maandag 26 april 2010

VLAANDEREN WELIG HUIS...

.

















VLAANDEREN WELIG HUIS….






…waar we zijn aan rijk gevulde tafelen…
leeg geroofd door vreemd gespuis.



25 april 2010

De "overheid" maakt ons land volledig "kapot" !

Ik ben woest. Ik ben geweldig boos omdat ik iedere dag meer en meer besef dat de huidige beroepspolitiekers dit land volledig naar de bom aan het helpen zijn. De totale laksheid van onze "rechters" die de misdaad aanmoedigen in plaats van ze te bestraffen; het schandalig gepamper door enkele politieke partijen van een steeds stijgend aantal vreemdelingen die de volledige sociale onderbouw van ons land uit elkaar aan het trekken zijn; kortom : ik zie de chaos naderen en besef dat ik als Vlaams Belang Mandataris daar niets maar dan ook niets kan aan helpen veranderen omdat wij het slachtoffer zijn van dat vreselijk laffe en ondemocratische cordon. Waarom ben ik nu zo kwaad?

Waarover gaat het?

Gisterenavond zaten we met bevriend koppel rustig te eten in een restaurant in Kontich toen ik een onverwachte oproep kreeg van onze overbuur. "Mijnheer Van Gaever uw alarm is juist afgegaan en ik ben gaan kijken en liep in de handen van twee verdachte personen met een vreemd type. Ik heb niets durven doen omdat ik van dat soort mensen schrik heb en ze zijn weggegaan in de zijstraat. Wel heb ik juist de politie verwittigd.Waar bent U als ik vragen mag?"

Vijftien minuten later kwam ik toevallig juist samen met een politiecombi aan ons huis aangereden. Een minuut later stonden we naar onze volledig in stukken geslagen achterdeur te kijken. Het gaf de indruk dat men er met een stormram was tegenaan gegaan. Het hele onderste gedeelte van de deur was weggeslagen zodat een volwassen persoon er zo door kon.
Waarschijnlijk is toen het alarm afgegaan en zijn ze gaan lopen.

In tegenstelling tot vorige inbraken had de politie geen tijd om rond het huis te gaan kijken langs waar de inbrekers misschien weer de omheining hadden stukgeknipt. "We nemen zeer kort enkele gegevens op want het is wederom een zeer zware nacht Mijnheer. We komen juist van een inbraak in Wijnegem en werden reeds opgeroepen voor een volgende opdracht.......In de loop van de volgende week zal er wel iemand van ons nog eens komen kijken........We gaan nog snel enkele vragen stellen aan uw overbuur en moeten dan verder.......We kunnen nog weinig doen en als we er eens een "klissen" laat men hen toch steeds weer snel vrij......Het wordt werkelijk erg...........We kunnen er echt niets aan doen....... Snel nam een van de agenten een foto van de ravage en dat was het dan.Wommelgem; Vlaanderen anno 2010!!

Dit is nu onze TIENDE inbraak!! De laatste maanden heb ik grote inspanningen moeten leveren om mijn echtgenote in ons huis te houden omdat ze het na de negende inbraak niet meer zag zitten. Hedennacht hoorde ik haar terug zeggen;"ik wil hier weg....weg....weg....!! We hebben de nacht in huis doorgebracht maar geen oog dicht gedaan wetende dat onze achtergevel een gapende wonde vertoonde. Vroeger was het om de 25 jaar oorlog. Vandaag is het in onze steden en gemeenten bijna dagelijks een soort oorlog aan het worden waarbij men kan gekwetst geraken door een overval; inbraak;Carjacking of wat ook. Onze "leiders"; onze "beroepspolitiekers" zijn van ons destijds mooie en welvarende Vlaanderen een Chaos aan het maken. We hebben nu méér dan 300 teksten geschreven met allerlei voorstellen hoe we het zouden veranderen als we iets in de pap te brokkelen hadden. Maar we hebben niets te zeggen en kunnen alleen onze inwendige woede trachten te koelen. Voorlopig ontbreekt ons de moed om nog iedere dag teksten te schrijven waarvan het resultaat steeds nul komma nul zal blijven. We danken dan ook onze trouwe lezers en vragen hen wat geduld uit te oefenen. Na deze TIENDE inbraak ontbreekt ons voorlopig de moed om nog verder te blijven schrijven. Zonder totaal nieuwe gezichten voor het besturen van ons land is de kans nihil dat we er nog uit geraken. De financiele ramp die op ons aan het afkomen is zal voor een zeer groot gedeelte van onze bevolking zwarte sneeuw betekenen. Van al de kiesbeloften en van alle reeds genome beslissingen zullen er nog maar weinig kunnen uitgevoerd worden. Zelfs onze pensioenen komen duidelijk in gevaar. We worden belogen en bedrogen maar uiteindelijk hebben we de "leiders" die, zij het op ondemocratische wijze, werden verkozen,

Men zegge het voort,
Freddy Van Gaever – Senator

Digitalia zegt..

Nood breekt wet. De VMO werd ooit verboden als privé militie, maar zeg nu zelf : is er in dat land daar aan de Noordzee (ik woon zoals U weet op de Italiaanse boerenbuiten die bijna te arm is om de eigen bevolking te voeden, dus zwerft hier geen vreemd gespuis rond) geen privé militie broodnodig?!

Voorstel van mijnentwege

Akkoord, niet te realiseren, maar de basis-idee kan nuttig zijn….voor de loutering en de berusting)

Richt opnieuw zo’n burger-militie in, leen het bendigde materieel bij de Politie, richt een paar kampen (Beverloo als voorbeeld) opnieuw in met prikkeldraad en hoogspanning. Begin dan met rondrijden om de Rechtbanken te zuiveren van zittende criminele medeplichtigen, bij vergissing soms ook wel ‘Rechters’ genoemd. Daarna een voor een de gevangenissen. Leegmaken en overbrengen naar de gezonde buitenlucht. Schiessbefehl indien noodzakelijk.

Tweede fase: elke stad wordt voorzien van een tiental plaatsen voor schandblokken, waar de misdadiger met hoofd en handen ingeklemd voor een aantal dagen tentoongesteld wordt, vooraleer hij afgevoerd wordt, in fasen, richting thuisland.

Derde fase. Ga over tot vergoeding van de slachtoffers, door inbeslagname van alles wat de daders en hun families bezitten. Vergeet niet de speurders te zenden naar de thuislanden om ook daar alles in beslag te nemen.

Vierde fase, eigenlijk de eerste: licht de EU voorafgaandelijk in van elke te nemen maatregel, die begint met het oppakken van de verantwoordelijke politici. Dezen kunnen fungeren als kampbewakers, daar toch gewend aan besturen en onder de knoet houden.

Eenmaal de rust is terug gekeerd (dus ook hier een werkzame deadline van max 30 dagen) wordt de militie ontbonden en kan het gewoon politioneel toezicht terug ingevoerd worden. Slechts op die manier kan dat land van jullie terug…piloot-land en model-democratie voor de EU worden. Het kan dus nog voor 1 Juli, om tijdig en in rustige vastheid het EU-voorzitterschap – onder voorwaarden - op te nemen.

De nieuwe EU-President zou bijvoorbeeld in die zes maanden dienen te worden gekozen uitsluitend door de Basken, de Vlamingen, de Ieren, de Bretoenen, enz, enfin door alle volkeren die strijdvaardig staan voor onafhankelijkheid en voor het Europa der Volkeren. And the winner is….hij die meest stemmen haalt!

Merkel en Sarkozy?

Tje…Er zal wel ergens nog een plaatsje vrij zijn bij madame Tussaud?

Geen opmerkingen: