dinsdag 20 april 2010

KOUD OF WARM OORLOG WORDT HET

.




















KOUD OF WARM OORLOG WORDT HET




Hier in Italië, dit door God gezegend land (cfr Berlusconi, door Linkx verguisd, maar in eigen land met de dag succes-voller) , waar de mensen al konden lezen en schrijven toen onze voorouders nog gekleed liepen in dierenvellen, word ik dagelijks met alle mogelijke adviezen van ene Machiavelli geconfronteerd. Het volstaat, om rond U, 360° in het landschap verspreid, de vervallen, maar ook de meestal gerestaureerde vormen te ontwaren van kantelen van versterkte burchten, hoge arendsnesten, oninneembare muren-vestingen van steden, ja zelfs versterkte herenwoningen als getraliede burchten en, op het platteland, reusachtige boerderijen, die ooit hun vijanden buiten de muren hebben weten te houden.
Machiavelli (° 1469) was de Florentijnse cynusch-realistische filosoof-toneelschrijver, die voor zijn Meester, wie dat ook voor het ogenblik was, in zijn levenswerk ‘De Kunst van het Oorlogvoeren’ o.a. stelde, dat het effenaf raadzaam was, een gewonde tegenstander af te maken. Zo kan die nooit nog wraak nemen….U moet toegeven: is niet volgens het Oorlogsrecht van de Conventie van Génève, is niet erg humaan, maar wel effectief!
Moraal van deze inleiding : de vijand slaapt nooit!
Terzake het Joods probleem waarmee onze politiekers blijkbaar geen raad mee weten. Wij mogen niet vergeten, dat doorheen de geschiedenis, het Joodse volk nooit erg geliefd is geweest in onze contreien. Eerder gevreesd misschien, en daar heeft Rome vooral een zeer dubieuze rol in gespeeld. WO II is echter een keerpunt geweest – tot we sedert kort terug in onze straten door Muzelmans tuig horen roepen ‘Alle Joden aan het gas’…
Met de opgedane ervaringen van de oorlog in ons achterhoofd, mogen we dit niet op zijn beloop laten. Door de machtspelletjes van de Mogendheden werd na WO II in 1948 de staat Israël toegelaten op de voorvaderlijke grond van het Heilig Land, dat ooit bekend stond als het Land dat overliep van melk en honing. Tot de Arabieren het kwamen leegzuigen en het lieten verworden tot een dorre woestijn. Welnu, het is uit die heringerichte woestijn dat we thans zuiderfruit betrekken, de overvloed aan bloemen en fijne vleeswaren, die we zelf niet kunnen voortbrengen.
Voor de rest van de Vrije Wereld is Israël verder als een vlijtige schildwacht, die waakt over de belangen van zijn volk, die meteen ook onze belangen zijn. Israël zal wel de eerste klappen opvangen. En hopelijk overleven. Voor zelfstandig denkende mensen is een artikel als hieronder niet nodig, om te weten dat de kromzwaarden van de Halve Maan slechts wachten op een teken van zwakte, om het naar de keel te vliegen. Daarom, Machiavelli indachtig, is het raadzaam dat wij zoveel mogelijk, ieder op zijn eigen plekje, de nodige signalen uitzendt van : ‘wij zijn weerbare mannen en vrouwen’ – ‘No passeran’!
Mag ik inspelen op de IJslandse Apocalyps van het ogenblik? Stel U een ogenblik voor dat de as-wolk geen vulkaan-as van een vuurspuwend bergje, ergens aan de Noordpool zou zijn, maar een nucleaire wolk, die gedreven door de heersende winden, bijna het hele Noordelijk halfrond zou bedekken…Een week geleden kon niemand zich die lege luchthavens voorstellen…Nog wat verder zou de bevoorrading vertragen en zelfs stilvallen. De geluidsgolven en lichtgolven, die ons nu uit de ruimte teruggestraald worden, zouden weg deemsteren…Paniek kan uitbreken….
Neen, die burchten-bouwers die hier geleefd hebben, kan ik geen ongelijk geven.


Waarom Israëls strijd ook onze strijd is
E.J. BRON - 17 APRIL 2010

Bat Ye’or liet het ons zien in haar boek ”Eurabia”: de Euro-Arabische as. En ook ik heb het uitgewerkt in mijn eigen boek ”Defeating Eurabia”. Eurabia werd geboren op het moment toen de Europese leiders hun pro-Israëlische houding opgaven op basis van Arabische bedreigingen in de jaren-70 van de vorige eeuw.

Dit zou ons er aan moeten herinneren, hoe nauw het lot van Europa aan dat van Israël is verbonden. Drie jaar geleden heb ik een essay geschreven met de titel Why Europeans Should Support Israël. Ik stelde daarin vast, ”dat de voorspellingen van Bat Ye’or over Arabisch antisemitisme, dat zich in Europa uitbreidt als islamisering van het continent en verder zal neerdalen op Eurabia, tot nu toe deprimerend genoeg juist blijken te zijn.
Deze trend moet bestreden worden, door alle serieuze Europese anti-Jihadisten, en wel energiek. Niet alleen, omdat deze trend immoreel is en unfair tegenover Israël, en dat is hij, maar ook omdat diegenen die hem ondersteunen de Europeanen van hun mogelijkheid beroven de bedreiging volledig te overzien en het wezen van de Jihad te begrijpen, die tegenwoordig ook veel dingen in Europa in het vizier heeft.”

Ik kan me een overlevende van de Holocaust herinneren, aan wie werd gevraagd wat hij van de Tweede Wereldoorlog had geleerd. Hij antwoordde: ”Als iemand zegt dat hij je wil doden, dan zou men hem moeten geloven.” De Joden hebben hun lesje op de harde manier geleerd, en dat is de reden waarom ze zullen vechten, wat ze ook zouden moeten doen, wanneer mensen zoals Mahmoud Ahmadinejad van de Islamitische Republiek Iran trots rondbazuint hoe hij de Joden met een ”definitieve zege” zal uitroeien. De rest van ons zou ook moeten vechten.

De permanente demonisering van Israël in de massamedia herinnert ons er aan om te herkennen, dat datgene waarmee wij te maken hebben, de globale campagne van een bloedige verovering is.
Diegenen van ons die MEMRI lezen of websites zoals Jihad Watch kennen, weten, dat islamitische leiders en predikers er regelmatig en openlijk op pochen hoe ze onze landen overvallen, onze vrouwen verkrachten en onze beschaving willen vernietigen. Wanneer mensen zeggen dat ze ons willen doden of onze cultuur willen vernietigen, dan zouden we ze serieus moeten nemen. Ze bedoelen precies datgene wat ze zeggen; het is geen codewoord voor ”ik voel me zo vernederd, omdat het Westen Israël steunt.”

En het gaat ook niet om ”mensenrechten”. De ”mensenrechten” van de moslims, vooral die van de islamitische vrouwen, worden iedere dag in het grootste deel van de islamitische landen overtreden, om maar te zwijgen over de religieuze minderheden die daar ongelukkig genoeg moeten leven. Gezien vanuit het islamitische standpunt zijn de ”mensenrechten” een uitvinding van de westerse kruisvaarders. Groeperingen zoals de Palestijnse Hamas spreken alleen dan van ”mensenrechten” om het westerse publiek te misleiden. Wat ze werkelijk bedoelen is, ”we haten jullie, jullie ongelovig uitschot. En jullie waardeloze cultuur. Onze dappere Jihadisten zullen jullie afslachten en jullie als kakkerlakken vertrappen, terwijl we jullie vrouwen verkrachten en jullie kinderen tot slaaf maken.”
Natuurlijk, wanneer hen door de BBC, CNN of de New York Times geïnterviewd worden, zullen ze hun zorgen over de ”mensenrechten” en de ”islamofobie” voordragen. Dat klinkt veel beter voor de televisie.

Wanneer de Arabieren echt vrede zouden willen sluiten met Israël, dan zouden ze die al lang geleden gehad kunnen hebben. Maar dat willen ze niet. Het gaat hier om het feit, dat de islam de hele wereld wil beheersen, te beginnen in het Midden-Oosten. Daartegenover willen de Joden in Israël niet ”de hele wereld veroveren”, ze willen gewoon een klein stukje land waarop ze fatsoenlijk kunnen leven en hun religie in vrijheid kunnen uitoefenen. Wat er op dit moment plaatsvindt tussen Israël en zijn buren is geen ”vicieuze cirkel”, net zomin als dat het is op het Indische subcontinent. Na de deling van India zijn de niet-islamitische gemeenschappen in Pakistan door vervolging bijna volledig uitgeroeid, terwijl het aantal moslims in de republiek India is gegroeid en bijzondere rechten geniet. Het gaat niet om wederzijdse etnische zuiveringen; het gaat om de brutale islamitische onderdrukking van niet-moslims, die gelegitimeerd wordt door islamitisch recht en door religieuze teksten. Datzelfde geldt voor Thailand en Zuidoost-Azië. Boeddhistische Thai hebben geen historie waarin anderen ooit werden lastiggevallen. Moslims bezitten in dit opzicht een ononderbroken historie, die zich over meer dan 1400 jaar uitstrekt op meerdere continenten. Diegenen, die hun aandacht richten op de ”Israëlische agressie”, willen het globale geweld, dat afkomstig is uit de islamitische wereld, versluieren.

Ik heb met een Israëlische meneer een paar e-mails uitgewisseld, die bang is dat we afstevenen op een nieuwe wereldoorlog. Eerlijk gezegd ben ik daar ook bang voor en de belangrijkste reden daarvoor is het irrationele en suïcidale gedrag van het moderne Westen. Dat men een antiwesterse, pro-islamitische marxist aan het hoofd van het hele Europese continent heeft staan, helpt niet, net zomin als dat de Europese Unie het hele Europese continent feitelijk heeft opgegeven ten gunste van een islamitische kolonisatie en iedere oppositie onder zijn autochtone inwoners verbiedt. Ik ben bang voor de cultuur van Europa en Israël. De Israëlische meneer hoopt, dat Israël een volgende militaire slag met zijn islamitische buren nog een keer zal overleven en dat Israël misschien uitgebreid kan worden, vanwege de traditionele islamitische onkunde. Hij denkt ook, net als ik, dat het Westen zich in een decadente fase bevindt en weldra voor een financiële instorting zal staan.

Men moet er tegen kunnen wat ik met het oog op de betreffende terugtocht van de westerse wereldorde in het jaar 2007 schreef: deze massieve veranderingen en de reële of waargenomen zwaktes van de westerse beschaving die al tientallen jaren wereldwijd dominant zijn, zouden een nieuwe wereldoorlog kunnen veroorzaken. Multiculturalisme en de onkunde, of de onwil, van westerse landen hun grenzen voor massale immigratie in stand te houden, wordt door de moslims als uitnodiging voor de aanval en als signaal, dat de voormalige westerse rivaal zwak is en rijp voor verovering, gezien. Dit is zonder twijfel de achtergrond voor de aanhoudende agressieve houding van de Iraanse president, naast die van enkele anderen.

De moslims geloven echt dat de tijd gekomen is om het Westen te veroveren en de islam in die globale, dominante positie te zetten die hij volgens zijn geschriften zou moeten hebben. Ze zullen geen poging achterwege laten, inclusief een nucleaire oorlog, om dit doel te bereiken. De Iraanse president heeft heel openlijk vastgesteld, dat ”de islam spoedig de wereld zal beheersen”, dat houdt in, dat hij het westen vernietigen of onderwerpen moet. De strategen van Al Qaida hebben al eerder een tijdplan uitgewerkt voor de komende vijftien tot twintig jaar. Ze zullen zich aan dit plan houden. Dat betekent, dat de spanningen in de nabije toekomst nog meer zullen toenemen. De mensen van het Westen moeten begrijpen, dat op deze manier een wereldoorlog met de islamitische wereld nu al bijna onvermijdelijk is, wat we ook doen. De enige vraag is of het een koude oorlog of een echte wereldoorlog zal worden. We zullen snel op de laatste afstevenen, wanneer landen zoals Iran atoomwapens mogen hebben en de voortgezette islamitische immigratie de westerse Europese landen op de drempel naar een burgeroorlog zal brengen. Iraanse atoomwapens moeten onder alle omstandigheden worden verhinderd, wanneer we een kans willen maken een verdergaande extreem gevaarlijke escalatie te vermijden.

In het dierenrijk is het zo, dat wanneer de leidende hond tekenen van zwakte vertoont, de anderen erom zullen vechten om hem als leider te vervangen. Het Westen – inclusief de VS, niet alleen het westerse Europa – laat overduidelijke tekens van zwakte en seniliteit zien. Dat betekent, dat de belangrijkste tektonische platen van de globale politiek spoedig zeer snel zullen bewegen, wat een golf van aardbevingen zal veroorzaken en politieke tsunami’s, die het politieke landschap volledig zullen veranderen. Ik kan niet precies zeggen hoe dit zal aflopen, maar het zal zich binnen de komende generatie versterken, waarschijnlijk al binnen de komende vijf tot tien jaar.

De Franse schrijver Guillaume Faye zei het als volgt: ”Ik denk, dat wanneer men aan de verkeerde kant van de autosnelweg rijdt, men een frontale botsing zal krijgen. Het exacte moment van deze botsing is moeilijk te voorspellen, maar zij zal zeker plaatsvinden. Binnen tien jaar of zo zullen we worden geconfronteerd met iets, wat we daarvoor nog nooit hebben gezien. Maar anders dan bij een oorlog van rassen, zullen we een economische ineenstorting meemaken, ecologische crises, en een catastrofaal gebrek aan olie…Alle regeringen ter wereld handelen volgens kortdurende plannen en niets is op dit moment erger. Men zegt vaak dat de aarde ziek zou zijn. Maar het is de mens die ziek is.”

Hij gelooft, dat we op dit moment getuige zijn van een vroeg stadium van een islamitisch offensief: ”Tweemaal eerder in de historie hebben ze geprobeerd Europa te veroveren. De eerste keer werden ze door Karel Martel gestopt bij Poitiers (in het jaar 732); bij de tweede keer, in de 17e eeuw, werden ze voor de muren van Wenen verslagen. De tegenwoordige veroveringsambities leefden weer op in het Egypte van de jaren-20 van de vorige eeuw. Ik ben er van overtuigd, dat bepaalde islamitische leiders denken, dat nu het moment is aangebroken om een derde offensief tegen het Westen te starten. Zoals de Algerijnse president Houyri Boumediènne, die ooit pochte, dat de islamitische wereld tegenwoordig in de baarmoeders van hun vrouwen de wapens zouden dragen waarmee men Europa zal veroveren.”

We zijn beide vergeten: onze Sun Tzu en onze Machiavelli: het is een oude wijsheid, dat men niet moet verwonden wat men niet kan doden. Of men wint een oorlog zuiver, met het doel de geest van de tegenstander volledig te verwoesten, of men sluit vrede met hem. Dat zal iemand er slecht of zwak doen uitzien, of allebei, maar dat is precies datgene wat het Westen in Irak doet, of in Afghanistan enz. Om een politiek correcte oorlog tegen moslims te voeren, opdat ze ons mogen en de democratie aannemen, is het domste idee dat iemand überhaupt kan hebben.
De columniste Caroline Glick legt uit, dat Arabische samenlevingen ”sterke paarden” samenlevingen zijn, waarin alles erop gericht is om voor het sterkste paard te worden aangezien. De westerse wereld zal overleven, zolang wij voor het sterkste paard worden aangezien en de moslims meer bang voor ons zijn dan ons haten. Op dit moment geven wij hen absoluut geen enkele reden om bang voor ons te zijn, daarom verachten ze ons.

Moslims beantwoorden slechts het geweld, zelfs in hun eigen samenlevingen, zoals Wafa Sultan zo correct beschrijft in haar dappere en briljante boek ”A God Who Hates”. Men moet de nogal opgeblazen islamitische ego’s met geweld puncteren en ervoor zorgen, dat ze met een aanval tegen ons niets zullen bereiken, of erger nog, dat dit juist contraproductief is. Dat is de enige manier om met hen om te gaan. Dat geldt ook voor andere vijanden en potentiële rivalen, maar speciaal voor moslims.

De westerse zogenaamde leiders schuwen geen moeite om de moslims steeds meer geld en een speciale behandeling te geven des te meer ze ons bedreigen, en diegenen van hun eigen mensen, die zich verzetten tegen de voortgezette kolonisering door vreemde volkeren, worden actief tot zwijgen gebracht. Het hele westen draagt een ”ik ben een gehersenspoelde idioot, schop me alstublieft en wring nog meer geld uit me”-bordje op de rug. Niemand respecteert zoiets. Wij zijn de zieke oude man op deze wereld en een unieke grap op deze planeet. Dat zal ook niet veranderen, wanneer niemand krachtig terugslaat. Wanneer de huidige krop van de westerse leiders niet datgene heeft wat men nodig heeft, dan hebben we nieuwe leiders nodig. Of dat, of het zal afgelopen zijn met het Westen.

Mahatir Mohamad, de voormalige minister-president van de ”gematigde” islamitische meerderheidsstaat Maleisië, riep er op de islamitische topconferentie in 2003 toe op om alles in het werk te stellen om de definitieve zege op ”de Joden” te behalen. Niet iedereen herinnert zich, dat hij ook heimwee had naar de glorierijke dagen, toen ”de Europeanen aan de voeten van de islamitische geleerden neerknielden om hun eigen scholastische erfgoed terug te krijgen.” Ze willen, dat wij voor ze neerknielen en beven van angst. Dat is hun uiteindelijke doel, zoals dit in de sharia wordt verkondigd, door het persoonlijke voorbeeld van Mohammed en in hun heilige teksten. Ze kunnen en willen zich niet met minder tevredenstellen.

In plaats van Israël unfair aan te vallen, zouden we de Israëli’s ervoor moeten bedanken, dat ze al generaties lang als dappere soldaten in de frontlinie ter beschikking staan tegen de globale, islamitische Jihad. De waarheid is, dat de Israëli’s een opmerkelijke terughoudendheid en een beschaafd gedrag hebben laten zien tegenover het doorgaans onbeschaafde gedrag van hun vijanden.

Ik geloof niet dat de islam hervormd kan worden; dat is onmogelijk. Want hij heeft door het zwaard overleefd en zou er ook door kunnen sterven. Misschien zou een militaire nederlaag, die dodelijker en nog meer vernederend zou zijn dan die van 1967, het geloof van de moslims in de fundamenten van de islam aan het wankelen brengen. Wanneer ze alle centra op deze planeet tegelijkertijd verder van hun macht beroven – van de VS via Europa, Rusland en India tot aan China toe – dan zou dat eventueel weleens kunnen zijn wat ze krijgen.

Bron:
http://europenews.dk/de/node/31201
Duitse vertaling door LIZ voor Europe News

Bron oorspronkelijke artikel:
http://www.brusselsjournal.com/node/4392
Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron in Het Vrije Volk.

Reageren kan op: www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp

Geen opmerkingen: