woensdag 21 april 2010

LIEVE KLEINE MUZEL-LIEVERDJES

.

















LIEVE KLEINE MUZEL-LIEVERDJES



Bin Laden





Radicale moslimorganisatie houdt congres in Amsterdam
woensdag 21 april 2010 07:47
Volgende maand wordt er in Amsterdam een congres gehouden over de toekomst van de islam in Nederland. Een van de deelnemende organisaties is de International Support Organisation, een club die gelieerd is aan de radicale Moslim Broederschap.
Yusuf al-Qaradawi, is leider van de radicale Moslim Broederschap
Al Qaradawi: 'Al Qaradawi: 'Jodenvervolging was goddelijke afstraffing'

Dat meldt De Telegraaf.
Het doel van de conferentie 'Islam in Holland, mediteren over de huidige en toekomstige horizonten' is om misverstanden over moslims uit de wereld te helpen. De conferentie wordt van 28 tot 30 mei gehouden.
Moslim Broederschap
Een van de deelnemende organisaties is de International Support Organisation, een dochterorganisatie van de International Union of Muslim Scholars (vertaald met Google Translate) , oftewel de Moslim Broederschap. Dit is een organisatie die geleid wordt door de radicale sjeik Yusuf al-Qaradawi uit Qatar.
Al-Qaradawi staat ook in islamitische kringen bekend als radicaal en streeft naar de invoering van de zeer orthodoxe islamitische leer. De islam moet in alle aspecten van het leven leidend zijn. De sjeik is een voorstander van het streng bestraffen van homoseksualiteit, steunt zelfmoordterroristen en sprak een fatwa uit tegen kerstmis.
Terroristische organisatie
Al-Qaradawi leidt ook de Union of Good, een organisatie die door Amerika op de lijst van terroristische organisaties is gezet. De organisatie financiert Hamas. Het beoogde PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch probeerde de radicale sjeik in 2005 naar Nederland te halen.
Volgens de AIVD is het voorspelbaar dat de standpunten van de Moslim Broederschap op gespannen voet komen te staan met de beginselen van de democratische rechtsorde.
Kamervragen
PVV-Kamerlid Raymond de Roon laat aan elsevier.nl weten een spoeddebat met minister Ernst Hirsch Ballin (CDA, Justitie) te willen over het congres. 'Al-Qaradawi heeft fatwa's uitgesproken waarin hij zelfmoordaanslagen goedkeurt. Dit is aanzetten tot geweld,' aldus De Roon.
Door Marlou Visser in Elsevier

Digitalia zegt

Er zeker van te zijn dat er niemand van ons die Muzel-lieverdjes een strobreed in de weg zou leggen, al houden die nog zoveel bijeenkomsten! Wij weten dat (bij ons) de Staatsvuiligheid maar ook het CGKR waakt. Daarvoor oefenen wij al geruime tijd om ons hoofd zodanig te slapen te leggen, dat wij binnenkort hopen te kunnen slapen op beide oren. Mocht U deze houding eveneens verkiezen uit te proberen weet dan dat er anatomisch gezien, gevaar dreigt voor verstikking. Ik denk dat hier een brede markt open ligt voor hoofdkussens (oorkussens?) die tegemoet k;omen aan de dringende behoefte (zolang de Moslim-dreiging niet acuut is) om te kunnen slapen op beide oren. Eenmaal die dreiging omgezet is in werkelijkheid is de noodzaak om op die manier te slapen dan ook niet meer nodig. Als U überhaupt dan nog goesting hebt om te slapen. Want er zal moeten gewerkt wordn!
Ja, natuurlijk, de Nederlandse ‘Recherche’ (AIVD) en sommige racistische politici in Polderland zien graten in een bijeenkomst, geleid door een fatwa-zieke sjeik, maar zolang Geert Wilders daar geen FITNA-film over maakt, is er geen vuiltje aan de lucht. Misdaden begaan wordt in Polderlad, net als bij ons, door de vingers gezien, of vergoelijkt. Maar die misdaden aanklagen! Hola! Daar staan strenge straffen wegens racisme en haatzaaierij op, en jaren eenzame opsluiting. Uiteraard zonder hoofdkussen om op beide oren te slapen.
Alleen zijn er, wat die Moslims blijkbaar niet goed beseffen, in onze contreien zo van die ongelukkige wetten. En beweren dat de Holocaust een straf is/was van God (dewelke? Naam en adres? Getuigen?) : daarmee wordt niet gelachen! Zes miljoen doden, als straf van Allah : daarvoor is de negatie-wet uitgevonden en daarin staat niets over eender welke God!
Met Araben echter moet men altijd uit de doppen kijken! Met ‘een straf van God’ bedoelen ze misschien ‘een straf van Hitler’, zodat ze impliciet daarmee bedoelen dat Hitler gehandeld heeft als een God, ja zelfs misschien een God was/is….En aangezien ze een hoge dunk hebben van zichzelf, gaan ze de Holocaust misschien nog eens overdoen. Want, staat op hun opschriften, de echte Holocaust moet nog komen!

http://www.turntoislam.com/forum/showthread.php?p=352424
Beste Lezer,
Loop eens aan bij bovenstaande link. Eigenlijk zouden wij 75% van onze Islamfobie mogen begraven, moesten wij regelmatig eens op een paar Moslim-sites gaan grasduinen. Daar zien we dat onze 75 % niet alleen gegrond is, maar integendeel moet opgetrokken worden tot 110%. Van oranje-alarm over ROOD naar ‘S.O.S.’ – ‘Mayday! – Mayday! – Mayday!
Als onze media stelselmatig aan dit gevaar blijven voorbij gaan, dan zijn ze medeplichtig aan schuldig verzuim.
De vergelijking is zo oud als de straat : een slagersmes is een nuttig voorwerp, zolang het maar niet in handen is van een crimineel. Het verschil tussen godsdienst-waanzin en criminaliteit is slechts een zeer dun laagje vernis, dat enkel achteraf nuttig kan zijn in de Rechtbank. Niet in de straat, op het werk of in de beslotenheid van onze woningen. En eenmaal de SHARIA gevestigd, heeft zelfs de Rechtbank geen zin meer voor ons, Ongelovige Honden.
Ik kan alleen zeggen : als dergelijke zaken onder ‘korte lontjes’ zo maar kunnen verspreid worden, dan is het geen vijf voor twaalf, maar vijf voor vijf! Is te zeggen : al lang 12 uur gepasseerd, onderweg naar het middernachtelijk uur. En het uur der spoken.
Pssst
De oorspronkelijke tekst is in English, wat dacht U wel. De Heren kennen hun wereld, en vooral de wereld die ze willen bereiken en dat mag nu een letteerlijk genomen worden. De automatische Google-vertaling is leesbaar – maar met spijt in het hart denk ik aan de Flanders Language Valley (L & H) waar Jean Luc als beheerder (of begeerder?) de liquidatie ook niet heeft kunnen tegenhouden…zelfs niet met La Cour/Het Hof als aandeelhouder.
Met dit hoopgevend gevoel kan ik in vrede mijn dag afsluiten. Het Nieuws van 7 uur zal beluisterd worden met de fles ‘Proseco’ onder de hand. Die werd na 13 uur te koelen gelegd. Is dan beter dan de beste champagne en goedkoper, ja zelfs beter dan mineraal water!

Geen opmerkingen: