dinsdag 20 april 2010

MUZELMANNEN ZIJN WEER BELEDIGD

.


















.



MUZELMANNEN ZIJN WEER BELEDIGD


Dat schrijft niet een of ander gefrustreerde godsdienstfanaat. Dat schrijft het Nederlandse Elsevier, dat nu niet precies bekend staat als onevenwichtig, of racistisch…De berichten staan er in al hun grootste duidelijkheid : wie de Muzelman iets in de weg legt, wordt doodsimpel….gedood.
Ze zijn dus beledigd, en willen dat de wereld dat weet. Met de Mesters wordt er niet gelachen! Want dan zwaait er wat! Dan voelen zij zich namelijk…..
Beledigd!
Weer eens. Het wordt stilaan een slechte gewoonte! Zij zijn, wellicht door onsmakelijke treiterijen, beledigd. Net zoals wij dat zijn door sommige tegen ons gerichte wansmakelijkheden. Enig verschil : wij kappen niemand de kop af – maar proberen de grofheden te relativeren : het vat kan maar geven wat het inhoudt…
Dus wat moet er gebeuren? Mogen zij, door onze lafheid, voortaan de baas spelen? Zijn ze de nieuwe historische heersers in wording? Of is het tijd dat het hen duidelijk gemaakt wordt waar hun plaats is. Neen, niet onder ons, maar ook niet boven ons. Zij moeten eindelijk een beetje bij-geschaafd worden!
Daarom is het beter dat de confrontatie niet langer wordt uit de weg gegaan. Straks hebben we bij ons, in eigen land, naast de Franscouillonse Boven-Meesters, nog een tweede laag van Muzelmanse Onde-Meesters. Wat wel een beetje van het goede teveel is!
Vraag van een naïeve Vlaams Burger, die weet tot wat repressie kan leiden : is het dan echt niet mogelijk de eigenaars van die dreig-sites subito presto voor de Rechter te brengen? Kinder-porno, – echt niet zo onschuldig, maar toch nog heel wat minder definitief dan moord - kan wereldwijd beteugeld worden – maar doodsbedreigingen worden over het hoofd gezien. Of zit de schrik er al zo diep in?
Leest U vooral rustig onderstaand persbericht. Het is geen ver-van-mij-bed-show, want twee Nederlanders staan reeds overbelicht “in the picture’ – straks komen onze eigen mensen in beeld. Of ieder van ons. Als op de GSM’s de wachtwoorden worden uitgestuurd, dan zijn even vlug de moordenaars ge-arlarmeerd, als nu de onruststokers in onze steden worde opgetrommeld. Onze politie is geïnfiltreerd : denk aan de effectieven die ‘een weerspiegeling van de maatschappij’ moeten zijn : minstens 10% Allah-aanbidders op de werkvloer….
Vergeet niet dat de Geschiedenis bewijst, dat 5% harde en onverbiddelijke revolutionairen de revolutie doen slagen. De fameuze ‘gematigde Moslims’….die kunnen alleen nuttig zijn om het bloed in onze straten te stelpen…Of om ons in achterhuisjes te verbergen, zoals geschiedde met de gelukkigsten der Joden onder de razzia’s der Nationaal Socialisten.
Haatpraat zegt?
JaJa, maar wie dreigt er een bende dwaze filmmakers te doden? Ik herinner mij niet, dat ik daarbij tegenwoordig was!
Bede dus niet te schieten op de pianist – maar met man en macht te zorgen, dat de auteurs van die dreigementen geraken waar ze thuishoren : ofwel in de bajes, ofwel diep in de verlaten woestijnen van de Afrikaanse sahara. Persoonlijk heb ik geen voorkeur.

Moslims bedreigen tekenaars South Park met dood
dinsdag 20 april 2010 07:19
Radicale moslims bedreigen de tekenaars van South Park met de dood vanwege hun aanhoudende persiflages van de profeet Mohammed. De dreigementen op radicale websites aan het adres van Trey Parker en Matt Stone worden vergezeld van foto’s van de vermoorde filmmaker Theo van Gogh.
Dat schrijft dagblad De Telegraaf dinsdag.
Theo van Gogh
Bij de foto’s van Van Gogh met twee messen, in buik en borst staat het dreigement ‘Theo van Gogh; have Matt Stone and Trey Parker forgotten this?’
'We waarschuwen Matt en Trey dat wat ze doen idioot is. Ze zullen eindigen als Theo van Gogh als ze dit blijven uitzenden.' De provocerende Amerikaanse tekenfilmserie South Park drijft met alles en iedereen de spot. Ook de profeet Mohammed ontkomt, net als Jezus, Krishna, Boeddah en Mozes, niet aan de bijtende spot.
Berenpak
In de meest recente aflevering, de tweehonderdste, wordt Mohammed 'express' niet in beeld gebracht omdat moslims dat niet zouden accepteren. Daarom zit de profeet in een berenpak. Ook eerder was Mohammed al het doel van spot van de tekenaars. Naast de oproep tot het doden van de Amerikaanse cartoonisten worden op de radicale website zakelijke adressen genoemd van de tekenaars in New York en Los Angeles.
Geert Wilders
Naast de dreigementen worden ook twee andere bekende Nederlanders genoemd die 'door het zwaard moeten worden getroffen': Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali.
De dreigementen staan op de radicale website RevolutionMuslim, een Al Qa’ida-website.
Bron Elsevier.

Geen opmerkingen: