vrijdag 23 april 2010

ISLAM DICTATEN BEGINNEN

.




















ISLAM DICTATEN BEGINNEN






South Park schrapt de profeet Mohammed



De jongste aflevering van de Amerikaanse satirische tekenfilmserie
South Park met de moslimprofeet Mohammed is gecensureerd na dreigementen van radicale islamieten aan het adres van de makers Matt Stone en Trey Parker. Alle verwijzingen naar Mohammed, die werd afgebeeld als persoon in berenpak, zijn verwijderd.

Bron De Wereldkrant van BVN


Digitalia denkt….

dat de Muzelmannen, Muzelvrouwen Muzelkindjes wereldwijd er nu van overtuigd zijn, dat, mits een groot bakkes wordt opgezet, niemand hen weerstaat. Dat zij dus de Meesters van de wereld zijn. Naast de belse franscouillons, wel te verstaan.

Het begint met dreigementen tegen futiliteiten, gaat verder met dreigementen in de echte wereld, en eindigt met onderwerping van alles en iedereen. Gaat het niet met intimidatie, dan komen er andere truuken van Luie Charel uit de hoge hoed.

Om de bewijzen van dergelijke overheersing te zien, moeten we niet verder lopen dan de franscouillonse infiltratie van ons grondgebied, overal waar zich de gelegenheid voordoet.

De gelegenheid schept de dief….

De kwestie is dus van op de eerste vinger te slaan, die een hand verkeerd uitsteekt. Anders wordt men bestolen waar men bijstaat.

Geen opmerkingen: