zondag 18 april 2010

WEERHAKEN OP HETWK VOETBAL

.



















WEERHAKEN OP HET WK VOETBAL




Oog om oog, tand om tand…




Het verhaal van de Zwarte Weduwe is al erg genoeg op zichzelf, alhoewel we als man ons daarover niet al te druk moeten maken. Het speelt zich immers af in de dierenwereld, en daar staan wij, mensen, toch ver boven. Maar als SPORT de ZEDEN verzacht, dan is dit wel niet het geval in Zuid Afrika. Toch niet meer sinds het communistisch ANC daar aan de macht is gekomen. Daar is de leuze nu : “Weg met de Apartheid! Leve de anarchie!”
Onderstaand verhaal (in Le Standaer) is NIET bestemd voor brave huisvaders, opgroeiende studenten of jeugdige werknemers, maar uitsluitend voor mannen met een geplande loopbaan als verkrachter. Laat er tevens een waarschuwing in doorklinken voor groeps-verkrachters : het spreekwoord: ‘de eersten zullen de besten zijn’, is deze keer verre van juist!
Verkrachten is gelijk aan ROKEN : het kan Uw gezondheid schaden.

-o-o-o-o-o-oo-

Wat wel opvalt, is de gelijkenis met het wapenverbod en/of het verbod te schieten voor onze juweliers.
Nergens wordt iets verkeerds gezegd of geschreven over de daders : het slachtoffer is verantwoordelijk voor zijn eigen verkrachting, of voor zijn eigen beroving : draag dus vooral geen mini-rokjes, noch verkoop ooit juwelen in een publiek lokaal : dat is het ongeluk over Uzelf afroepen.
Zou het niet efficiënter zijn, dat de verkrachter (of de gangster) weet, dat, zodra er van hem een bedreiging uitgaat, zijn leven in gevaar is? De criminialiteit zou nogal wat dalen, als de publieke sfeer moest doordrongen zijn van die gedachte.
Natuurlijk zal er ‘colateral damage’ zijn. Dat gebeurt bij de besten. Denk aan het Amerikaans bombardement op Mortsel (1943). De Duitse ERLA-fabrieken bleven onbeschadigd, maar de stad was wel weggeveegd. Dat was erg. Maar moest er, na de raid, geen enkele Messrschmidt nog kunnen hersteld worden in die fabrieken : waarover denkt U dan dat er dan nog zou gesproken worden? Toch niet over een beetje ‘friendly fire’ dat ongelukkig aankwam, met amper xyz doden, daar waar de schade aan de vernietigde Duitse Luftwaffe tienduizenden mensenlevens zou gespaard hebben…
Neen! ‘La peur du gendarme’ is de beste snelheids beperker ter wereld. Die schrik voor de bestraffing, desnoods met de hel en alle helleduivels, moet er terug ingebracht worden! Zoals Lewie van Leuven het zei : “met allen middelen”.
Helemaal op het einde van het Standaer-artikel komt het gezond verstand weer boven : de dader zal agressiever worden – en wat erger is : de vernedering van het verkrachten (of beroofd worden) zal blijven. En dat is even onherstelbaar als de dood van de dader, waardoor de vernedering (of beroving) niet is kunnen doorgaan. Integendeel : door ogenblikkelijk zelf de straf uit te voeren, ontstaat er een gevoel van bevrijding. Of niet, soms?! Ja, ik weet wel : juristen zullen dit gevoel omschrijven als ‘een drang waaraan niet is te weerstaan’ – mij om het even : als die juwelier in Brussel die de vluchtende gangsters na de beroving, in de rug schoot, maar niet gestraft wordt! Immers: gerechtigheid is geschied en al de rest is bla-bla-bla.


Condooms met weerhaken tegen verkrachtingen op WK
• zaterdag 17 april 2010, 19u33
De Zuid-Afrikaanse vrouwen zijn gewapend tegen mogelijke verkrachtingen tijdens het komende WK voetbal. Zo'n 30.000 vrouwen krijgen een antiverkrachtingscondoom met weerhaken.

De Zuid-Afrikaanse arts Sonnet Ehlers ontwikkelde het condoom nadat ze een verkrachte vrouw had geholpen. De Rape-aXe is een condoom dat vrouwen bij zichzelf kunnen inbrengen.

Het condoom bezit scherpe weerhaakjes, die bij een verkrachting aan de penis van de dader vast blijven zitten. Gevaar voor besmettingen is er daarbij niet, want er komt geen bloed vrij. De verkrachter kan het condoom niet van de penis verwijderen zonder hulp van een dokter. Het verwijderen zou ook enorm pijnlijk zijn.

Na het WK is het condoom voor twee dollar per stuk te koop.
Critici beweren wel al dat het condoom niet werkt. De verkrachting vindt toch plaats en de verkrachter zou gewelddadiger kunnen worden.

Geen opmerkingen: