woensdag 19 mei 2010

GROUND ZERO

.




















.

GROUND ZERO


Natuurlijk zijn het weer de duiveltjes-uit-de-doosjes (Angeltjes dus) die de kat de bel aanbinden. Zie hieronder. Maar de video die zij publiceren hier neerzetten, gaat mijn petje te boven. Als U dus de bloedmooie Pamela aan het woord wil zien en horen… dan dient U bij de Meesters te zijn. Niet bij het knechtje…..Om deze eerste zomerse dag af te sluiten kan dit verhaal tellen. Morgen regent het weer pijpenstelen….Je zou voor minder opstandig worden….Het moet gezegd, zowel die sakkerse Pamela als Angeltjes hebben niet 200 %, maar 2000 % gelijk. Op deze voor de Amerikanen heilige grond op een heilige verjaardag (10 jaar na 9/11) nl op 11 september 2011 een moskee zelfs al is het ook maar plannen is, sorry voor het toepasselijk woord, hemeltergend.
Als de Moslims al diep beledigd zijn over een teddy-beertje in een stripverhaal die zou luisteren naar de naam Mohammed
om nog maar te zwijgen van de gemanipuleerde opstootjes na de door Moslims met schunnige uitwijdingen aangevulde cartoons in de Zweedse dagbladen (de originele tekeningen waren maanden, zo niet jaren oud en geen haan die er naar kraaide – tot de ‘bijvullingen’ uit geheimzinnige hoe opdoken en het georchestreerd vuur meteen wereldwijd in de pan sloeg…
hoe moet de doorsnee-Amerikaan zich dan niet voelen door deze uitdaging?

Maar laten we bij ons, in onze contreien blijven. Amerika voor de Amerikanen, en op Sint Anneke mosselen, ik bedoel : Vlaanderen voor de Vlamingen.
Op gevaar af van uitgejouwd te worden, moet ik hier van de gelegenheid gebruik maken om terzake de laffe aanval, de duizenden onschuldige doden en het geschonden imago van al de Yankees samen, mijn eigen individueelste expressie van mijn aller individueelste emotie te ventileren.
De Yankees, die o zo gaarne elders gaan bombarderen, of zelfs atoombommen gooien met hondedduizenden onschuldige burgers tot gevolg, hebben op eigen bodem op 11/9 een koekje van eigen deeg gekregen. Niet dat zoiets mij verheugt, verre van. En ik weet dat er geen toestand van oorlog heerste tussen de Islam en Amerika – maar dat is een pure Amerikaanse benadering. De Moslims voelden zich wel degelijk n oorlog, net zoals de Jappen dat voelden ten tijde van Pearl Harbour. Ik weet het, het is niet mooi zo te denken. Maar er zijn nu eenmaal gedachten die spontaan opkomen en die men niet zomaar kan onderdrukken. Mortsel was ook niet in oorlog met Amerika, toen in WO II, noch waren de burgers van Dresden dat. Ze hadden niet eens het minste greintje militair nut. En toch werden ze van de kaart geveegd door Amerikaanse cowboys. JaJan het hemd is nader dan het rokje!
En nu terzake.
Waarom aanvaarden de Amerikaanse burgers deze ‘challenge’ niet? Ze hebben de kans om geheel Amerika alsmede geheel het Vrije Westen achter zich te krijgen, tegen de gemeenschappelijke indringers. De bouw van de moskee biedt het forum! Het kleinste kind in de verst afgelegen rimboe-dorpen weert en kent het verhaal van ‘Ground Zero’. Iedere reactie, aan dat begrip vastgeknoopt, zal dus dezelfde echo hebben, en als een bliksem de aardbol rond gaan.
Vandaar mij idee (er kan gestort orden op mijn bankrekening) : stel de bouw afhankelijk van een tegen-gebaar. Alle Moslim-landen, van de kleinste tot de grootste, bieden bij monde van hun regeringen, hun excuses aan aan het Amerikaanse Volk. Zij zorgen er voor, dat in iedere hoofdstad, deze Amerikaanse burger kan bijdragen voor een ‘9/11 Memorial’, die, zoals de grond waarop de Ambassade, Amerikaans grondgebied en dus onschendbaar zal zijn. Deze laatste situaties zijn overbekend voor iemand die de Gemenebest-begraafplaatsen kent op de slagvelden van WO I : daar staat dat deze grond ten eeuwigen dage geschonken werd door een dankbare bevolking en voortaan als Brits grondgebied geldt.
Ik denk dat de moskee er in die omstandigheden er nooit komt. En dat dus de kous af is : De Muzelmannen en de internationale Islam-oorlog hebben weer een veldslag verloren….
Na Poitiers, voor de Poorten van Wenen en na ‘Ground Zero’ zal hun derde invasie-leger afgeblokt zijn. De lust zal hen voor een paar eeuwen misschien wel weer vergaan. En kan de reconquista weer ingezet worden. Filips III van Spanje zette in de late jaren 1700 de toon….
En met een visademke kijk ik uit naar de andere mogelijkheid : de Islam geeft toe en eindelijk is het bewijs geleverd dat de Islam ook vredelievend kan zijn. Al zal een levendige waakzaamheid geboden blijven! In alle eeuwen der eeuwen. Amen.

o-o-o-o-o-o-


Bij Angeltjes stond er dus:
Amerikaanse moslims plannen de oprichting van een grote moskee nabij Ground Zero (waar de WTC Towers door moslim-extremisten werden neergehaald). De opening is gepland op 11 september 2011 tien jaar na de afschuwelijke misdaad die 3000 onschuldigen het leven kostte. Het is alsof Duitsers nabij Auschwitz een monument zouden oprichten ter ere van het Derde Rijk en zijn deugnieten.
U hoort in deze reportage van Fox News, Pamela Gelller aan het woord : het meisje dat niet op haar mond gevallen is en verwijzingen maakt naar de manier waarop andere religies behandeld worden in de Prachtlanden. New York is verdeeld over deze doordachte onbeschaamdheid van de moslims. Een kaakslag, een uitdaging voor velen en voor een aantal simpele duiven is het een mooie geste.
Een andere kwestie is de financiering van dit project : het blijft duister waar de gelden vandaan komen. "Uit onze gemeenschap" liegt een woordvoerder, die zich steunt op de koran, want liegen is gans normaal, zeker als het tegen ongelovigen is.
In het raam van de verovering van het Westen door de islam, wordt geld geleverd uit Arabische en alleszins extremistische hoek. Wat een cynisme : zij die de laffe aanval organiseerden op het hart van de Vrije Wereld, laten 10 jaar later op diezelfde symbolische plaats een monument oprichten voor de religie die waar zij ook verschijnt dood en verderf zaait. En er zijn idioten die dit slikken.

Geen opmerkingen: