zondag 30 mei 2010

DE WAANZIN GAAT VERDER

.























.

DE WAANZIN GAAT VERDER








De volgelingen zijn onder ons…



Waarom mogen we dit niet weten, vooral niet nu we zo dicht bij de verkiezingen zijn? Waarom staan de dagbladen er niet vol van?


Aandacht: dit bericht bestaat uit 2 delen. Het eerste deel gaat over het schandaal zelf, het tweede deel over zij die dit schandaal uitbrengen. Daarmee schenden zij namelijk de privacy van deze “sukkelaar”….



Leefloon voor Al Qaeda

In oktober vorig jaar besliste de Belgische regering om een Guantanamo-gevangene op te vangen. Het Vlaams Belang verrichtte wat opzoekwerk en kwam tot enkele schokkende vaststellingen.

Abd Al-Rahim Abdul Rassak Janko – bijgenaamd ‘Al Janko’ – werd door de Amerikaanse overheid opgesloten in Guantanamo, omdat men bewijzen had gevonden dat hij een militaire opleiding had genoten in een Afghaanse Al Qaeda-basis. Hij zou gespecialiseerd geweest zijn in gas en explosieven. Bovendien vond de FBI een videoband waarop Janko aangaf te willen sterven bij een zelfmoordaanslag.

Na zijn vrijlating werd Al Janko met open armen ontvangen door de Belgische regering. Hij kreeg zelfs een verblijfsvergunning omwille van ‘humanitaire redenen’ – die zonder voorwaarden kan worden verlengd – en krijgt er een maandelijks leefloon van 725 euro bovenop. Al Janko woont in Borgerhout en ontving ook al een installatiepremie (926 euro) en een uitzonderlijke huurwaarborg (1140 euro). Tevens kreeg hij een uitzonderlijke financiële bijdrage (725 euro) en geniet hij van een waarborg verzorging en verpleging, waardoor alle medische kosten ten laste van de overheid vallen.

In een reactie stelt Filip Dewinter dat het een schande is dat “de overheid een gekende en potentieel gevaarlijke Al Qaeda-strijder huisvest en financiert, terwijl zoveel minderbedeelde Vlamingen op wachtlijsten allerhande staan”. Het Vlaams Belang eist dan ook dat de man in kwestie zo snel mogelijk wordt uitgewezen naar zijn land van herkomst, Syrië

Bron VB

Digitalia…

…denkt dat er ergens een lek zit. Gisteren schreef ik over de ’Brandenburgers’, maar dit is veel straffer. De Abwehr was in veel gevallen kampioen van het sarcasme, maar dit! Neen! Dit hebben ze nooit gekund! Dit land, God weet om welke reden, neemt een terrorist-met-papieren op, ontvangt hem als een prins en biedt hem, op basis van zijn Belgische verblijfsvergunning, vrij verkeer aan in gans Europa.

Getraind zijnde in gas en i!n explosieven, het speelgoed van elke ‘Brandenburger’, kan hij nu in alle gemoedsrust zijn ondermijningswerk verder zetten. Als het even kan, in auto-met-chauffeur met P-plaat voor diplomatieke onschendbaarheid. De aanvraag voor blauw zwaailicht is in onderzoek. Evenzo de gemotoriseerde begeleiding van de Gewapende Arm der Wet. Safety First, as you know….

Proficiat, Heren Grote Geesten. Het uur der vergelding nadert…



Aanpassing 16 uur.



Privacycommissie "opent onderzoek" naar schending privacy Al Qaida-strijder door Filip Dewinter
Het Vlaams Belang reageerde deze ochtend geschokt op het feit dat een gekende Al Qaida-strijder na zijn vrijlating uit de Amerikaanse Guantanamo-gevangenis werd opgevangen door de Belgische regering. Het was Filip Dewinter die ‘Al Janko’ – bij wie de FBI een videotape had gevonden waarin hij aangaf te willen sterven als zelfmoordterrorist – op het spoor kwam. De man woont nu in de Koolstraat in Borgerhout, waar hij van een OCMW-uitkering, een installatiepremie, een uitzonderlijke financiële bijdrage én een lening voor de huurwaarborg geniet.
Zopas raakte bekend dat de commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer “een onderzoek opent” naar de onthullingen - een uitgebreid dossier en foto’s - van Filip Dewinter. Dat de Privacycommissie nu onderzoekt in hoeverre de privacyrechten van een Al Qaida-terrorist werden geschonden, is de wereld op zijn kop zetten.
Het is niet alleen schandelijk te moeten vaststellen dat de Belgische overheid een terrorist van huisvesting en geldelijke steun voorziet, het is tevens bijzonder kras dat de Privacycommissie zich ook in deze opnieuw ontpopt tot een politiekcorrecte censuurcommissie. Terwijl in andere landen terroristen actief worden opgespoord en opgesloten, wordt in dit land hun privacy beschermd.
Joris Van Hauthem Woordvoerder Vlaams Belang

Digitalia sluit zijn zondag af….

Als stem-advies kunt U zich geen betere voorlichting hebben gewenst…

Geen opmerkingen: