maandag 17 mei 2010

DE LAATSTE DER MOHIKANEN

.


























DE LAATSTEN DER MOHIKANEN



Nog 27 keer slapen


Wie gelooft die mensen nog, en nu dus ook onze vriend Roeland? Hij kletst maar wat uit zijn nek. Bijvoorbeeld dat de nobele vriendin des Konings/Du Roi gisteren bij de betoging waarover de Staatszender zo enthousiast bericht uitbracht, geld zou opgehaald hebben. Wij geloven dat niet, anders had de BRT dat wel vermeld. En wij geloven alleen wat de BRT vertelt, want gewoonlijk wordt dat de volgende dag in De Morgen bevestigd, en die gazet schrijft, zoals U weet, alleen de waarheid. Blog-schrijvers zijn stoorzenders en die moesten, zoals tijdens de Oorlog, abgeschossen worden. Of bij elkaar gertrommeld en op transport gezet, richting N und N. Nacht und Nebel, als U dat beter begrijpt.

Het crimineel verleden van deze mieve hondsgetrouwe belgica-vriendin ophalen, dat kan ie, maar de aanwezigheid in de rangen bij de Goede Vaderlanders van zowel Bracke als De Tjever laat ie onverlet…Als dat geen kiezersbedrog is!


Vandaar dat wij bij deze oproepen om beginselvast en standvastig te blijven : Lijst N° 1 wil geen revolutie (zoals Dewever beweert), maar stelt gewoon de Vlamingen Eerst! Als U Vlaming bent – en dat bent U toch, zelfs als U dat niet wil!) kan dat alleen in Uw belang zijn! Wij willen gewoon in vrede leven met iedereen, maar ook baas zijn in eigen huis!


Wat een flop die belgenbetoging



De betoging kwam op initiatief van Marie-Claire HOUARD, de Luikse madam die in 2007 zogezegd 140.000 (voornamelijk Franstalige) handtekeningen verzamelde voor haar petitie voor de eenheid van Belgiƫ.

Vandaag stapten er 1800 (nieuwe belgen inb.) mee in de betoging voor de eenheid van dit onzalige land.

Het persagentschap belga heeft met een vergrootglas moeten zoeken naar ‘bekende belgen’. Ze vonden er drie: oud-judokampioene Ingrid Berghmans, madame Non en Isabelle Durant (die het luchtverkeer in Zaventem om zeep heeft geholpen).

Misschien was de aanwezigheid van de initiatiefneemster Marie-Claire HOUARD een doorn in het oog van de eventuele deelnemers die hun tricolore kat stuurden. De angst om bestolen te worden. Ja, want een mens vergeet vlug.

Even ter herinnering: dat vrouwmens kwam in opspraak omdat ze in 2000 200.000 oude belgische franken (zowat 4.900€) gestolen had van klanten van De Post. .

Houard die in die periode in een Luiks postkantoor werkte haalde onrechtmatig geld van de rekeningen van voornamelijk oudere klanten. Zij misbruikte het vertrouwen van deze bejaarden.

Ook op de betoging van vandaag was ze geld aan het ophalen. Voor wie dat bestemd is laat ik in het midden.

RVW op http://www.bloggen.be/roeland/

Geen opmerkingen: