zondag 25 april 2010

MORELLEKE FORELLEKE IN DE ALGARVE

.





















MORELLEKE FORELLEKE IN DE ALGARVE



De echte kampioenen rijden in het geel!



Hey! Dag straffe Madame,
Ik dacht al die heeft haar lier voorgoed aan de wilgen gehangen. De keren dat ik (maar ik niet alleen!) ondertussen Uw blog heb geraadpleegd zijn niet te meer te tellen – maar telkens was ’t noppes. Nada? Niente. Björn Roose heeft ons dat ook gelapt, maar die is al lang terug. En hoe! ELVEEBEE van Vrij van Zegel kwakkelt ook een beetje, maar af en toe worden we toch op een edelsteentje vergast. Och! We zij al content met nog zo weinig! .
Pas op, we verstaan dat, zulle! Ge hebt nu andere katjes te geselen. Maar ons helemaal in de kou laten staan, moogt ge toch niet doen! Uw stukje over het wetsvoorstel ‘Splits belgië’ van november 2007 heropgevoerd, bijvoorbeeld was een meesterschot..
Nu dezer dagen de boel op kantelen staat in ons voordeel, kunnen enkele lijntjes per dag wonderen doen om de moreel nog meer ‘aufzukricken’. Gewoon Uw rechtlijnigheid even uitdraperen over de bloggende goegemeente, zou Vlaanderens zaak danig vooruit helpen. Wij missen dat, weet U!

Als een Walter Van Besien (Groen!) in De Standaard al toegeeft, dat hij (malgré lui) donderdag de Vlaamse Leeuw liep te neuriën in de wandelgangen van het Parlement, in die omstandigheden kan ene Marie Rose Morel toch niet blijven zwijgen.

Daar in de Algarve werd U eindelijk de juiste ‘nickname’ opgespeld : de Lance Armstrong van de Vlaamse Beweging. Dat is een kapitaal, beste Mevrouw, dat U voor Vlaanderen niet moogt vergooien. Wij, de simpele mannen en vrouwen in de straat maar ook op de barricaden, zouden zo graag staan supporteren aan de kant van de weg. ’t Zal nodig zijn, want er worden al driekleuren gesignaleerd!

Niemand mag de kracht van de vrije blogwereld onderschatten, zeggen wij. Wie wij dan wel zijn? Onze naam is ‘Met Velen’ …
Wij groeten U.
Met Velen.

Geen opmerkingen: