dinsdag 20 april 2010

TWEEMAAL GEBIEDSROOF

.


















.

TWE
EMAAL GEBIEDSROOF





Steeds meer Israëlisch land bezet!
E.J. BRON - 19 APRIL 2010
In Het Vrije Volk

Terwijl alle ”goedmenschen” wereldwijd luidkeels schreeuwen wanneer Israël 1600 woningen in een joodse voorstad van de historische Israëlische hoofdstad Jeruzalem wil bouwen, stelen Arabische kolonisten hectares land in het binnenland van het Israëlische gebied in Galilea en de zuidelijke Negev.

Ze hebben al 150.000 illegale gebouwen opgericht, bericht de Jerusalem Post. Alleen niemand komt dat bij ons te weten.
De joods-Israëlische eigenaren van de grondstukken worden van hun land verdreven door hen eerst te terroriseren: populaire methodes zijn daarbij het vernielen van hekken, het doden van vee en het uitspreken van doodsbedreigingen. In de volgende fase worden de landeigenaren gedwongen om beschermingsgeld aan de Arabieren te betalen. Velen geven uiteindelijk delen van hun land helemaal op en staan het af aan de nieuwe islamitische heren. Voorbeelden daarvan zijn de kibboets Kfar Hanassi (400 ha), de kibboets Amiad (130 ha, zie foto) en Opper-Nazareth (200 ha).

Tegen deze soort landdiefstal, die de laatste jaren sterk is toegenomen, wordt nauwelijks iets ondernomen – internationaal heerst daarover oorverdovend stilzwijgen.

In het zuiden van Israël vormen illegaal binnengekomen Bedoeïenen uit Egypte het belangrijkste probleem van de inbezitneming van land. De Taarbiya-stam bijvoorbeeld heeft illegaal land van de Israëlische gemeente Omer bezet en voert een privéoorlog tegen de dorpsgemeenschap. De Bedoeïenen schieten op bouwvakkers uit Omer, wanneer er huizen gebouwd gaan worden op gebieden waar de Bedoeïenen zelf aanspraak op maken, ze vallen politie-escortes aan en steken elektrische installaties in brand.

Zelfs de Israëlische strijdkrachten trekken zich terug in eigen land, niet in de laatste plaats vanwege de internationale druk die op Israël wordt uitgeoefend. Israël moet van de landkaart verdwijnen, zoals Ahmadinejad dit al lange tijd wil, met of zonder atoomwapens, en de internationale ”goedmenschen” en Arabierenvrienden helpen dapper mee bij het omzetten van deze plannen. Ze noemen het de ”bevrijding van Palestina”.

Bron:
http://www.pi-news.net/2010/03/araber-besetzen-immer-mehr-israelisches-land/



Digitalia denkt…


Die Arben daar zijn wel niet zo brutaal als Hitler in 1939 (Tjechoslovakije – Dantzig – Westelijkk Polen) en Stalin (Oostelijk Polen – Finland – de Baltische Staten) maar ze doen gestaag voort, in alle stilte. Zonder in het nieuws te komen, want er worden geen zware luidruchtige wapens gebruikt. Trouwens, zo een loslopend eenmalig bericht: is dat wel gdubbelcheckt? Noch Belga noch Reuter hebben het geplaatst : hoe kan het dus waar zijn?

Hierboven vindt U een korte schets wat er in het Nabije Oosten gebeurt op grote schaal. Aan wat er in eigen land gebeurt, op kleinere schaal, wordt internationaal geen aandacht aan besteed. De verovering gebeurt hier namelijk met…vredelievende middelen, en wordt geleid door de hen bevriende troepen. Het noemt dan ook geen gebiedsroof, maar uitbreken uit de carcan….onder het stelsel van de collaboratie-fedratie. Dat zijn de eigenste woorden van Thyssen, uiteraard niet in de Vlaamse pers….”Federation de collaboration” klinkt inderdaad heel wat neutraler in ’t Fransoos, vandaar dat de officiële vertaling luidt “samenwerkings-federalisme”…Wat alleen de kleur van de koord waarmee Vlaanderen gewurgd wordt, verandert.

Wij ondervinden dagelijks dat Araben en Franstaligen zich superieur gedragen. Wie zich verzet, is een racist. Dat is een woord met dezelfde draagwijdte als de beestenwagons die naar de kampen reden.

Maar, is er al een gelijkenis met wat Israël ondergaat, er is ook een groot verschil. Namelijk dat de Franstaligen onze rijdom nodig hebben om te overleven. Zonder de transfers van ‘Noord’ naar ‘Zuid’ zou zowel Brussel als integraal PS-maffialand aan de bedelstaf zitten.

Het belang van Vlaanderen is dus duidelijk. De kraan toedraaien, en de heroveringstechniek beginnen toepassen Dat er daarbij niet moet gerekend worden op de collaboratie-federalisten spreekt vanzelf. De diagnose is duidelijk – maar wij worden voorlopig weggehouden van het medicijn-kastje. Net zolang tot we, met het Rode Potlood als wapen, de sleutels van de macht in handen krijgen.

Het duurt veel te lang om alle ‘bevoegdheden’ te splitsen. BHV is het bewijs. Als ineens het hele land gesplitst wordt liggen alle mogelijke en denkbare ‘bevoegdheden’ daarin besloten. De korte pijn is de beste pijn….Later zullen de Franssprekenden ons dankbaar zijn, als ze de tutterfles hebben overleefd, en uit noodzaak, weer zelf aan de slag zijn gegaan.

Geen opmerkingen: