitspraken wees. "Ik ben blij met de klacht", reageert Volkeryck. (belga/kh)
16/04/10 04u15 IN De Morgen

Digitalia zegt….

Ja, en wat nu?! Is dat niet een beetje schieten op iemand die al afgeslacht is? Het gaat 1° om iemand die moeilijk als een goede Muzelman kan geroemd worden (is draaideur-crimineel) en 2° in de UK is deze soortgelijke organisatie reeds lang verboden.
Het CGKR zet zo’n 150 juristen in, tegen één enkel zwart schaap. We kunnen ze dus proficiat wensen!
Nu zit ik met een visadempke te wachten op de volgende raid van ‘jongeren’ die met de feiten de Islam-’beschaving’ ofte JIHAD demonstreren in de straten van onze steden. O ja….dat is misschien geen ‘racsime’ en geen ‘haatzaaien’ met woorden, dus niet strafbaar!

Maar wat blijkt? Bij Angeltjes weet men waar Abraham de mosterd haalt:


Vreemd is het, dat het centrum zich heeft laten porren door een geviseerde homo, de heer Nico Volckeryck, ex-Groen en nu gefêteerd middenstander die op voordracht van Unizo gepromoveerd is tot sociaal rechter bij de Arbeidsrechtbank te Antwerpen. Volckeryck is ook ondervoorzitter van Unizo-Antwerpen


Wie zou die nobele onbekende wel zijn? Zijn blog http://nico-volckeryck.skynetblogs.be/ is al een tijdje niet meer bijgewerkt, maar de teller staat op >1 mliljoen. Waaruit moet blijken dat onze vriend een ijverige werkende bie is. Naast zijn speciale ge-aardheid dus. Wel, Wel! De ene mens kan dus heel wat meer aan dan de andere!

Besluit.
De actie van Sepp’l Weiss (verduitsing van de echte naam van Jozef DeWitte om in overeenstemming te zijn met de functie van chef van de Gestapo) is niet eens een schaamlapje, zelfs geen doekje voor het bloeden. Het is een vulgaire string die, na intens gebruik, nu als blinddoek aangeboden wordt. Want in de ogen van zijn kompanen, is de genaamde ABU nu goed onderweg om een martelaar te worden. Geef hem een molov-coctail in handen, en morgen brandt elke synagoge in Brussel! Wat zeg ik? Hem een moltov-coctail geven? Goed zot ja! De man zelf is één brandende molotov-coctail in persoon, die slechts op de goede gelegenheid wacht om na een knallende heldendaad zijn dagelijkse portie van 72 maagden te gaan opeisen in het hiernamaals. Dit om te bewijzen dat hij wèl degelijk een goede Muzelman is geweest. Inch’Allah! We zullen hem nog missen!

Scherpstelling
De dag dat Sepp’l de gazet Le Soir, samen met het vulgum plebs Mangain, voor de rechter brengt, voor racisme en haatzaaierij, krijgt hij mijn excuses op een geel-zwart cartonnetje aangeboden. Die dag krijgt hij er van mijnentwege een 2de Michelin-ster bij. Deze van Chef van de KGB, zodat hij in rang gelijk komt met de Heer Vladimir Poetin. Die is, in de grond, nog zo slecht niet!

Geen opmerkingen: